Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Εισαγωγή

Δεν θα βρείτε ποτέ άλλο μέρος όπως Hardin-Simmons University . Είμαστε ένα Βαπτιστικό πανεπιστήμιο στο Abilene του Τέξας, με 127 χρόνια ιστορίας και παραδόσεων που δεν ταιριάζουν σε κανένα άλλο σχολείο και αυτό δίνει στο HSU μια προσωπικότητα τόσο μεγάλη όσο ο ορίζοντας του Δυτικού Τέξας.

Η Αποστολή και το Όραμά μας

 • Αποστολή: Η αποστολή του Hardin-Simmons University είναι να είναι μια κοινότητα αφιερωμένη στην παροχή αριστείας στην εκπαίδευση που φωτίζεται από τη χριστιανική πίστη και αξίες.
 • Όραμα: Το Hardin-Simmons University θα είναι μια καινοτόμος κοινότητα υπαλλήλων μελετητών που θα απασχολούν το μυαλό και θα καλλιεργούν τα πνεύματα των μελλοντικών χριστιανών ηγετών.

Λοιπόν, τι κάνει το HSU διαφορετικό;

Ειλικρινά, δεν θα ξέρετε τι κάνει το Hardin-Simmons διαφορετικό από άλλα πανεπιστήμια μέχρι να το επισκεφτείτε. Όταν οι υποψήφιοι φοιτητές επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη, χρησιμοποιούν τις λέξεις «οικογένεια» και «σπίτι» για να περιγράψουν την HSU. Πιστεύουμε ότι αυτό λέει πολλά για εμάς και θα θέλαμε να σας επισκεφθούμε.

Αλλά τώρα, θέλετε να μάθετε γιατί πρέπει να επισκεφθείτε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την αρχή της HSU… στην πραγματικότητα πριν από τη δημιουργία της.

The Legacy of James B. Simmons

Ο ομώνυμος ιδρυτής μας, ο Δρ Τζέιμς Β. Σίμονς, ήταν Βαπτιστής υπουργός από τα Βορειοανατολικά πριν και μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο. Κήρυξε την ελευθερία για τους σκλάβους πριν από τον πόλεμο, γεγονός που του έδωσε απειλές για πίσσα και φτερά… και κάηκε την εκκλησία του στην Ινδιανάπολη. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο, βοήθησε να βρεθούν επτά κολέγια για ελεύθερους σκλάβους επειδή γνώριζε ότι η εκπαίδευση ήταν απαραίτητη για την επιτυχία τους ως ελεύθερων πολιτών.

Τέλος, βοήθησε μια ομάδα εμπόρων, κτηνοτρόφων και ποιμένων στην παραμεθόρια πόλη Αμπιλέν του Τέξας, να ξεκινήσουν ένα νέο Βαπτιστικό πανεπιστήμιο για να εξυπηρετήσει μια τεράστια περιοχή της χώρας όπου δεν υπήρχε ακόμη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κληρονομιά του γιατρού Τζέιμς Β. Σίμονς είναι ακόμα έντονα αισθητή και ενσωματωμένη στο Hardin-Simmons University σήμερα.

Ο Simmons ήταν ένας συνοριοφύλακας που δεν έζησε ποτέ στα σύνορα. Μέσα από τις σκέψεις, τις προσευχές και τα όνειρά του, βοήθησε τους άλλους να ξεπεράσουν τα όρια και να σπάσουν τα εμπόδια. Ο Simmons έκανε στον εαυτό του δύο ερωτήσεις: «Ποια είναι η μεγαλύτερη σκέψη που έχει απασχολήσει ποτέ το μυαλό σας;» και, "Ποιο είναι το καθήκον σας να το εκπληρώσετε;"

Το πρωτοποριακό του πνεύμα και αυτές οι δύο τεράστιες ερωτήσεις δημιούργησαν μια αποστολή που συνεχίζει να λειτουργεί στο HSU: «Για να φτάσει ο χριστιανισμός σε ολόκληρο τον πλανήτη, όλα τα εμπόδια πρέπει να αρθούν».

Η Οικογένεια HSU

Οι μαθητές μας έχουν μεγάλα όνειρα και το HSU υπάρχει για να ενσταλάξει τη γνώση και να καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη για τον προσδιορισμό και την εκπλήρωση αυτών των ονείρων. Το κάνουμε αυτό αγκαλιάζοντας κάθε μαθητή ως μέλος της Οικογένειας μας. Θα έχετε σημασία στο HSU και θα έχετε σημασία για εμάς όταν πάτε στον κόσμο.

