Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Εισαγωγή

Βρίσκεται στις ακτές του Ατλαντικού νοτιοανατολικά στο Brunswick, στο μέσο μεταξύ Σαβάνα και Τζάκσονβιλ, Φλόριντα, η College of Coastal Georgia είναι ένα προπτυχιακό κολέγιο στο Πανεπιστήμιο του συστήματος της Γεωργίας. Το Κολέγιο παρέχει ένα προσιτό και διαδραστικό εκπαίδευση στη φυσική ομορφιά και την άφθονη ηλιοφάνεια της Χρυσής νησιά της Γεωργίας, μια περιοχή γνωστή για τα γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης και θέρετρα, καθώς και καταπληκτική ποικιλομορφία των θαλάσσιων ενδιαιτημάτων, της άγριας πανίδας και πλάσματα της θάλασσας.

Οι μαθητές ανακαλύπτουν ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα: σε ηγετικούς ρόλους σε όλες τις πτυχές της ζωής πανεπιστημιούπολη? στην εμπλοκή της κοινότητας μέσω της υπηρεσίας μάθησης, τα χέρια-για την εφαρμογή του υλικού στην τάξη, το πνεύμα του εθελοντισμού και της δέσμευσης για θετικές αλλαγές? σε τιμά τα προγράμματα, πρακτική άσκηση, υποτροφίες και υποτροφίες που ενισχύουν τη φυσική περιέργεια? και στις πανεπιστημιουπόλεις ευκαιρίες απασχόλησης και τις υποτροφίες που όχι μόνο προωθούν την οικονομική προσιτότητα κολέγιο, αλλά και να ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή, αθλητική, και τη συμμετοχή πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Γραφείο Αναψυχής και ευεξίας του Κολλεγίου υποστηρίζει τις δραστηριότητες των φοιτητών που επωφεληθούμε από την εγγύτητα της Ακαδημίας σε δύο μεγάλες παραλίες με γρήγορες βόλτες πάνω από το υπερυψωμένο μονοπάτι είτε του Αγίου Simons Island ή Jekyll Island. Τα περάσματα σε Jekyll Island εκδοθεί σε πλήρους απασχόλησης σπουδαστές, παρέχοντας πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της παραθαλάσσια παιδική χαρά του κράτους. Off-campus περιπέτεια εκδρομές στο νησί του Αγίου Simons περιλαμβάνουν stand-up κουπί επιβίβασης και καγιάκ. Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρουν στο νερό, καθώς και πεζοπορία στις παραλίες και τα μονοπάτια των περιφερειακών οικοσυστημάτων μας για το πεδίο-κατευθυνόμενη μάθηση σε ένα παράκτιο περιβάλλον που είναι ένα ζωντανό εργαστήριο και ένας από τους πρώτους που ορίζονται, προστατεύονται υγρότοποι στο έθνος.

Το Κολέγιο προσφέρει απολυτηρίου βαθμούς στο American Studies, Βιολογικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εκπαίδευση, Υγεία Πληροφορική, Μαθηματικά, Νοσηλευτικής (BSN), Ψυχολογία, Δημοσίων Σχέσεων και πρόσθεσε πρόσφατα ένα πτυχίο στη Διεπιστημονική Σπουδών. Μέσα από ένα ενεργό πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης και της παροχής υπηρεσιών-μάθηση, η ομάδα των φοιτητών με τους κοινοτικούς εταίρους, όπως το Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων, το Jekyll Island Αρχής και της Χελώνας Κέντρο Γεωργίας Θάλασσα, το Σύστημα Υγείας της Νοτιοανατολικής τη Γεωργία, και το Κέντρο Εκπαίδευσης επιβολή ομοσπονδιακός νόμος για την συναρπαστικές εμπειρίες σε πραγματικό κόσμο εφαρμογή των μαθημάτων στην κοινότητα. Οι μαθητές σε όλους τους κλάδους έχουν ουσιαστικές ευκαιρίες για συνεργασία με τη σχολή, συν-δημιουργίας και συν-παρουσιάζοντας ουσιαστική έρευνα και εκθέσεις.

Σχολή νοστιμιά και την υποστήριξη της αλληλεπίδρασης των φοιτητών, που χρησιμεύει ως μέντορες, συμβούλους, ακόμη και παρεμβαινόντων για λογαριασμό των μαθητών πέρα ​​από τις ώρες της προετοιμασίας στην τάξη και τη διδασκαλία. Οι μαθητές είναι γνωστοί με το όνομα, όχι μόνο από τους συμμαθητές, αλλά από την σχολή και το προσωπικό. Το όραμα της Ακαδημίας είναι να είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους μαθητές στα πλαίσια της Γεωργίας και πέρα, παρέχοντας μια προσβάσιμη και προσιτή εκπαίδευση. Υποστηρίζοντας την αριστεία στην υποτροφία και εμπλοκή της κοινότητας, το Κολέγιο προωθεί την ηγεσία των φοιτητών, ακαδημαϊκών πρόοδο και την έγκαιρη βαθμολόγηση μέσω προγραμμάτων με επίκεντρο το μαθητή που προσφέρουν μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία των φοιτητών.

