
Bachelor in
Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης και Επιχειρηματικότητας
FERRANDI Paris

Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Paris, Γαλλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 14.500 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Αυτό το πρόγραμμα αριστείας συνδυάζει διευθυντικές δεξιότητες και τεχνική τεχνογνωσία. Ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να κυνηγήσετε το πάθος σας οπουδήποτε στον κόσμο!
Στόχοι
- Ορίστε και κατανοήστε τις βασικές έννοιες και τα θεμελιώδη εργαλεία της διοίκησης επιχειρήσεων.
- Χρησιμοποιήστε αυτές τις έννοιες και τα εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό και κοινωνικά υπεύθυνο επιχειρηματικό σχέδιο.
- Κατακτήστε τις γαστρονομικές βασικές αρχές και τεχνικές.
- Κινητοποιήστε όλες τις τεχνικές για να προσφέρετε νέες γαστρονομικές δημιουργίες.
- Μάθετε πώς να εργάζεστε σε μια ομάδα με σεβασμό και αποτελεσματικότητα, όποιος κι αν είναι ο ρόλος, προσαρμόζοντας τη διοικητική σας στάση.
- Προσαρμόστε, αναλύστε και διορθώστε τη λειτουργική και σχεσιακή συμπεριφορά ανάλογα με την κατάσταση.
- Κατακτήστε τους κώδικες του επαγγέλματος για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από αυτούς.
- Κατανοήστε τη θέση και τις ευθύνες σας ως επαγγελματίας, ιδιαίτερα από την άποψη της βιώσιμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Έτος 1
- Μαγειρικές Βασικές Αρχές
- Διοικητική και Λογιστική Διοίκηση
- Διαχείριση και Διαχείριση Στρες
- Εμπορία
- Αγγλικά
Έτος 2
- Μαγειρικές αρχές και δημιουργικότητα
- Σομελιέ
- Χρηματοδότηση
- Επιχειρηματικότητα
- Νόμος
- Διοίκηση και HR
- Εμπορία
- Αγγλικά
Έτος 3
- Επιχειρηματική χρηματοδότηση
- Διοίκηση και ηγεσία
- Μάρκετινγκ και Καινοτομία
- Επιχειρηματικότητα και Επιχειρήσεις
- Επιχειρηματικό παιχνίδι
- ΕΚΕ (Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη)
- Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Επιχειρηματικού Σχεδίου με Πραγματική Εφαρμογή στο Εστιατόριο Εφαρμογής μας
Μέθοδοι μάθησης
- Υποστήριξη στην εύρεση πρακτικής άσκησης (κέντρο καριέρας)
- Θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εργασία
- Επιδείξεις και επαγγελματικές παρεμβάσεις
- Κουίζ, παιχνίδια ρόλων, προκλήσεις, ομαδικές εργασίες, προσωπική ερευνητική εργασία
- Επαγγελματική κατάσταση σε επίπεδο εκπαιδευτικών πλατφορμών, περιπτωσιολογικές μελέτες
- Δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου
Συχνότητα
Υποχρεωτική πρακτική άσκηση στη Γαλλία και στο εξωτερικό (3 έως 4 μήνες το 1ο έτος και 5 έως 6 μήνες το 2ο και 3ο έτος)
Αποτέλεσμα προγράμματος
- Ο κάτοχος του διπλώματος μπορεί να έχει πρόσβαση σε διαφορετικές θέσεις σε ένα εστιατόριο: σεφ, ζαχαροπλαστείο, διευθυντής εστιατορίου ή σε μπουτίκ/δίκτυα (υπεύθυνος παραγωγής, διευθυντής πωλήσεων, διευθυντής franchise) ...
- Μπορεί να εργαστεί ως χειριστής εστιατορίων ή να ασκήσει τα ακόλουθα επαγγέλματα: project manager στην ανάπτυξη ξενοδοχείων/εστιατορίων/βιομηχανία αγροδιατροφικών προϊόντων, σύμβουλος μαγειρικής, οικιακός σεφ, διοργανωτής εκδηλώσεων.
- Μετά από μερικά χρόνια εμπειρίας, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για μία ή περισσότερες εγκαταστάσεις και επίσης να ενσωματώσει τη γενική διοίκηση ενός ομίλου.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
Συνεχίστε τις σπουδές σας με μεταπτυχιακό στο FERRANDI Paris
Master of Science in Hospitality Management de FERRANDI Paris
Αυτή η εκπαίδευση υψηλού επιπέδου απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να ασκήσουν βασικές θέσεις στον τομέα της φιλοξενίας, όπως διευθυντής εσόδων, διευθυντής καταλυμάτων, διευθυντής επιχειρήσεων και, μεσοπρόθεσμα, γενικές διευθυντικές θέσεις σε διεθνείς ομίλους ή ανεξάρτητες δομές, στη Γαλλία ή διεθνώς.