Keystone logo
Duoc UC

Duoc UC

Duoc UC

Εισαγωγή

intst4

Σχετικά με DUOC UC

Duoc UC είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Προσφέρουμε δύο και μισό χρόνο τεχνικά προγράμματα και τετραετή προγράμματα επαγγελματικής. Το 2010, λάβαμε 7 από 7 χρόνια διαπίστευση των ιδρυμάτων από τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης, το οποίο πιστοποιεί την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας έργου και τη σημασία της μεταξύ των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Μόνο τρία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Χιλή έχει χορηγηθεί αυτή τη διάκριση. Duoc UC είναι η μόνη Professional Institute, μαζί με, Pontificia Universidad Catolica de Chile και Universidad de Chile, οι πιο σημαντικές δύο Πανεπιστήμια της χώρας, να έχουν λάβει ποτέ αυτή την αναγνώριση.

Είμαστε, επίσης, μέρος Μάθετε Χιλή: μια κοινοπραξία 21 ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χιλής που εργάζονται μαζί, με την υποστήριξη της Χιλής κυβέρνηση να ενισχύσει την προώθηση της Χιλής ως προορισμού για τους ξένους φοιτητές που επιλέγουν τη χώρα μας για να ζήσουν την εμπειρία των σπουδών στο εξωτερικό.

intst2

Η Ιστορία μας

Duoc UC ιδρύθηκε το 1968 από μια ομάδα φοιτητών στο περίφημο Pontificia Universidad Catolica de Chile, με τη βοήθεια των καθηγητών και τα εργατικά συνδικάτα, να προσφέρει μαθήματα κατάρτισης για το μπλε -collar εργαζομένων που δεν είχαν πρόσβαση στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Το 1973 "Fundación Duoc" δημιουργήθηκε για να επιτευχθεί διαχειριστική και οικονομική ανεξαρτησία από το Πανεπιστήμιο, αυτή η διαδικασία ιδιωτικοποίησης ολοκληρώθηκε το 1974. Το 1981 Professional Institute Duoc και Duoc Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης δημιουργήθηκαν κάτω από την ομπρέλα του εν λόγω ιδρύματος. Το 1982 το Υπουργείο Παιδείας αναγνώρισε την επαγγελματική ινστιτούτο και το 1983 το κέντρο τεχνικής κατάρτισης. Duoc UC παραμένει ένα μέρος του δικτύου του Pontificia Universidad Catolica de Χιλής.

intst1

Γιατί να επιλέξω DUOC UC;

Duoc UC είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Χιλή. Το 2010, έλαβε 7 από 7 διαπίστευση των ιδρυμάτων από την Εθνική Επιτροπή Διαπίστευσης (Comisión Nacional de Acreditación), η οποία πιστοποιεί την ποιότητα του έργου μας και της σημασίας της μεταξύ των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα μας. Μόνο τρία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Χιλή έχουν αυτή τη διάκριση. Duoc UC είναι η μόνη Professional Institute, παράλληλα με τις σημαντικότερες δύο Πανεπιστήμια της χώρας.

μέλλον οι μαθητές μας είναι σε θέση να πάρει ένα από τα 82 προγράμματα τεχνικής και επαγγελματικής πτυχίο μας μέσα από 9 σχολεία πάνω από 16 πανεπιστημιουπόλεις στο Σαντιάγο, Concepción (νότια της Χιλής), Viña del Mar και Βαλπαραΐσο (ιστορική συνοικία της λιμάνι της πόλης Βαλπαραΐσο είναι μια UNESCO Μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς). Η υποδομή μας περιλαμβάνει πάνω από 130 εργαστήρια και εργαστήρια. Άλλες διαθέσιμες εξοπλισμός είναι διαθέσιμος σε μια έκταση που ισοδυναμεί με 712.385 ft².

Duoc UC προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα «βιομηχανία-εστιασμένη», μέσω της 2-ετή "τεχνική" και 4 χρόνια-μακρά "επαγγελματική" βαθμούς. Παρέχει ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης και state-of-the-art εγκαταστάσεις για να ανοίξει το δρόμο για την ακαδημαϊκή επιτυχία.

intst3

Ακαδημαϊκό Προσφορά μας

School of Business και Διοίκησης

Duoc UC προσφέρει ένα ποικίλο και ευέλικτη εναλλακτική τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση στα γνωστικά αντικείμενα της διαχείρισης και των επιχειρήσεων. Το School of Business και Διοίκησης Duoc UC αναπτύσσει στο έπακρο τις δυνατότητες των μαθητών τους, είτε να εργάζονται σε ιδιωτικές εταιρείες ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρήσεις.

Σχολή Επικοινωνίας

Σε αυτές τις ημέρες, είμαστε ιδιαίτερα κοινοποιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μέσω διαφορετικών πλατφορμών: μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινωνικά δίκτυα και φορητές συσκευές που συνδέουν μαζί μας 24 ώρες την ημέρα για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η Duoc UC Σχολή Επικοινωνίας προσδίδει ένα ευρύ φάσμα των μελετών που θα μετατρέψει τους μαθητές σε υψηλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες που μπορούν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις επικοινωνίες σε διάφορες γλώσσες και μορφές έκφρασης τους.