Οι μαθητές μας θα σας πουν ότι ήρθαν εδώ για να γίνουν μέρος αυτής της Οικογένειας. Οι απόφοιτοί μας θα σας πουν, από όλο τον κόσμο, ότι εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της Οικογένειας HSU.

Οι υποψήφιοι φοιτητές που επισκέπτονται το HSU μας λένε συνεχώς: "Απλώς ήξερα ότι το HSU ήταν εκεί που έπρεπε να είμαι." Η πανεπιστημιούπολη μας είναι φιλόξενη και δεν εκφοβίζει. Όλα είναι εύκολο να βρεθούν και όλες οι τάξεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από κτίρια κατοικιών.

Παραδόσεις HSU

Τα μεγάλα πανεπιστήμια του Τέξας φημίζονται για τις παραδόσεις τους, αλλά τα μεγάλα σχολεία δεν φημίζονται για την οικογενειακή τους ατμόσφαιρα. Στο Hardin-Simmons, όμως, μπορείτε να βρείτε παραδόσεις όπως το Beanie Capping, το Ring Dunk, το Six White Horses και το Cowboy Band-όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα την ευκαιρία να είστε ένα μεγάλο ψάρι σε μια μικρή λίμνη.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Έχουμε επίσης αναλογία 1 καθηγητή για κάθε 12 μαθητές. Αυτό διασφαλίζει ότι θα λάβετε προσωπική προσοχή από τους καθηγητές σας και κάθε τάξη θα διδάσκεται από έναν καθηγητή. Δεν υπάρχουν πλήθη για να χαθείτε στο HSU. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα σας προσκαλούν για δείπνο στο σπίτι ενός καθηγητή κάθε τόσο. Θα σας πιέσουν να κάνετε το καλύτερο, αλλά θα έχετε πάντα βοήθεια για να το επιτύχετε.

Νιώθεις τη διαφορά, όμως;

Οι οικογένειες αγαπούν, προστατεύουν, υποστηρίζουν και αμφισβητούν η μία την άλλη. Σας προκαλούμε να έρθετε στο Hardin-Simmons, να γίνετε μέλος της οικογένειάς μας, να διασκεδάσετε, να μάθετε πολλά, να βρείτε τα όνειρά σας, να σπάσετε τα εμπόδια, να ανοίξετε νέα μονοπάτια-και να αλλάξετε τον κόσμο για τον Χριστό.

Στατιστική

Ακαδημαϊκοί HSU

Μέσω των πέντε μεγάλων σχολείων και κολεγίων μας, το HSU προσφέρει πάνω από 50 προπτυχιακούς τίτλους σπουδών και ανηλίκους και 14 μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, από τις επιχειρήσεις έως τη φυσικοθεραπεία.

Σχολή HSU

Είμαστε περήφανοι για τα οικεία μεγέθη της τάξης μας. Η αναλογία 12:1 φοιτητών-διδασκόντων επιτρέπει την προσωπική προσοχή από τους καθηγητές σας. Πάνω από το 90 τοις εκατό των μελών ΔΕΠ μας κατέχουν τα υψηλότερα πτυχία στους τομείς σπουδών τους.

HSU Athletics

Το πνεύμα του Cowboy και του Cowgirl ευδοκιμεί στην πανεπιστημιούπολη. Το HSU συμμετέχει στα αθλήματα του NCAA Division III. Προσφέρουμε 18 πανεπιστημιακά αθλήματα, όπως μπάσκετ, γκολφ, τένις, cross country, στίβος, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, σόφτμπολ και βόλεϊ.

Η δέσμευσή μας για προσιτή τιμή

Περισσότερο από το 98 τοις εκατό των φοιτητών του HSU λαμβάνουν κάποιου είδους οικονομική βοήθεια. Χορηγούμε περισσότερα από 47 εκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια στους μαθητές μας, συμπεριλαμβανομένων ομοσπονδιακών, πολιτειακών και θεσμικών προγραμμάτων.

Το HSU έχει δεσμευτεί για την οικονομική προσιτότητα και η ομάδα οικονομικής βοήθειας μας θα συνεργαστεί με εσάς και την οικογένειά σας για να διερευνήσει όλες τις επιλογές σας για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσής σας.

HSU Resources & Technology

Η βιβλιοθήκη της πανεπιστημιούπολης μας διαθέτει περισσότερα από 440.000 αντικείμενα στον ηλεκτρονικό της κατάλογο. Και, είμαστε μέρος της κοινοπραξίας βιβλιοθήκης Abilene, η οποία προσφέρει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντικείμενα.

Σχεδόν κάθε γωνιά της πανεπιστημιούπολης μας είναι προσβάσιμη μέσω Wi-Fi και θα βρείτε υπολογιστές σε όλη την πανεπιστημιούπολη σε περισσότερα από δώδεκα εργαστήρια και κοινόχρηστους χώρους.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Από τον χαρακτηριστικό θόλο στην κορυφή του κτηρίου Skiles μέχρι το εντυπωσιακό βιτρό στο παρεκκλήσι Logsdon, γνωρίζουμε ότι θα βρείτε την πανεπιστημιούπολη μας όμορφη, άνετη και φιλόξενη. Το σπίτι μας 200 στρεμμάτων αποτελείται από 33 μεγάλα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες κατοικιών και διαμερισμάτων, καθώς και αθλητικά γήπεδα και πολλούς ανοιχτούς χώρους πρασίνου.

  Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη

  Το HSU είναι γεμάτο με ευκαιρίες για πνευματική, κοινωνική, πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη. Εγγραφείτε σε έναν ή περισσότερους από τους 40+ οργανισμούς μας στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένων των ενδοσχολικών ομάδων σε 20 αθλήματα, 8 συλλογικά αθλήματα, ομάδες υπηρεσιών, ακαδημαϊκούς συλλόγους και συλλόγους τιμών. Επιπλέον, απολαύστε συναναστροφή με τους φίλους και τους συμμαθητές σας στο παρεκκλήσι.

  Ζήστε σε μία από τις έξι κατοικίες μας ή οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει 4 εξάμηνα ή/και είναι 21 ετών μπορούν να επιλέξουν να διαμείνουν σε ένα από τα δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων στην πανεπιστημιούπολη.

   Εισαγωγές

   Γίνετε μέλος της οικογένειας HSU! Στο HSU θα μάθετε από την πανελλήνια αναγνωρισμένη σχολή μας, θα συνδεθείτε με φοιτητές από όλο τον κόσμο και θα καθοδηγηθείτε από ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πνευματική, πνευματική και προσωπική σας ανάπτυξη. Είτε είστε πρωτοετής φοιτητής, είτε μεταφερθείτε είτε επιστρέφετε για να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, θα θέλαμε να κάνετε το HSU σπίτι σας.

   Προϋποθέσεις εισαγωγής: Πρωτοετής

   Η γενική είσοδος θα προσφερθεί με βάση τις βαθμολογίες των εξετάσεων, την κατάταξη της τάξης, τη ΣΔΣ και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

   Η αυτόματη γενική εισαγωγή θα προσφερθεί σε οποιονδήποτε φοιτητή με ένα από τα ακόλουθα προσόντα:

   • Μια σύνθετη βαθμολογία ACT 20 ή
   • Μια συνδυασμένη βαθμολογία SAT 1030 ή
   • Μια βαθμολογία CLT 66 ή
   • Μια τάξη γυμνασίου στο κορυφαίο 25%
   • Οι προαιρετικοί υποψήφιοι δοκιμής θα γίνονται αυτόματα δεκτοί με GPA 3,5 HS

   Ενώ σας συνιστούμε να λάβετε εισαγωγικές εξετάσεις στο κολέγιο ή να υποβάλετε τις βαθμολογίες που έχετε ήδη, το HSU θα δέχεται αιτήσεις χωρίς βαθμολογίες εξετάσεων, χωρίς κυρώσεις για τον μαθητή. Το HSU θα συνεχίσει να έχει μια ολιστική διαδικασία εξέτασης αιτήσεων και θα εξετάσει όλα τα υποβληθέντα στοιχεία της αίτησης κατά τη λήψη απόφασης αποδοχής.

   Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τον Αύγουστο του 2022 για την έναρξη του Φθινοπώρου 2022.

   Διεθνείς φοιτητές

   Η προετοιμασία για σπουδές σε μια ξένη χώρα μπορεί να είναι πολύ συναρπαστική και το ταξίδι μέχρι την εγγραφή είναι μια ικανοποιητική εμπειρία. Τα ακόλουθα διεθνή βήματα εισαγωγής προπτυχιακών σπουδών έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια ομαλή μετάβαση στο HSU.

