Keystone logo
DigiPen - Institute of Technology Singapore

DigiPen - Institute of Technology Singapore

DigiPen - Institute of Technology Singapore

Εισαγωγή

Στο DigiPen Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Σιγκαπούρης, θα ζήσετε μια αυστηρή εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει για συναρπαστικές ευκαιρίες απασχόλησης μέσα στην παγκόσμια ψηφιακή οικονομία. Μέσα από τις σπουδές σας, θα αναπτύξετε θεωρητικά πλαίσια και θεμελιώδεις γνώσεις που θα είναι σχετικές και χρήσιμες καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας σας.

Εκτός από τα κανονικά μαθήματα και τις εργασίες σας, θα εφαρμόζετε τις γνώσεις σας σε χειραγωγικά ομαδικά προγράμματα που αξιοποιούν την επικοινωνία και τη διεπιστημονική συνεργασία. Αυτή η εστίαση βάσει του έργου σας προκαλεί να λύσετε δύσκολα προβλήματα καθώς εργάζεστε μαζί για να δημιουργήσετε πρωτότυπο λογισμικό, παιχνίδια, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον που αναπαράγει ένα επαγγελματικό στούντιο παραγωγής. Μέχρι τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε, θα έχετε μια ισχυρή γνώση των θεμελιωδών γνώσεων στον τομέα σας, την ικανότητα να καινοτομούν νέες λύσεις και ένα χαρτοφυλάκιο εργασιών που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίζετε σε μελλοντικούς εργοδότες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το DigiPen ιδρύθηκε από τον Claude Comair το 1988 στο Βανκούβερ του Καναδά, ως εταιρεία προσομοίωσης και κινούμενης εικόνας. Καθώς η ζήτηση για εργασία αυξήθηκε, ο κ. Comair αντιμετώπισε δυσκολίες στην εξεύρεση ειδικευμένου προσωπικού, ο οποίος όχι μόνο είχε μια θεμελιώδη κατανόηση της επιστήμης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και γνώρισε την τελευταία ψηφιακή τεχνολογία. Ως εκ τούτου, DigiPen άρχισε να προσφέρει ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε 3D animation υπολογιστή. Σύντομα, η DigiPen συνεργάστηκε με την Nintendo of America για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης στον προγραμματισμό των βιντεοπαιχνιδιών.

Καθώς τα βιντεοπαιχνίδια εξελίχθηκαν από απλά γραφικά 2D σε εξελιγμένους 3D κόσμους, η ανάγκη του κλάδου για ειδικευμένους υπαλλήλους με προηγμένη εκπαίδευση στην ψηφιακή τέχνη, το σχεδιασμό και την τεχνολογία λογισμικού συνέχισε να επεκτείνεται. Προβλέποντας αυτήν την αυξανόμενη ανάγκη, το DigiPen επινόησε και άρχισε να προσφέρει το πρώτο πρόγραμμα σπουδών στον κόσμο για την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών (το Bachelor of Science στην Πληροφορική σε Διαδραστική Προσομοίωση σε Πραγματικό Χρόνο) που θα προετοιμάσει τους μαθητές για τις μοναδικές προκλήσεις της δημιουργίας επαγγελματικών 3D παιχνιδιών και προσομοίωσης λογισμικό. Η DigiPen μετέφερε την πανεπιστημιούπολη στο Redmond της Ουάσινγκτον το 1998 και άνοιξε τις πόρτες της ως Τεχνολογικό Ινστιτούτο DigiPen.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην εκπαίδευση προσομοίωσης και ανάπτυξης παιγνίων εξελίχθηκε ώστε να περιλαμβάνει νέα προγράμματα ψηφιακής τέχνης και κινούμενων σχεδίων, μηχανικής πληροφορικής, σχεδιασμού παιχνιδιών, σχεδιασμού μουσικής και ήχου και άλλων ειδικοτήτων στον τομέα της πληροφορικής. Σήμερα, το DigiPen προσφέρει εννέα προγράμματα πανεπιστημίου και δύο μεταπτυχιακά προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη του Redmond. Το DigiPen προσφέρει επίσης προγράμματα σπουδών σε δύο διεθνείς πανεπιστημιουπόλεις στη Σιγκαπούρη και το Μπιλμπάο της Ισπανίας, καθώς και μέσω συνεργατικών εκπαιδευτικών συνεργασιών με σχολεία στη Νότια Κορέα και την Ταϊλάνδη.

Η διαφορά DigiPen

Οι σπουδαστές επιλέγουν το DigiPen (Σιγκαπούρη) για διάφορους λόγους - είτε πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα, έμφαση σε ομαδικά προγράμματα και εφαρμοσμένη μάθηση, εξαιρετικό δίκτυο αποφοίτων και βιομηχανικές συνδέσεις, είτε έμπειρη σχολή. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν τόσο ποιοι είμαστε όσο και τι κάνουμε.

Εστιασμένη

Δηλώνοντας τον τομέα σπουδών σας όταν υποβάλετε αίτηση, θα μεταβείτε απευθείας στο μαθήματα που σχετίζονται περισσότερο με τον τομέα σας. Μέχρι το τέλος των σπουδών σας, θα έχετε ένα προηγμένο επίπεδο γνώσης και θα είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα στη νέα καριέρα σας.

Χέρια-Ενεργοποίηση

Το DigiPen σας διδάσκει να είστε επίλυση προβλημάτων και καινοτόμος μέσω έργων πραγματικού κόσμου. Εφαρμόζοντας ακαδημαϊκές αρχές σε συγκεκριμένα ετήσια ομαδικά σχέδια, εσείς και οι συνομήλικοί σας κερδίζετε τις πρακτικές γνώσεις για να γίνετε δημιουργοί - όχι μόνο χρήστες - τεχνολογίας.

Συνδεδεμένος

Οι ισχυρές μας συνδέσεις με τον τομέα της τεχνολογίας της Σιγκαπούρης σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε μια βαθιά εμπειρία της βιομηχανίας και να αρχίσετε να δημιουργείτε το επαγγελματικό σας δίκτυο από τις πρώτες μέρες σας στην πανεπιστημιούπολη. Συνεργαζόμαστε στενά με διάφορους σεβαστούς συνεργάτες της βιομηχανίας, όπως Ubisoft Singapore, Autodesk, Koei Tecmo, Continental Automotive και πολλά άλλα - για να προσφέρουμε επαγγελματική ανάπτυξη και ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στους σπουδαστές μας.

Περίφημος

Οι φοιτητές της DigiPen έχουν κερδίσει 57 βραβεία στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Αγώνων - περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σχολείο στον κόσμο. Και για 10 χρόνια λειτουργίας, το The Princeton Review έχει κατατάξει το DigiPen ανάμεσα στα πέντε κορυφαία σχολεία για το σχεδιασμό παιχνιδιών.

Εμπειρος

Διαθέτουμε εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης περιεχομένου από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα και γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Microsoft, η Nintendo, η Disney, η Pixar, η Bungie και η Sony. Οι εκπαιδευτές των σχολών μας φέρνουν τη συλλογική εμπειρία της βραβευμένης ακαδημαϊκής έρευνας, της ανάπτυξης λογισμικού αιχμής, της παραγωγής τριπλών παιχνιδιών βίντεο και της ηγεσίας της βιομηχανίας απευθείας στην τάξη.

Τοποθεσίες

 • Singapore

  PIXEL Building, 10 Central Exchange Green,

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις