Keystone logo
Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Εισαγωγή

Cornerstone Institute ιδρύθηκε το 1970 στο Cape Flats σε μια εποχή που οι μαύροι θεολόγοι αποκλείστηκαν από τη φοίτηση στα πανεπιστήμια λόγω των καταπιεστικών νόμων του πρώην καθεστώτος. Ως Ακαδημαϊκό Ευαγγελικό Ινστιτούτο της Βίβλου, παρείχε θεολογική εκπαίδευση για τους άκριτους ποιμένες στο Cape Flats.

Το ίδρυμα είναι ιστορικά εδραιωμένο σε ένα άκρως ηθικό ήθος, με έμφαση στη σχέση μεταξύ ηγεσίας και επαγγελματικής ακεραιότητας. Αγκαλιάζει μαθητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των ηγετών. Το Cornerstone είναι ένα μη κερδοσκοπικό, πλήρως διαπιστευμένο Ιδιωτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα (πιστοποιητικά, σύντομα μαθήματα και πτυχία) και μεταπτυχιακά προγράμματα (υψηλότερα πτυχία πιστοποιητικών και τιμητικών τίτλων) σε διάφορα επιστημονικά τμήματα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Σχολής Επιχειρηματικότητας και Οικονομίας Μεταμόρφωση. Τα περισσότερα από τα προγράμματα μας προσφέρονται τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην πανεπιστημιούπολη, καθιστώντας εύκολη τη φοίτηση σε φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε Cornerstone Institute ;

Στο Cornerstone Institute βγαίνουμε την καλύτερη σχολή, εξασφαλίζοντας ότι οι σπουδαστές που αποφοιτούν από το ίδρυμα μας είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά σε όλους τους τομείς σπουδών που παρέχουμε. συμπεριλαμβανομένης της Ψυχολογίας, της Ηθικής, της Φιλοσοφίας, των Θρησκευτικών Σπουδών, των Επιχειρήσεων, της Εκπαίδευσης, της Κοινωνιολογίας και της Κοινοτικής Ανάπτυξης. Προσπαθούμε να μοιραστούμε μια συναρπαστική ιστορία, υποστηριζόμενη από μια φιλοσοφία της εκπαίδευσης όπου μεταφέρουμε, μεταφέρουμε και ενσωματώνουμε τις βασικές αξίες του θεσμού μας.


Αυτό που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι εμείς:

 • Έχετε μια υπογραφή προσέγγιση όπου προσφέρουμε ένα θεμελιώδες θεμελιώδες σύνολο μαθημάτων, που ονομάζεται «Cornerstone Core». Αυτά περιλαμβάνουν τη διαπολιτισμική επικοινωνία, την οικονομία, τις μελέτες ηγεσίας, τις απόψεις του κόσμου, την ιστορία και κοινωνία της Νότιας Αφρικής και τη δεοντολογία.
 • Σχεδίασε μια «λύση τεσσάρων ετών», όπου οι φοιτητές που δεν θα περάσουν το πτυχίο του βαθμού 12 θα έχουν πρόσβαση στα πιστοποιητικά μας σε όλους τους κλάδους που προσφέρουμε, για να τα γεφυρώσουμε σε ένα πρόγραμμα σπουδών που θα οδηγήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές αν επιθυμείτε.
 • Δημιουργήστε πρόσβαση σε μια πανεπιστημιακή εκπαίδευση σε μια φροντίδα και ικανή κοινότητα.
 • Παρέχετε ένα παραγωγικό και διεγερτικό περιβάλλον στο οποίο η εκμάθηση και η διδασκαλία μπορεί να πραγματοποιηθεί, στις πανεπιστημιουπόλεις μας και μέσω των ηλεκτρονικών μαθησιακών μας περιβαλλόντων.
 • Είναι αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη της κοινότητας σε όλες τις μορφές της.
 • Έχετε ένα ηθικά εδραιωμένο ήθος.
 • Επικεντρωθείτε στην αποτελεσματική προετοιμασία καριέρας και στα Pathways .
 • Προσφέρετε ανταγωνιστικές αμοιβές και οικονομική υποστήριξη για τους υποψήφιους φοιτητές.


Κοινές κοινές αξίες

Αναγνωρίζουμε ότι οι αξίες δεν είναι απλώς αυτό που μιλάμε και διδάσκουμε, αλλά είναι βασικές για τη διαμόρφωση της ταυτότητας. Το Cornerstone είναι αφοσιωμένο στην οικοδόμηση μιας υψηλής ηθικής και αρχής κοσμοθεωρίας σε όλους τους μαθητές μας. Προωθούμε τις αξίες της συμμετοχικότητας, της αριστείας, της ακεραιότητας, της ενότητας, του σεβασμού και της δημιουργικότητας για να παράγουμε δυναμικούς ηθικούς ηγέτες που είναι διατεθειμένοι να ενεργούν ως υπεύθυνοι πολίτες σε μια παγκόσμια κοινωνία.

Για να επεκτείνουμε την προσφορά μας και να προσθέσουμε αξία για τους μαθητές σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Θεμελιωδών Στοιχείων έχει ενσωματωθεί στη Σχολή Επιχειρηματικότητας και Οικονομικής Μετατροπής του Cornerstone Institute . Η FTC προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα ηγεσίας και διαχείρισης σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και κοινότητες. Έχουν εξαιρετική εμπειρία στο να προσφέρουν ανταποκρινόμενα, υψηλής ποιότητας προγράμματα κατάρτισης και μαθήματα σε όλους τους τομείς, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα κατάρτισης προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τα χρονοδιαγράμματα και τον προϋπολογισμό του πελάτη.


Μελλοντική κατεύθυνση

Τον Αύγουστο του 2015, το Cornerstone Institute κέρδισε έναν ευεργέτη που είδε τις δυνατότητες του Cornerstone να αντιμετωπίσει τις εκπαιδευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αφρική, ιδιαίτερα στη Νότια Αφρική και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σοβαρή έλλειψη προσβάσιμων προγραμμάτων υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικής μάθησης διαθέσιμων σε ενήλικες (νέους και ηλικιωμένους) λαμβάνεται υπόψη στο σχεδιασμό μας. Cornerstone Institute προσφέρει μια ευκαιρία για όλους τους Νοτιοαφρικανούς και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας να αποκτήσουν προοπτικές, δεξιότητες και γνώσεις που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους και εκείνη της κοινωνίας μας σε κάθε επίπεδο και σε κάθε τομέα που έχει σημασία. Ενώ αναγνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι το Cornerstone Institute δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης που απαιτείται για τη μετατροπή της κοινωνίας, μπορούμε πράγματι να παράσχουμε έναν ακρογωνιαίο λίθο και ένα θεμέλιο για την αποκατάσταση των ελλείψεων του γενικού σχολικού μας συστήματος. Προσφέρουμε ένα συνεκτικό και στρατηγικό σύνολο προγραμμάτων με τα οποία οι μαθητές μας βρίσκουν μονοπάτια στην προσωπική γνώση, εξέλιξη και εκπλήρωση. Το μοντέλο μας, βασισμένο στην κοινωνική σημασία, την ηθική και ακαδημαϊκή ακεραιότητα, την πολυφωνία, καθώς και την οικονομική βιωσιμότητα, αποτελούν σημαντικούς πυλώνες για να επιτύχουμε τον αντίκτυπο που όλοι επιδιώκουμε για τη δημιουργία μιας ευημερούσας, δίκαιης και δίκαιης κοινωνίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διοίκηση του Cornerstone Institute έχουν σπουδαία σχέδια για το μέλλον του. Τα σχέδια αυτά θα βασιστούν σε ισχυρή έρευνα και αρχικά θα κατευθυνθούν μέσω ενός Εκκολαπτηρίου Έρευνας που θα συσταθεί στο Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Οικονομικής Μεταμόρφωσης. Μερικοί από τους τομείς που σκοπεύουμε να διερευνήσουμε περιλαμβάνουν:

 • Η πράσινη οικονομία.
 • Επιχειρηματικές τάσεις.
 • Εφαρμοσμένη επιστήμη για έναν αειφόρο κόσμο.
 • Σύγκλιση μέσων και τεχνολογίας · και
 • Τέχνες και Πολιτισμός

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγουμε θα ενημερώσουν νέα προγράμματα και σχολές, σχολεία και τμήματα στο Cornerstone Institute .

Τοποθεσίες

 • Cape Town

  127 Cecil Road, Salt River, 7925, Cape Town

Ερωτήσεις