   Βήμα 1: Εφαρμογή

   Ξεκινήστε την αίτησή σας για διεθνή εισαγωγή στο HSU σήμερα! Δεν υπάρχει χρέωση αίτησης! Δημιουργήστε ένα προφίλ στην ιστοσελίδα μας και υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση.

   Βήμα 2: Είσοδος

   • Η διεθνής διαδικασία εισαγωγής στο HSU είναι απλή. Χρειαζόμαστε τα ακόλουθα στοιχεία για να σας εξετάσουμε για εισαγωγή στο HSU ως διεθνής προπτυχιακός φοιτητής:
   • Υποβολή μεταγραφών όλων των εργασιών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (λύκειο). Τα αντίγραφα πρέπει να είναι πρωτότυπα έγγραφα ή καθαρά φωτοαντίγραφα από σχολικό ή κυβερνητικό αξιωματούχο.
   • Υποβάλετε μια επίσημη βαθμολογία δοκιμής SAT, ACT ή CLT. Οι ελάχιστες απαιτήσεις βαθμολογίας εξετάσεων για διεθνή εισαγωγή στο HSU είναι:
    • SAT 1030*
    • ΠΡΑΞΗ 20*
    • CLT 66*

   *Εάν κάνετε μετεγγραφή από πανεπιστήμιο εντός ή εκτός των ΗΠΑ, δεν χρειάζεται να υποβάλετε βαθμολογία SAT, ACT ή CLT. Ωστόσο, χρειαζόμαστε βαθμολογία γλωσσικής επάρκειας.

   • Υποβάλετε είτε TOEFL, IELTS ή βαθμολογία επάρκειας Αγγλικών Duolingo. Οι ελάχιστες απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας για διεθνή εισαγωγή στο HSU είναι:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6.5
    • Duolingo: 95
    • Δήλωση του σκοπού. Υποβάλετε ένα δοκίμιο από μία έως δύο σελίδες σχετικά με το γιατί θέλετε να σπουδάσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Hardin-Simmons University . Συμπεριλάβετε το πλήρες όνομά σας στο δοκίμιο δήλωσης σκοπού.

   Βήμα 3: Μετανάστευση

   Για να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν μερικές απαιτήσεις μετανάστευσης με το HSU:

   • Αντίγραφο Διαβατηρίου·
   • Παρέχετε μια δήλωση οικονομικής υποστήριξης.
   • Εγγραφείτε για αποστολή I-20.
   • Πληρώστε το τέλος SEVIS.
   • Προγραμματίστε μια συνέντευξη για Visa.
   • Πληρώστε την κατάθεση εγγραφής.

   Βήμα 4: Οριστικοποίηση & Εγγραφή

   Αφού γίνετε δεκτοί στο πανεπιστήμιο και ολοκληρώσετε τις απαιτήσεις μετανάστευσης, υπάρχουν μερικά επιπλέον στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε για να εγγραφείτε στα μαθήματα και στη συνέχεια να προετοιμαστείτε για την άφιξή σας στο HSU:

   • Συμπληρώστε τους Όρους Συμφωνίας.
   • Αποδοχή υποτροφίας στο HSU Central.
   • Εγγραφείτε για Μαθήματα.

   Βήμα 5: Πληροφορίες στέγασης και άφιξης

   Το HSU θα σας βοηθήσει με την άφιξή σας στην πανεπιστημιούπολη μας παρέχοντας υπηρεσία μεταφοράς από το Περιφερειακό Αεροδρόμιο Abilene και θα βεβαιωθεί επίσης ότι το σπίτι σας είναι έτοιμο όταν φτάσετε. Για να προετοιμαστείτε για την άφιξή σας, πρέπει να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

   • Συμπληρώστε ένα αίτημα στέγασης στο HSU Central.
   • Συμπληρώστε τη Φόρμα Υγείας Φοιτητών στο MedProctor.
   • Συμπληρώστε τη φόρμα άφιξης και ελέγξτε τη λίστα ελέγχου πριν από την αναχώρηση.

