Keystone logo
Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Εισαγωγή

σχετικά με την ΟΝΕ

Μια εκπαίδευση ΟΝΕ βοηθά τους μαθητές να ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή και να προετοιμαστούν για να κάνουν τη διαφορά για το κοινό καλό, τόσο στο εσωτερικό όσο και σε όλο τον κόσμο. αυστηρή ακαδημαϊκούς ΟΝΕ δίνουν έμφαση one-on-one σχέσεις με τους καθηγητές, διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση, τη φροντίδα για τη δημιουργία και παροχή υπηρεσιών σε τρίτους.

ΟΝΕ προσφέρει προγράμματα προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ιεροδιδασκαλείο από τη σκοπιά Mennonite Αναβαπτιστών, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στην όμορφη κοιλάδα Shenandoah.

Οι φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα σε κύρια πανεπιστημιούπολη μας σε Harrisonburg, Βιρτζίνια? στο Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια ιστοσελίδα μας? σε απευθείας σύνδεση? και σε όλο τον κόσμο μέσω γνωστών διαπολιτισμική το πρόγραμμά μας.

Ακριβώς το σωστό μέγεθος

Η ΟΝΕ είναι αρκετά μικρή ώστε να μπορείτε εύκολα να γνωρίσετε τους συμμαθητές και τους καθηγητές σε διάφορα προγράμματα. Καθηγητές είναι μέντορες που σας γνωρίζω προσωπικά και να σας συμβουλεύσει 1: 1. Μπορείτε να εμπλακούν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως το θέατρο, η κυβέρνηση Συλλόγου Φοιτητών, το υπουργείο πανεπιστημιούπολη, εντός των τειχών ή ενδοκολλεγιακός σπορ, μουσική και χορωδία. Όλα αυτά παρέχουν ευκαιρίες για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας και να αναπτύξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον το βιογραφικό σας.

Φιλελεύθερες τέχνες

Ως προπτυχιακός φοιτητής, ανεξάρτητα από μεγάλες σας, θα επωφεληθούν από την αξία μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών. Οι εργοδότες και οι σχολές εκτιμούν οι αιτούντες με ένα φιλελεύθερο ίδρυμα τεχνών εκπαίδευση επειδή είναι καλά-στρογγυλευμένο κρίσιμη στοχαστές και λύτες πρόβλημα που είχαν μεγάλη έκθεση σε θέματα και ιδέες από διάφορους κλάδους και την κοινωνία.

Η ζωή μετά την αποφοίτηση

αποφοίτους ΟΝΕ κερδίζουν περισσότερα από ένα βαθμό - ανακαλύπτουν τον σκοπό τους στη ζωή και να οδηγήσει τους οργανισμούς που εξυπηρετούν το κοινό καλό. αποφοίτους ΟΝΕ είναι επιτυχημένοι άνθρωποι των επιχειρήσεων, αντανακλαστική επαγγελματίες, και τους επαγγελματίες. Χιλιάδες είχαν σημαντική επίπτωση με διεθνείς φορείς παροχής υπηρεσιών, όπως Μεννονιτών Κεντρικής Επιτροπής και Mennonite Καταστροφών Υπηρεσία πέραν των άλλων προγραμμάτων υπηρεσίας denominationally-based και κοσμική.

ΟΝΕ απόφοιτος κολλεγίου Leymah Gbowee είναι μία από τις τρεις γυναίκες απονεμήθηκε το 2011 το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Leymah ξεκίνησε το ταξίδι της στην ΟΝΕ με την παγκοσμίου φήμης Καλοκαίρι Οικοδόμησης της Ειρήνης Ινστιτούτο μας και πήγε για να κερδίσει ένα μάστερ στο μετασχηματισμό των συγκρούσεων.

Σχεδόν το 90% των grads ΟΝΕ που ανταποκρίθηκαν στην αποφοίτους έρευνες βρήκε δουλειά στον τομέα των σπουδών τους εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους. Οι εργοδότες προσλαμβάνουν αποφοίτους της ΟΝΕ σε όλα τα επίπεδα, λόγω των ισχυρών ήθος και τις αξίες τους, το σεβασμό για τους άλλους, η επιθυμία να κάνει τη διαφορά, την επικοινωνία και δεξιότητες κριτικής σκέψης, και την αυτοπεποίθηση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προπτυχιακές επιτυχία μετά την αποφοίτησή τους.

Τι είναι ένα Μεννονιτών;

Δεν είναι εξοικειωμένοι με Μεννονίτες; Μεννονίτες ανήκουν στα ιστορικά ειρήνη εκκλησίες. Πολλοί φοιτητές ΟΝΕ προέρχονται από Mennonite πίστη παράδοση, αλλά η πλειοψηφία των φοιτητών ΟΝΕ προέρχονται από άλλες παραδόσεις πίστης. Δεκάδες θρησκευτικές ομάδες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη από όλο τον κόσμο. Ότι η ποικιλομορφία επιτρέπει τη διαπολιτισμική συναντήσεις στην πανεπιστημιούπολη και στις αίθουσες διδασκαλίας.

Βιρτζίνια και την Πενσυλβάνια

Η ΟΝΕ έχει μια κύρια πανεπιστημιούπολη και μια τοποθεσία στο Λάνκαστερ, Πενσυλβάνια, προσφέρει μαθήματα σε θέσεις εκτός του χώρου τόσο Πενσυλβάνια και τη Βιρτζίνια, και προσφέρει πολλά μαθήματα (και δύο μοίρες) σε απευθείας σύνδεση. Είτε είστε σε όμορφη πανεπιστημιούπολη μας στην Κοιλάδα Shenandoah (Harrisonburg, Βιρτζίνια) - κοντά σε δύο εθνικούς δρυμούς και το εθνικό πάρκο Shenandoah - στην ακμάζουσα τάξεις μας στο Λάνκαστερ, PA, ή σε μια εκκλησία στη Φιλαδέλφεια, θα παρατηρήσετε τη φιλοξενία και της κοινότητας που είναι τόσο σημαντικό για την ΟΝΕ.

