Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Εισαγωγή

Το Contemporary China Studies Programme σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε και να γνωρίσετε την σημερινή Κίνα κατά τη διάρκεια ενός συναρπαστικού προγράμματος σπουδών ενός εξαμήνου στο εξωτερικό το οποίο μεταφέρει πιστώσεις ECTS για το πρόγραμμα σπουδών σας στο σπίτι. Το CCSP είναι μια μοναδική εμπειρία εκμάθησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που ενδιαφέρονται για τους πολιτισμούς και τον τρόπο ζωής της Ασίας που θέλουν να σπουδάσουν σε ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης και που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων στην Κίνα σε μια πραγματικά συναρπαστική αλλά και διεθνή προσβάσιμο περιβάλλον. Το CCSP βρίσκεται στη Σαγκάη, μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου σήμερα και δίδαξε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Fudan, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια με έδρα την έρευνα στην Κίνα και κατέλαβε την 40η θέση στον κόσμο από την QS. Με το CCSP, μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα κινεζικής γλώσσας, μαθήματα Αγγλικής διδασκαλίας σε διάφορα θέματα καθώς και πρακτική άσκηση σε τοπικό οργανισμό ή πολυεθνική εταιρεία. Σε συνδυασμό με τακτικές ομαδικές εκδρομές και κοινωνικές δραστηριότητες που σας εισάγουν στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα, το CCSP είναι ένα πολυεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει σε βάθος θεωρητικές και πρακτικές προοπτικές για το αναδυόμενο καθεστώς της Κίνας ως παγκόσμιας δύναμης.

Γιατί CCSP;

 1. Ζήστε σε μια εκπληκτική και ζωντανή πόλη
 2. Μελέτη σε πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης
 3. Ζήστε τον κόσμο των επιχειρήσεων στην Κίνα
66928_iStock-638610500.jpg

Top Πανεπιστήμιο

Το Contemporary China Studies Programme Μαθηματικών της Contemporary China Studies Programme διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο Fudan, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστήμια με έδρα την έρευνα στην Κίνα. Στην πιο πρόσφατη κατάταξη QS των παγκόσμιων πανεπιστημίων, το Πανεπιστήμιο Fudan κατατάσσεται ως το 1ο πανεπιστήμιο στη Σαγκάη και 40ος σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν 30.000 φοιτητές στο Fudan, συμπεριλαμβανομένων 5.000 διεθνών φοιτητών.

Η Σχολή Κοινωνικής Ανάπτυξης και Δημόσιας Πολιτικής, η οποία φιλοξενεί το πρόγραμμα CCSP, είναι ένα από τα παγκόσμια οχυρά στη διδασκαλία και την έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες. Οι διεθνείς εταίροι του περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το London School of Economics and Political Science, το Trinity College και πολλά άλλα. Το 10% των φοιτητών του σχολείου είναι διεθνείς φοιτητές, από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις σκανδιναβικές χώρες. Οι διδάσκοντες του CCSP έχουν εκτεταμένες εμπειρίες που πραγματοποιούν ακαδημαϊκή έρευνα και διδασκαλία σε εξέχοντα πανεπιστήμια στην Κίνα και στο εξωτερικό, όπως το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον-Σιάτλ και το GeorgiaTech. Οι τοπικοί ηγέτες επιχειρήσεων και επαγγελματίες εμπειρογνώμονες από διάφορους οργανισμούς καλούνται να παρουσιάσουν μελέτες περιπτώσεων.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Με 30.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 5.000 διεθνών φοιτητών, ο Fudan δεν είναι μόνο ο καλύτερος αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διεθνή πανεπιστήμια στη Σαγκάη. Ως διεθνής φοιτητής στο Fudan, έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις φοιτητικές ενώσεις του πανεπιστημίου, καθώς και σε όλες τις άλλες εγκαταστάσεις του, όπως καντίνες, βιβλιοθήκες και αθλητικές εγκαταστάσεις.

66929_iStock-589097990.jpg

Καταπληκτική πόλη

Σαγκάη: wow!