   Βήμα 6: Πληρωμή

   Οι ξένοι φοιτητές υποχρεούνται να κάνουν την πρώτη τους πληρωμή στον φοιτητικό λογαριασμό τους πριν από την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη του HSU. Βεβαιωθείτε ότι η πρώτη σας πληρωμή πραγματοποιείται μέσω του HSU Central έως τις ακόλουθες ημερομηνίες λήξης πληρωμής:

   Προθεσμίες πληρωμής:

   • Φθινόπωρο: 1 Αυγούστου
   • Άνοιξη: 5 Ιανουαρίου

   Απαιτήσεις Βίζας

   Για να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να συμπληρώσουν μερικές απαιτήσεις μετανάστευσης με το HSU:

   1. Αντίγραφο Διαβατηρίου. Υποβάλετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας.
   2. Δώστε μια δήλωση οικονομικής υποστήριξης. Προτού εκδοθεί ένα Έντυπο I-20, οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν μια υπογεγραμμένη φόρμα δήλωσης οικονομικής υποστήριξης και να περιλαμβάνουν αποδεικτικά στοιχεία. π.χ. τραπεζικά αντίγραφα, λογαριασμοί ταμιευτηρίου κ.λπ. Θα υποβάλετε επίσης αυτά τα έγγραφα στο Προξενείο των ΗΠΑ όταν υποβάλετε αίτηση για βίζα.
   3. Εγγραφείτε για αποστολή I-20. Για να εγγραφείτε στο HSU για την αποστολή του εγγράφου I-20, πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του συνεργάτη μας SASS-SmartShip . Μόλις εγγραφείτε, επιλέξτε Hardin-Simmons University από το αναπτυσσόμενο μενού για να δημιουργήσετε την αποστολή I-20. Το HSU θα λάβει μια ετικέτα αποστολής για να ταχυδρομήσει γρήγορα το I-20 σας. Μόλις αποσταλεί το έγγραφό σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την παράδοση.
   4. Πληρώστε το τέλος SEVIS. Για να πληρώσετε το τέλος SEVIS προχωρήστε στον παρακάτω επίσημο ιστότοπο του DHS εδώ . Για οδηγίες σχετικά με την πληρωμή του τέλους SEVIS, δείτε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο .
   5. Προγραμματίστε μια συνέντευξη Visa. Για να προγραμματίσετε τη συνέντευξή σας για τη βίζα, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον ακόλουθο ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ . Πριν από τη συνέντευξή σας για τη βίζα, θα χρειαστεί να διαβάσετε τη Λίστα ελέγχου συνέντευξης για τη βίζα F-1 και να πάρετε αυτά τα στοιχεία μαζί σας την ημερομηνία της συνέντευξης σας. Κατεβάστε ένα έντυπο αντίγραφο αυτής της λίστας εδώ .
   6. Πληρώστε την κατάθεση εγγραφής. Πληρώστε την κατάθεση εγγραφής σας ($3.000 USD) και εξασφαλίστε τη θέση σας στο HSU. Αυτή η κατάθεση εγγραφής λειτουργεί επίσης ως η πρώτη σας πληρωμή στα δίδακτρα και τα δίδακτρα του σχολείου σας. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής της κατάθεσης εγγραφής σας, μπορείτε να δείτε αυτές τις οδηγίες εδώ .

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Προσφέροντας HSU

   Κάθε χρόνο, περίπου το 97% των φοιτητών του HSU λαμβάνουν οικονομική βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων υποτροφιών, δανείων, επιχορηγήσεων και σπουδών εργασίας. Στην πραγματικότητα, ο μέσος φοιτητής μας πληρώνει περίπου το ίδιο κάθε χρόνο με κάποιον που πηγαίνει σε ένα μεγάλο δημόσιο πανεπιστήμιο του Τέξας.

   Έτσι, δεν χρειάζεται να παθαίνεις σοκ με αυτοκόλλητο όταν εξετάζεις το κόστος. Δεσμευόμαστε να σας φέρουμε εδώ για να αποκτήσετε μια καταπληκτική χριστιανική εκπαίδευση, και μέρος αυτού είναι να το κάνουμε όσο πιο προσιτό μπορούμε – τώρα και στο μέλλον.

   Ο Hardin-Simmons είναι απίθανο να είναι η φθηνότερη επιλογή κολεγίου. Ναι, το είπαμε. Ωστόσο, (το ξέρατε ότι θα υπήρχε ωστόσο) πιστεύουμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες αξίες σε όλη την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης από το HSU από ένα φθηνότερο κολέγιο και παρόμοια ή καλύτερη ποιότητα από πολλά πιο ακριβά ιδιωτικά πανεπιστήμια.

