Πτυχίο Επιστήμης Τροφίμων
Florida Agricultural and Mechanical University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Tallahassee, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Ζητήστε πληροφορίες
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2024
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Η Επιστήμη των Τροφίμων αγγίζει τη ζωή κάθε ατόμου, γιατί το φαγητό είναι απαραίτητο για τη ζωή. Οι Επιστήμονες Τροφίμων εφαρμόζουν επιστήμες όπως η βιολογία, η χημεία, η φυσική, η βιοτεχνολογία, η μικροβιολογία, η μηχανική και τα μαθηματικά στα τρόφιμα, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα φαγητά που καταναλώνονται είναι ασφαλή και παράγοντες όπως η γεύση, η θρεπτική αξία και η διάρκεια ζωής.
Η Επιστήμη Τροφίμων είναι η βάση της Επεξεργασίας Τροφίμων που είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στις Ηνωμένες Πολιτείες που απασχολεί περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα και με παρουσία σε κάθε πολιτεία και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία ευκαιριών απασχόλησης. Οι Επιστήμονες των Τροφίμων μπορούν να βρουν απασχόληση σε πολλές βιομηχανίες τροφίμων και σχετικές βιομηχανίες, καθώς και σε τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες, καθώς και σε εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος Επιστήμης Τροφίμων FAMU είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν πλήρως τις πολλές ευκαιρίες απασχόλησης που διατίθενται σε αυτόν τον τομέα. Είναι επίσης ικανοί να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε τρόφιμα, γεωργικές και βιοεπιστήμες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον βαθμό για μετάβαση σε επαγγελματικούς τίτλους όπως ιατρική, οδοντιατρική, νομική και κτηνιατρική.
Ως ίδρυμα επιχορήγησης γης του 1890, η FAMU ήταν πάντα μέρος της εκπαίδευσης για τα τρόφιμα και τη γεωργία. Το πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων στο FAMU συνεχίζει αυτήν την παράδοση και έχει τοποθετήσει τους αποφοίτους του σε πολλές από τις μεγάλες εταιρείες τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και σε μεταπτυχιακές και επαγγελματικές σχολές. Το σχέδιο της μελέτης για το πρόγραμμα Επιστήμης Τροφίμων διασφαλίζει ότι καθοδηγεί τους μαθητές στις επιστημονικές αρχές που διέπουν τις τεχνικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία, την επεξεργασία, την ασφάλεια, την αποθήκευση, την αξιολόγηση και τη χρήση των τροφίμων, αλλά επιτρέπει επίσης την επιλογή και την ευελιξία έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί επιδιώκουν άλλους τομείς ακαδημαϊκών ενδιαφερόντων. Όλοι οι μαθητές εκτίθενται σε μια εμπειρία φαγητού εκτός της πανεπιστημιούπολης, στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πτυχίο Επιστήμης στη Χημεία και την Τεχνολογία (Σχολή Τροφίμων και Βιοχημικής Τεχνολογίας)
- Prague, Τσεχία
Πτυχίο Γεωργικής Τεχνολογίας με Επαγγελματικές Σπουδές
- Belfast, Ηνωμένο Βασίλειο
Τεχνολογία Τροφίμων (B.Sc.)
- Fulda, Γερμανία