Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
George Brown College
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Toronto, Καναδάς
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
5 - 8 εξάμηνα
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
CAD 21.905 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
May 2024
* φροντιστήριο εσωτερικού | 18.190 $ για διεθνή δίδακτρα. Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές, χωρίς προειδοποίηση
Εισαγωγή
Η δέσμευσή μας να είμαστε μία από τις καλύτερες σχολές μαγειρικής του Καναδά ενέπνευσε την έναρξη του μοναδικού τετραετούς πτυχίου μαγειρικής διαχείρισης στον Καναδά. Αναπτύξτε τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να επιτύχετε ως σεφ, διευθυντής μαγειρικής ή επιχειρηματία στο πρόγραμμα σπουδών Μαγειρικής Διαχείρισης. Μέσα από ένα μείγμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να επιτύχουν μια επιτυχημένη καριέρα στη σημερινή βιομηχανία μαγειρικής και τροφίμων. Είμαστε αγκυροβολημένοι στην καρδιά της καναδικής γαστρονομικής βιομηχανίας με παγκόσμια εμβέλεια και επιρροή.
Το Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) ανταποκρίνεται στη ζήτηση της βιομηχανίας προετοιμάζοντας φοιτητές με το βάθος και το εύρος της γνώσης ανάλογο με ένα επίπεδο διακρίσεων, προπτυχιακό πτυχίο εμπορίου με ειδίκευση στη διαχείριση μαγειρικής. Συνδυάζοντας το εμπόριο, τη μαγειρική, τις σπουδές τροφίμων και τις εξωτερικές εμπειρίες, αυτό το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους αποφοίτους για θέσεις κουζίνας, διαχείρισης επιχειρήσεων, ανάπτυξης τροφίμων ή επιχειρηματιών. Μέσω των μαθημάτων διαχείρισης μαγειρικής, οι μαθητές θα κατανοήσουν οκτώ βασικούς τομείς:
- Μαγειρική επάρκεια
- Μαγειρική Θεωρία
- Λογιστικά και οικονομικά
- Μάρκετινγκ και Επικοινωνιών
- Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Κινδύνων
- Εξειδικευμένη Επιχείρηση
- Ερευνα
- Γενικές Γνώσεις (Φιλελεύθερες Σπουδές)
Επιλογή γεφύρωσης
Η γέφυρα Pathway στο πρόγραμμα Honours Bachelor of Commerce (Culinary Management), έχει σχεδιαστεί ειδικά για αποφοίτους διπλωματικών προγραμμάτων Culinary Management. Οι απόφοιτοι αυτών των προγραμμάτων διπλώματος μπορεί να είναι επιλέξιμοι να εισέλθουν στο τρίτο έτος του πτυχίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση έξι μαθημάτων bridge.
Οι επιλογές σας στον τομέα της εκπαίδευσης
Λάβετε μέρος σε ένα μοναδικό και ισχυρό εξωτερικό. Ο George Brown συνεργάζεται με εργοδότες και συνεργάτες του κλάδου για να εντοπίσει πιθανές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας. Οι μαθητές ενθαρρύνονται επίσης έντονα να επιδιώκουν ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο της αυτοκατευθυνόμενης βιομηχανίας που πιστεύουν ότι θα παρέχουν τις μαθησιακές εμπειρίες που εκτιμούν και θα ανταποκρίνονται στα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος. Αυτή η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία μπορεί με τη σειρά της να προστεθεί στο βιογραφικό σας.
Εκτός από την πιο επίσημη εργασιακή εμπειρία στην εργασία, η George Brown College προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες μάθησης με πραγματικές προκλήσεις και πελάτες.
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Οι υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές στο George Brown College είναι γενικά βραβεία εντός προγράμματος με βάση τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των μαθητών (και άλλα κριτήρια) στις George Brown College μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού προγράμματος.
Διδακτέα ύλη
Απαιτούμενα μαθήματα
Εξάμηνο 1 | Εξάμηνο 2 |
|
|
Προγραμματισμένο μεταξύ 2ου και 3ου εξαμήνου | |
| |
Εξάμηνο 3 | Εξάμηνο 4 |
|
|
Εξάμηνο 5 | Εξάμηνο 6 |
|
|
Προγραμματισμένο μεταξύ 6ου και 7ου εξαμήνου | |
| |
Εξάμηνο 7 | Εξάμηνο 8 |
|
|
* μάθημα επτά εβδομάδων
Επιλογή γεφύρωσης
Εξάμηνο 4 | Εξάμηνο 5 | Εξάμηνο 6 |
|
|
|
Προγραμματισμένο μεταξύ 6ου και 7ου εξαμήνου | ||
| ||
Εξάμηνο 7 | Εξάμηνο 8 | |
|
|
Αποτέλεσμα προγράμματος
Ο απόφοιτος αποδεικνύει την ικανότητα:
- Διακρίνετε και εφαρμόζετε τρέχουσες πρακτικές από τη βιομηχανία και τις υποτροφίες που σχετίζονται με τη λογιστική, το μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση πελατών, τους ανθρώπινους πόρους, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, την υγεία και ασφάλεια, το κόστος και τις τιμές, τη φιλοξενία και τη διαχείριση κινδύνου.
