Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Εισαγωγή

Goodwin College είναι ένα καινοτόμο κοινότητα μάθησης που ενισχύει τους σπουδαστές που εργάζονται σκληρά για να γίνει περιζήτητο υπαλλήλους.

Προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας για την αντιμετώπιση των αναγκών των εργοδοτών, και εμείς τους το σχήμα για να χωρέσει τις ζωές των μαθητών. Μαθήματα σε βολική προσφέρονται όλο το χρόνο - ημέρες, απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα, και σε απευθείας σύνδεση. Βαθμούς μπορεί να είναι πολυεπίπεδη ευελιξία σε όλη πιστοποιητικό, συνεργάτης, και τα προγράμματα πτυχίο σε μια ποικιλία πεδίων σε ζήτηση.

ακόμα καλύτερα, εμείς περιβάλλουν τους μαθητές μας με την προσωπική υποστήριξη και την επαγγελματική καθοδήγηση που χρειάζονται - όχι μόνο για να κερδίσουν βαθμούς, αλλά για να αλλάξει τη ζωή για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και τις κοινότητές τους.

Goodwin College είναι ένας μη κερδοσκοπικός ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και είναι διαπιστευμένο από την Νέα Αγγλία Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων (NEASC) μέσω της Επιτροπής σχετικά με Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Goodwin College ιδρύθηκε το 1999, με στόχο την εξυπηρέτηση ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού με προγράμματα καριέρα εστιασμένη βαθμό που οδηγούν σε ισχυρά αποτελέσματα για την απασχόληση.

Αποστολή

Ο Η αποστολή του Goodwin College είναι να εκπαιδεύσει ένα ποικίλο φοιτητικού πληθυσμού σε ένα δυναμικό περιβάλλον που ευθυγραμμίζει την εκπαίδευση, το εμπόριο και την κοινότητα. καινοτόμα προγράμματα μας σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία καθώς και η προώθηση της δια βίου μάθησης και την ευθύνη των πολιτών. Ως κοινότητα παγιοποίηση κολέγιο προκαλούμε φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό και τη διοίκηση να συνειδητοποιήσουν πλήρως υψηλότερα ακαδημαϊκά, επαγγελματική και προσωπική δυναμικό τους.

Σκοποί:

 • Για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό περιβάλλον εκπαίδευσης που προετοιμάζει για προκαταβολές και σπουδαστές στην επαγγελματική σταδιοδρομία, ενώ αναπτύσσει μια εκτίμηση για τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τις τέχνες και τις επιστήμες.
 • Να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε ένα περιβάλλον που γιορτάζει διαφορετικές κουλτούρες, ηλικίες, εμπειρίες και απόψεις.
 • Για να βελτιώσετε τις μεθόδους που υποστηρίζουν και διατηρούν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.
 • Να προσαρμόσουν τα προγράμματά μας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του φοιτητικού σώματος μας, το εργατικό δυναμικό και την κοινωνία.
 • Να εμπλουτίσουν τις τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες μας με τη διαμόρφωση και τη διατήρηση των συνεργατικών σχέσεων που δημιουργούν τα εκπαιδευτικά, οικονομικά και πολιτισμικά οφέλη.
 • Για να βοηθήσει τους αποφοίτους μας με τον εντοπισμό και την εξασφάλιση επαγγελματικών ευκαιριών.
 • Να παρέχει στους φοιτητές με πλαίσια για τη λήψη ηθικές αποφάσεις και τη διεξαγωγή τους με την επαγγελματική ακεραιότητα.

θεσμική Αποτελέσματα

Στο Goodwin College, πιστεύουμε ότι κάθε φοιτητής που οι απόφοιτοι θα πρέπει να διαθέτει ορισμένες ικανότητες, ανεξάρτητα από το ακαδημαϊκό πρόγραμμα τους. Καλούμε αυτές τις βασικές ικανότητες Θεσμικών Αποτελέσματα.

Μετά την αποφοίτηση, φοιτητές Goodwin College θα:

 • Αποδείξει την επάρκεια στον τομέα της προτίμησής τους σπουδών.
 • Διαθέτουν αποτελεσματική επικοινωνία και αναλυτικές ικανότητες.
 • Αποκτήσουν την επιθυμία και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να συμμετάσχουν στη δια βίου μάθηση.
 • Επίδειξη ευθύνη των πολιτών.

Βασικές αξίες (που εγκρίθηκε το 2012)

Βασικές αξίες Goodwin Ακαδημίας είναι βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις της, που αντιπροσωπεύουν τις υψηλότερες προτεραιότητες της Ακαδημίας και των θεμελιωδών κινητήριες δυνάμεις. Καθορίζουν το πάθος μας για το τι κάνουμε και πώς επιλέγουμε να συντονιστεί με και έκκληση προς τους σπουδαστές, τους εργαζόμενους και την ευρύτερη κοινότητα Goodwin.

Ποιοι Είμαστε

Πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να πετύχει, δεν έχει σημασία πού θα πάει ή πού σκοπεύετε να πάτε. Ίσως δεν έχετε βρει την επιτυχία σε ένα άλλο κολέγιο, ή απλά δεν πίστευα ότι θα είχε το χρόνο, χρήματα, ή στήριξη για να δείτε το κολέγιο κατευθείαν. Goodwin είναι εδώ για να το γυρίσει για εσάς. Ξεκινήστε το μέλλον σας σήμερα στο Goodwin.

Τοποθεσίες

 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

Ερωτήσεις