Σχολή Κατασκευής

Η Duoc UC Σχολή Κατασκευής προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τομέων της μελέτης ότι από το πρώτο έτος των σπουδών ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις τάξεις, εργαστήρια, εργαστηριακού εξοπλισμού και υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, για να μπορέσουν οι μαθητές να αναπτύξουν όλες τις τεχνικές τους δεξιότητες.

School of Design

Σχεδιασμός μπορεί να βρεθεί παντού: στα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τα δοχεία, τα οποία προστατεύουν τα τρόφιμα, στους χώρους που ζούμε, στις γλώσσες της επικοινωνίας με τα οποία αλληλεπιδρούμε, ακόμη και στις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Σήμερα, ο σχεδιασμός είναι εγκάρσια μέρος των πάντων, και υπάρχουν πολλές βιομηχανίες και τους οικονομικούς τομείς που παράγουν αξία μέσω της συνεργασίας με τους επαγγελματίες του σχεδιασμού.

Το School of Design εκπαιδεύει ειδικούς σχεδιασμό, ο οποίος μέσω ισχυρών διεθνών συνδέσμων και ένα όραμα για την κοινωνική καινοτομία μπορεί να επιτύχει την πλήρη ανάπτυξή τους.

Σχολή Μηχανικών

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις του εικοστού πρώτου αιώνα, η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού που ειδικεύεται στην κρίσιμα θέματα για την ανάπτυξη της κοινωνίας μας, όπως η ενέργεια, οι μεταφορές και τα ορυχεία, απαιτείται. Όσοι εκπαιδεύονται σε αυτούς τους τομείς πρέπει να διαθέτουν τις γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές (δεξιότητες εργασίας), προκειμένου να κάνουν τα έργα να γίνουν πραγματικές και να φτάσει στην ανάπτυξη των χωρών, ενώ ενσωματώνει και την τεχνολογική και διαπροσωπικές δεξιότητες.

Η Σχολή παρέχει στους φοιτητές Duoc UC με την τεχνική βαθμούς κατάρτιση και Μηχανικών στους τομείς της συντήρησης, των μηχανημάτων και των ορυχείων, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Αυτοματισμού, καθώς επίσης και Μηχανικές τεχνολογίες αυτοκινήτων και AutoTronics.

Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Τις τελευταίες δεκαετίες ο κόσμος έχει υποστεί ένα βαθύ μετασχηματισμό. Η τεχνολογική ανάπτυξη, ιδίως στον τομέα των ΤΠΕ, δεν έχει αλλάξει μόνο την καθημερινή μας ζωή, αλλά έχει δημιουργήσει ένα νέο κόσμο που δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί πριν.

Σε ένα ανοικτό και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που προάγει την καινοτομία και την τεχνολογία ανισόπεδων κόμβων, η Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Duoc UC στοχεύει να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους οι οποίοι θα είναι οι ηγέτες του αυριανού κόσμου, που μπορούν να μεταμορφώσουν την πραγματικότητά μας σε έναν κόσμο που εμπλουτίζει τις ζωές των ανθρώπων και κοινωνία γενικότερα.

Σχολή Φυσικών Πόρων

Η Σχολή Φυσικών Πόρων προσφέρει διάφορα μαθήματα που στοχεύουν στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ των ανθρώπινων αναγκών και τη χρήση των φυσικών πόρων.

Σχολή Υγείας

Η Σχολή της Υγείας στην Duoc UC προσφέρει επαγγελματική σταδιοδρομία με μια ανθρώπινη, σύγχρονη, δυναμική, καινοτόμο και αποφασιστική όραμα των προβλημάτων υγείας, με μια ισχυρή ηθική βάση και χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες κλινικές κέντρα προσομοίωση της χώρας. Το σχολείο προσφέρει επίσης τα εργαλεία που επιτρέπουν στους μαθητές να γίνει ο καλύτερος ειδικός στην περιοχή.

Σχολή Τουρισμού

Σήμερα ο τουρισμός στη Χιλή και ο κόσμος γνώρισε μια ισχυρή ανάπτυξη, δημιουργώντας διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από την εξωτερική και την οικο-τουρισμού, που εργάζονται πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο, στις μαγειρικές και γαστρονομικές τομείς, ή μέσα σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία, μεταξύ άλλων.

Duoc UC μαθητές θα αναπτύξουν τις γλωσσικές δεξιότητες στα αγγλικά και τα πορτογαλικά, να συνεργαστεί με τα τεχνολογικά εργαλεία που σχετίζονται με τον τουρισμό, και να βιώσουν την ικανοποίηση ενός "καλή δουλειά" βλέποντας το χαμόγελο των ικανοποιημένων πελατών.

Τοποθεσίες

  • Santiago

    Padre Alonso de Ovalle 1586, Santiago, Región Metropolitana, , Santiago

Ερωτήσεις