- Προσδιορίστε, αξιολογήστε και/ή εφαρμόστε διάφορες μεθόδους, δεξιότητες, εργαλεία και συστήματα που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους που σχετίζονται με τη μαγειρική πρακτική και μελέτη.
- Ερευνήστε και αναλύστε κοινωνικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, οικονομικές, γαστρονομικές ή/και απαιτήσεις της αγοράς σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.
- Συνεργαστείτε αποτελεσματικά ως μέρος μιας διαφορετικής ομάδας διαχείρισης μαγειρικής προκειμένου να αναπτύξετε στρατηγικές για την υλοποίηση των οργανωτικών στόχων σε ποικίλα περιβάλλοντα εξυπηρέτησης φαγητού.
- Αντλώντας σε πεδία σπουδών και πρακτικής, ανάπτυξη και διαχείριση στρατηγικών συνεργασιών, εξυπηρέτησης πελατών και σχέσεων.
- Σχεδιάστε και εκτελέστε θεμελιώδεις σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος που αντικατοπτρίζουν μια προηγμένη γνώση της θεωρίας και της πρακτικής των τροφίμων, της διατροφής και των επαγγελματικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική βιομηχανία.
- Χρησιμοποιήστε θεωρίες και μεθοδολογίες διαχείρισης για να παρέχετε συστάσεις για την υλοποίηση οργανωτικών στόχων που αφορούν συγκεκριμένα είδη μαγειρικής λειτουργίας.
- Αναπτύξτε ένα νέο προϊόν διατροφής, επιχείρηση ή/και εκδήλωση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της αγοράς.
- Εφαρμόστε προηγμένες τεχνικές και θεωρίες διαχείρισης για την υποστήριξη γαστρονομικών εργασιών μεγάλης κλίμακας, πολλαπλών μονάδων.
- Παρακολουθήστε τις μεταβαλλόμενες πρακτικές και τις εξελισσόμενες γνώσεις που σχετίζονται με τη διαχείριση της μαγειρικής για να επιλέξετε στρατηγικές για δια βίου μάθηση και επαγγελματική εξέλιξη στον τομέα σπουδών.
- Εξετάστε τα προσωπικά πλεονεκτήματα, τις αδυναμίες και τους περιορισμούς της γνώσης προκειμένου να αναπτύξετε στρατηγικές που προάγουν την ανάπτυξη και χτίζουν ηγετικές δυνατότητες.
- Επικοινωνήστε πληροφορίες και έννοιες χρησιμοποιώντας προηγμένες λεκτικές και γραπτές δεξιότητες που αντικατοπτρίζουν πειθαρχικά πρότυπα.
- Χρησιμοποιήστε ποιοτικές ή/και ποσοτικές πληροφορίες για να αναπτύξετε πειστικά επιχειρήματα, να κάνετε ορθές κρίσεις και να εφαρμόσετε έννοιες, αρχές και τεχνικές που ενημερώνουν ή ενισχύουν διάφορους τύπους γαστρονομικών εργασιών.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
Η καριέρα σου
Ένας κόσμος ευκαιριών σας περιμένει όταν αποφοιτήσετε. Η ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος θα δείξει το επίπεδο δέσμευσής σας στην κουζίνα, διαφοροποιώντας σας έτσι από άλλους σεφ. Οι γαστρονομικές δεξιότητες που μαθαίνετε στο George Brown έχουν ζήτηση από εργοδότες σε ολόκληρο τον Καναδά και διεθνώς και θα έχετε την εκπαίδευση για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στο σπίτι ή σε όλο τον κόσμο.
Ενώ ορισμένοι απόφοιτοι πτυχίου μπορεί να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε μια θέση εισαγωγικού επιπέδου, θα έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να επιταχύνουν Pathways σταδιοδρομίας τους. Ανάλογα με την εστίαση και το επίπεδο εμπειρίας του πτυχιούχου, τα πιθανά Pathways σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν:
Περιοχές Απασχόλησης Υπηρεσιών Επισιτισμού | Πιθανά μονοπάτια καριέρας |
Υπηρεσία φαγητού πολλαπλών μονάδων |
|
Συνταξιοδοτικές Εγκαταστάσεις και Αλυσίδες |
|
Φιλοξενία και Τουρισμός |
|
Συμβόλαιο Διαχείριση Υπηρεσιών Τροφίμων |
|
Επεξεργασίες Τροφίμων και Μεσίτες |
|
διανομείς |
|
Συμβουλευτική Επιχειρήσεων |
|
Επιχειρηματικότητα |
|
Επιλογές Μελλοντικής Μελέτης
Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις σπουδές τους μεταπτυχιακά σε μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς των επιχειρήσεων, της γαστρονομίας και των περιβαλλοντικών σπουδών.
Οι απόφοιτοι μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμοι για άμεση είσοδο στα προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης - Ιταλικά και Γαλλικά προγράμματα ζαχαροπλαστικής και πρόγραμμα Διαχείρισης Τροφίμων και Διατροφής.
Επικοινωνήστε με τον συντονιστή του προγράμματος για περισσότερες πληροφορίες.