ΟΝΕ πιστεύει ...

κοινές βασικές αξίες της ΟΝΕ βρίσκονται στο επίκεντρο μιας χριστιανικής πανεπιστήμιο μοιάζει με καμία άλλη. προπτυχιακό μας, μεταπτυχιακά, ιεροδιδασκαλείο και άλλα προγράμματα προετοιμάσει τους μαθητές για να εξυπηρετήσει και να οδηγήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παγκόσμια Κοινότητα και διαπολιτισμική ευαισθητοποίηση

Ζούμε σε μια όλο και πιο συνδεδεμένο κόσμο. Εδώ, μπορούμε να αναρωτηθούμε πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν τους άλλους σε όλο τον κόσμο.

γνωστό διαπολιτισμική πρόγραμμά μας - πάνω από τρεις δεκαετίες - είναι ένα από τα ισχυρότερα διαπολιτισμικών προγραμμάτων σπουδών στη χώρα. Είναι μέρος αυτού που κάνει την ΟΝΕ Χριστιανός πανεπιστήμιο μοιάζει με καμία άλλη.

Διαπολιτισμική μελέτη - πάντα με τον παλαίμαχο καθηγητές και το προσωπικό - είναι μια απαίτηση για τους μαθητές της ΟΝΕ. Μερικά συμμετέχουν σε προγράμματα τριών εβδομάδων στην τοπική κοινότητα ή μεγαλύτερο της Βόρειας Αμερικής. Κάποιοι περνούν ένα εξάμηνο σε αστικές Washington, DC, συμμετέχοντας σε συναρπαστικές περιόδους πρακτικής άσκησης. Άλλοι περνούν ένα εξάμηνο σε ένα άλλο μέρος του κόσμου, συχνά η Μέση Ανατολή, την Κεντρική και την Ανατολική Ασία, τη Λατινική Αμερική ή την Αφρική.

Όταν έχετε ταξιδέψει στην Κεντρική Αμερική, επισκέφθηκε τα χωράφια του καφέ, και έμεινε με τους αγωνίζονται αγρότες, θα αρχίσετε να κατανοήσουν τη μεγάλη εικόνα. Ή όταν διαπολιτισμικές σπουδές σας μεταφέρει στο Νότιας Αφρικής δήμος του Σοβέτο για να μάθουν για την ιστορία και παρατεταμένη επίδραση του απαρτχάιντ από πρώτο χέρι, την αίσθηση της ενσυναίσθησης σας βάθυνε, μαζί με την κατανόηση σας διασυνδεδεμένων κόσμο μας.

Βιωσιμότητα και Διαχείρισης

ΟΝΕ εξάσκηση βιωσιμότητα πολύ πριν "πράσινο" έγινε trendy. ενεργειακά αποδοτικά κτίρια μας είναι μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις κολέγιο επιδόσεις της χώρας.

ηλιακή σειρά μας στην οροφή Hartzler Βιβλιοθήκη ήταν η μεγαλύτερη ηλιακή εγκατάσταση στην πολιτεία της Βιρτζίνια, όταν εγκαταστάθηκε το 2010. πανεπιστημιούπολη κήπο μας παρέχει παράγει για την τραπεζαρία? λιπασματοποιήσιμων αποβλήτων από την τραπεζαρία τροφοδοτεί τον κήπο. Βιωσιμότητα είναι υφασμένα στο πρόγραμμα σπουδών σε πολλά επίπεδα.

Πίστη και Fellowship

Η πίστη είναι σημαντικό σε ΟΝΕ. Είμαστε όλοι ταξιδεύοντας μαζί - αν και μπορεί να πάρει διαφορετικούς δρόμους - προς την εμβάθυνση της πίστης μας, να μάθουμε πώς μπορούμε να ζούμε από εκείνη την ημέρα η πίστη με τη μέρα, και την επίτευξη ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων.

Περίπου το ένα τρίτο του προπτυχιακού φοιτητικού σώματος είναι Mennonite. Δεκάδες ονομαστικές αξίες και τις παραδόσεις της πίστης, και πάνω από 30 εθνικότητες, είναι όλα μέρος της οικογένειας ΟΝΕ.

Μερικοί από τους τρόπους προπτυχιακούς φοιτητές να συνδεθείτε με τον Χριστό στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει: παρεκκλήσια σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, την Κυριακή το βράδυ γιορτές, λατρεία μέσω της μουσικής, οι μελέτες της Βίβλου στις αίθουσες διαμονής, και οι συνεργάτες προσευχή πρόθυμοι να σας στηρίξουν σε όλη χρόνο σας. Άλλοι φοιτητές απολαμβάνουν να είναι μέρος ενός δικτύου των ενήλικων εκπαιδευομένων οι οποίοι μοιράζονται παρόμοιες αξίες και στόχους.

Υπηρεσία σε άλλους

Φτάνοντας έξω σε άλλους είναι σημαντική. Στην ΟΝΕ, θα συμμετάσχουν στην κοινωνική υπηρεσία και ίσως ακόμη και να βρείτε την αλλαγή της ζωής. Πολλοί απόφοιτοι κάνουν εθελοντική υπηρεσία για ένα χρόνο ή περισσότερο μετά την αποφοίτησή τους, ή ακόμα και για μια ζωή μέσα από τη διακονία της εκκλησίας και σε άλλα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Ερωτήσεις