   Πώς μπορούμε να μετρήσουμε την αξία μας;

   • Η αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές 12:1 για ατομική προσοχή.
   • Το 90% των σχολών μας κατέχουν το υψηλότερο διαθέσιμο πτυχίο στους τομείς τους.
   • Πλήρως διαπιστευμένο για 10 χρόνια (από το 2018).
   • Όλη αυτή η οικονομική βοήθεια.
   • Η οικογένεια και οι παραδόσεις του HSU δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

   Διεθνείς υποτροφίες σπουδαστών

   Hardin-Simmons University παρέχει εξαιρετικές υποτροφίες για προπτυχιακούς διεθνείς φοιτητές με υψηλές επιδόσεις που επιθυμούν να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στην πανεπιστημιούπολη Abilene του Τέξας. Μετά την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, οι επιλέξιμοι διεθνείς φοιτητές θα αξιολογηθούν αυτόματα για αυτές τις υποτροφίες. Το HSU λαμβάνει υπόψη τα ακαδημαϊκά αρχεία ενός μαθητή, τις βαθμολογίες στις εισαγωγικές εξετάσεις κολεγίου, τη συμμετοχή στο συμμαθητικό πρόγραμμα, την κατάσταση εγγραφής και την αναμενόμενη κύρια κατά τη χορήγηση υποτροφιών σε έναν διεθνή φοιτητή.

   2021-2022 Ακαδημαϊκές Υποτροφίες για Διεθνείς Φοιτητές

   • Υποτροφία Honors: $21,000 USD ανά έτος (πολύ ανταγωνιστική επιλογή, απονομή κατά την αποδοχή στο πρόγραμμα διακρίσεων)
   • Υποτροφία Trustees - $16,000 USD ανά έτος (βαθμολογία SAT: 1330 ή υψηλότερη)
   • Υποτροφία Προέδρων - $14.000 USD ανά έτος (βαθμολογία SAT: 1230 ή υψηλότερη)
   • Υποτροφία Deans - $12.000 USD ανά έτος (βαθμολογία SAT: 1130 ή υψηλότερη)
   • Πανεπιστημιακή υποτροφία - $10,000 USD ανά έτος (βαθμολογία SAT: 1030 ή υψηλότερη)

   Πρόσθετες υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές

   • Υποτροφία Church Matching - Έως $2.000 USD ανά έτος
   • Υποτροφία HSU Heritage - $1.500 USD ετησίως (βραβεύεται για εξαρτώμενα από χριστιανούς πάστορες ή ιεραποστόλους)
   • Υποτροφίες Τμήματος - Το ποσό ποικίλλει ανάλογα με το ακαδημαϊκό πρόγραμμα
   • Επιχορηγήσεις με βάση τις ανάγκες - Το ποσό ποικίλλει ανάλογα με την οικονομική ανάγκη
   • Εργασία Σπουδών στην Πανεπιστημιούπολη - Έως 4.400 $ USD ανά έτος

   Υποτροφίες εκτός

   Οι εξωτερικές υποτροφίες είναι υποτροφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε πανεπιστήμιο και προέρχονται από πηγή που δεν συνδέεται με ένα συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να κάνετε αίτηση για αυτές τις υποτροφίες online, αλλά υπάρχουν μερικοί που εξακολουθούν να θέλουν μια έντυπη αίτηση. Όλοι βέβαια έχουν προσόντα και προθεσμία.

   Μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε κάποιες προσωπικές πληροφορίες ή να γράψετε για τις οικονομικές σας ανάγκες, αλλά τα γραφεία υποτροφιών δεν θα πρέπει ποτέ να ζητούν τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού ή της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν ένας οργανισμός υποτροφιών ζητήσει προσωπικά τραπεζικά στοιχεία, μην κάνετε αίτηση για αυτήν την υποτροφία. Επίσης, όταν ψάχνετε για εξωτερικές υποτροφίες, ελέγξτε τη διεύθυνση URL για https:// που σας λέει ότι είναι ασφαλής ιστότοπος. Εάν ο ιστότοπος δεν είναι ασφαλής, μην κάνετε αίτηση για αυτήν την υποτροφία.

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Ερωτήσεις