Σημειώνεται για μια όμορφη πανεπιστημιούπολη, όλα εκτός από ένα κτίριο της Ακαδημίας είτε έχει κατασκευαστεί ή πλήρως ανακαινισμένο μέσα στα τελευταία έξι χρόνια και η κατασκευή έχει αρχίσει σε μια δεύτερη αίθουσα κατοικία σουίτα που βασίζεται. Από την ένταξή της αθλητική διάσκεψη Νότιες Πολιτείες το 2011, οι ναυτικοί έχουν κάνει το σημάδι τους στην αθλητική σκηνή, κερδίζοντας το εθνικό πρωτάθλημα γκολφ των ανδρών ΝΑΙΑ το 2014. πρόγραμμα στίβου παράκτια Γεωργίας υποστηρίζει προς το παρόν οκτώ ανταγωνιστικές αθλητικές ομάδες: τρεις άνδρες ομάδες (μπάσκετ, γκολφ και τένις) και πέντε γυναικείες ομάδες (μπάσκετ, γκολφ, τένις, softball, και βόλεϊ). Οι γκολφ, τένις, και τις ομάδες βόλεϊ εθνικό κατετάγη.

Αυτή είναι μια πανεπιστημιούπολη που μπορεί να περιγραφεί με ακρίβεια ως φροντίδα της κοινότητας των εμπλεκομένων, διαδραστικό φοιτητές, καθηγητές και το προσωπικό. Οι φοιτητές μπορούν να έρθουν σε Coastal Georgia για ένα λόγο, αλλά μένουν για πολλούς.

Δήλωση αποστολής

Ως State College του Πανεπιστημίου του συστήματος της Γεωργίας, το Σώμα των παράκτιων Γεωργία θα είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους κατοίκους της Γεωργίας και πέρα ​​από την παροχή ενός προσβάσιμου και προσιτή ποιοτική εκπαίδευση. Υποστηρίζοντας την αριστεία στην υποτροφία και εμπλοκή της κοινότητας, το Κολέγιο προωθεί την πρόοδο των φοιτητών και έγκαιρης αποφοίτησης μέσω προγραμμάτων με επίκεντρο το μαθητή που προσφέρουν μια πλούσια και ποικίλη εμπειρία των φοιτητών. Οι μαθητές είναι έτοιμοι για την ουσιαστική επαγγελματική σταδιοδρομία, προηγμένη μελέτη, δια βίου μάθηση, καθώς και η συμμετοχή σε μια παγκόσμια και την τεχνολογική κοινωνία. Το ίδρυμα θα παρέχει συνεργάτης και απολυτηρίου βαθμούς που υποστηρίζουν τις διανοητικές, οικονομικές και πολιτιστικές ανάγκες της κοινότητας και της περιοχής.

Όραση

Το Σώμα των παράκτιων Γεωργία θα είναι ένα κολλέγιο της επιλογής για τους μαθητές στα πλαίσια της Γεωργίας και πέρα, παρέχοντας μια εξαιρετική εκπαίδευση για τους ηγέτες και τους πολίτες του αύριο μέσω της μάθησης υπηρεσίας, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και ασχολούνται επιχειρηματικότητας.

Αξίες

Το Σώμα των βασικών αξιών των παράκτιων Γεωργίας πλαισιώνουν την αποστολή και το όραμα, και να καθοδηγήσει το ίδρυμα μέσω του μεταβαλλόμενες φορές και τον καθορισμό προτεραιοτήτων:

Ποιότητα Εκπαίδευση:

Δέσμευση για την παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και ευέλικτη εκπαιδευτικές ευκαιρίες και υπηρεσίες σε προσιτές μαθητοκεντρική περιβάλλον, δημιουργώντας ένα κλίμα ανακάλυψη ότι οι αξίες και αγκαλιάζει τόσο έρευνα και τη δημιουργικότητα? Αναμένουμε από τους μαθητές να αναλάβουν ενεργό ευθύνη για την εκπαίδευσή τους? προωθήσει στενούς δεσμούς μαθητή-δασκάλου? προσφέρουν συνεχή αξιολόγηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων? ενσωματώνουν όλα τα προγράμματα που προωθούν την πρόσβαση των φοιτητών και την επιτυχία.

Βιωματική Μάθηση:

Ενσωμάτωση ουσιαστική βιωματική και ολιστική υπηρεσία της κοινότητας στην πανεπιστημιούπολη και στην ευρύτερη κοινότητα με τις οδηγίες και τον προβληματισμό για να εμπλουτίσουν την εμπειρία μάθησης, προωθώντας μια στάση γενναιοδωρίας στην υπηρεσία, διδασκαλία αστικής ευθύνης και ενίσχυση των κοινοτήτων.

Παγκόσμια Ευαισθητοποίηση:

Δέσμευση για την παροχή εκπαίδευσης προστιθέμενης αξίας, προωθώντας τη διαπολιτισμική κατανόηση, την καλλιέργεια του σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των και μεταξύ των φοιτητών, καθηγητών και του προσωπικού, και καλλιεργώντας σχέσεις συνεργασίας με διεθνή προγράμματα και παγκόσμιες κοινότητες.

Ηγεσία:

ηγετικούς ρόλους εισαγγελέα που υποστηρίζουν τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και το κίνητρο μέσω της ενισχυμένης δεξιότητες στην οργάνωση, τον προγραμματισμό, την επίλυση προβλημάτων, και την επικοινωνία για να προετοιμάσει τους μαθητές για την αντιμετώπιση του εργατικού δυναμικού του αύριο και εξελισσόμενες ανάγκες ανάπτυξης της περιοχής.

Επιχειρηματικότητα:

Εμποτίσουν την εξερεύνηση και την καινοτομία σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ αγκύρωσης αυτών των επιχειρηματικών στρατηγικών κοινωνικών και κοινοτικών σκοπούς.

Τοποθεσίες

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Ερωτήσεις