Η Σαγκάη είναι αναμφίβολα μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο σήμερα. Η πόλη βρίσκεται στο επίκεντρο της άνευ προηγουμένου κινεζικής αύξησης προς την οικονομική ανάπτυξη, την τεχνολογική καινοτομία και την πολιτιστική αναγέννηση. Η Σαγκάη είναι όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση και όπου το παλιό και το νέο συγχωνεύονται με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν καταβάλλεται καμία προσπάθεια να αποδειχθεί ότι η Σαγκάη έχει γίνει μια από τις πιο θαυμάσιες και ζωντανές μητροπόλεις αυτού του κόσμου. Και με ένα εκατομμύριο αλλοδαπούς κατοίκους, η Σαγκάη μπορεί να υπερηφανεύεται για υπερσύγχρονες διεθνείς εγκαταστάσεις και απεριόριστες ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων φίλων, τη δημιουργία επαγγελματικών δικτύων και τη διερεύνηση μελλοντικών ευκαιριών απασχόλησης. Ένα εξάμηνο σπουδών στη Σαγκάη είναι σπουδαίο για το βιογραφικό σας σημείωμα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σαγκάη γίνεται γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σπουδών στον κόσμο για τους διεθνείς φοιτητές.

Η ζωή στη Σαγκάη

Η ζωή στη Σαγκάη είναι εκπληκτικά συναρπαστική και ποικίλη, αλλά βολική και ασφαλής. Ως μια από τις μεγαλύτερες και σύγχρονες μητροπολιτικές πόλεις, η Σαγκάη δεν κοιμάται ποτέ. Είναι ένα χωνευτήρι ανατολικών και δυτικών πολιτισμών, παλιών και νέων παραδόσεων. Η Σαγκάη σας προσφέρει μυριάδες επιλογές όταν πρόκειται για διασκέδαση, ψώνια, μπαρ και εστιατόρια, αξιοθέατα, συναυλίες και παραστάσεις. Είναι πολύ πιθανό να ζήσετε μια ζωή πολύ παρόμοια με αυτή σε οποιαδήποτε μεγάλη ευρωπαϊκή μητρόπολη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ζήσετε όπως οι ντόπιοι. Η κινεζική τροφή είναι καλή και φθηνή. Τα τοπικά καταστήματα πωλούν όλα τα πράγματα που δεν θα βρείτε ποτέ στην Ευρώπη, συχνά φθηνά.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern επιλογή

Το Contemporary China Studies Programme έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες σας να μάθετε για την εμπειρία της σημερινής Κίνας κατά τη διάρκεια των 4 ή 5 μηνών παραμονής σας στη Σαγκάη. Μια επιλογή από ακαδημαϊκά μαθήματα, όλα διδάσκονται στα αγγλικά από επίσημους καθηγητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου της Fudan, σας παρέχει θεωρητικές και ακαδημαϊκές γνώσεις σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στην Κίνα σε τομείς όπως ο πολιτισμός και η κοινωνία, οι επιχειρήσεις και η οικονομία, η πολιτική και η διπλωματία. Το γλωσσικό μάθημα που διδάσκεται στα αρχικά και στα ενδιάμεσα επίπεδα, σας επιτρέπει να πάρετε μια γεύση από το τι χρειάζεται για να μιλήσετε και να διαβάσετε κινέζικα ή να βελτιώσετε τις γλωσσικές δεξιότητές σας εάν έχετε ήδη αρχίσει να μαθαίνετε τη γλώσσα. Και μια πρακτική προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να καταλάβουμε πώς είναι να εργαστεί σε μια εταιρεία στην Κίνα και να αναπτύξει νέες επαγγελματικές δεξιότητες. Σε συνδυασμό με τακτικές ομαδικές εκδρομές και κοινωνικές δραστηριότητες που σας εισάγουν στην παραδοσιακή κινεζική κουλτούρα, το CCSP είναι ένα πολυεπιστημονικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που παρέχει σε βάθος θεωρητικές και πρακτικές προοπτικές για το αναδυόμενο καθεστώς της Κίνας ως παγκόσμιας δύναμης.

Τοποθεσίες

 • Shanghai

  220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

  Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις