Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Carleton, το Πανεπιστήμιο της Πρωτεύουσας του Καναδά!

Το Πανεπιστήμιο Carleton, το Capital University του Καναδά, είναι ένα δυναμικό και καινοτόμο πανεπιστήμιο με ισχυρή δέσμευση στη διδασκαλία, την έρευνα και τη μάθηση. Τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, η κοινότητα της πανεπιστημιούπολης, η τοποθεσία της πρωτεύουσας και οι παγκόσμιες δυνατότητες παρέχουν αμέτρητες ευκαιρίες για μάθηση τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης.

Το Πανεπιστήμιο Carleton βρίσκεται στην Οττάβα, μια πρωτεύουσα των G7, η οποία προσφέρει ευκαιρίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Γνωστή κυρίως ως έδρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Καναδά, η Οτάβα είναι αυτό και πολλά άλλα. Φιλοξενεί περισσότερες από 130 πρεσβείες και υψηλές προμήθειες από όλο τον κόσμο, καθώς και πολυάριθμους εθνικούς οργανισμούς και μουσεία. Ένα μεγάλο ποσοστό των μεγάλων ιατρικών, κλινικών και ερευνητικών κέντρων βιοεπιστημών του Καναδά βρίσκεται στην περιοχή της Οτάβα, καθώς και μια βιομηχανία τεχνολογίας που αποτελείται από περισσότερες από 1.900 εταιρείες.

Η Οτάβα είναι επίσης μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες στον κόσμο, με πολλά πάρκα γειτονιάς και ήσυχους χώρους πρασίνου, πλωτές οδούς που διασχίζουν την πόλη και ιστορικά και αρχιτεκτονικά ορόσημα. Το υπέροχο πάρκο Gatineau, το οποίο διαθέτει μονοπάτια πεζοπορίας μήκους 165 χιλιομέτρων, βρίσκεται στην περιοχή της Εθνικής Πρωτεύουσας.

Τοποθετημένο σε μια όμορφη πανεπιστημιούπολη μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το Carleton έχει κερδίσει τη φήμη ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στους τομείς των διεθνών υποθέσεων, του εμπορίου, της δημοσιογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας. Το ευρύ φάσμα των εθνικών και διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων προσφέρουν την ευελιξία να επιλέξετε το πτυχίο που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας.

Τα καλύτερα περιβάλλοντα μάθησης ενώνουν θεωρία και πράξη. Η έρευνα δείχνει ότι η βιωματική μάθηση συμβάλλει στη συμμετοχή των μαθητών, στη βαθύτερη μάθηση, στη βελτίωση των ακαδημαϊκών αποτελεσμάτων και στη βελτίωση των δεξιοτήτων εργασίας και ζωής. Στο Carleton, προσπαθούμε να παρέχουμε στους μαθητές εμπειρίες από την πραγματική ζωή που φέρνουν την τάξη στον κόσμο και τον κόσμο στην τάξη. Δίνουμε έμφαση στην πρακτική έρευνα, τη δέσμευση της κοινότητας, την εργασιακή εμπειρία και την καθηλωτική μάθηση.

Πολλά από τα προγράμματά μας διαθέτουν επιλογές συνεργασίας ή πρακτικής άσκησης, επιτρέποντας στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε περιβάλλον εργασίας. Ενθαρρύνουμε επίσης την προπτυχιακή έρευνα, τις πρωτοβουλίες επιχειρηματικότητας και τη μάθηση στην κοινοτική υπηρεσία. Η επί πληρωμή εμπειρία «πραγματικού κόσμου» χρησιμεύει για να συμπληρώσει όλα όσα διδάσκονται στην τάξη και ανοίγει πόρτες ευκαιριών με την ολοκλήρωση του προπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Η Carleton έχει μακρά ιστορία στην προσέλκυση ξένων φοιτητών στην φιλόξενη και χωρίς αποκλεισμούς πανεπιστημιούπολη μας. Σήμερα το πανεπιστήμιο έχει περίπου 4.500 διεθνείς φοιτητές από 150 χώρες, δημιουργώντας μια ποικιλόμορφη και υποστηρικτική ακαδημαϊκή κοινότητα. Δεσμευόμαστε να ανταποδίδουμε μέσω της εκπαίδευσης επιδιώκοντας παράλληλα τη συμβολή στο κοινό καλό. Αυτές οι ιδρυτικές αξίες βρίσκονται στο επίκεντρο της εστίασης του πανεπιστημίου στην έρευνα, τις κοινοτικές συμπράξεις και τη διδακτική αριστεία.

Στατιστική

Με περισσότερες από 100 ειδικότητες και ειδικότητες για να διαλέξετε, η Carleton προσφέρει 22 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις σχολές Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών, Επιχειρήσεων, Μηχανικής και Σχεδιασμού, Επιστήμης και Δημοσίων Υποθέσεων. Πάνω από 30.000 μαθητές απολαμβάνουν τις μικρές και διαδραστικές μας τάξεις, τις σύγχρονες ερευνητικές, εργαστηριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις μας.

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Ottawa

   315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

   Ερωτήσεις