Keystone logo
Cardiff University

Cardiff University

Cardiff University

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Είμαστε ένα φιλόδοξο και καινοτόμο πανεπιστήμιο με τολμηρό και στρατηγικό όραμα, που βρίσκεται σε μια όμορφη και ακμάζουσα πρωτεύουσα.

Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο Russell Group στην Ουαλία και είμαστε περήφανοι για τη μακροχρόνια φήμη μας για ακαδημαϊκή αριστεία, έρευνα αιχμής και υψηλή ικανοποίηση των φοιτητών.

Με γνώμονα τη δημιουργικότητα και την περιέργεια, προσπαθούμε να εκπληρώσουμε τις κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές υποχρεώσεις μας προς το Κάρντιφ, την Ουαλία και τον κόσμο.

Ποιοι είμαστε

Υπερέχουμε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, καινοτόμου έρευνας που μεταφράζεται σε οφέλη τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχουμε έναν ποικίλο φοιτητικό πληθυσμό, με φοιτητές που προέρχονται από περισσότερες από 130 χώρες και με μια σειρά από υπόβαθρα.

Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό είναι ηγέτες στους τομείς τους που δημιουργούν ένα διεγερτικό περιβάλλον για μάθηση.

Εκπαίδευση

Οι σπουδαστές μας επωφελούνται από τη διδασκαλία που βασίζεται στην έρευνα και αναπτύσσει τις ατομικές διανοητικές τους ικανότητες

Ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ανοίγει πόρτες σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση από τους εργοδότες που το 84% εισέρχεται σε θέσεις εργασίας υψηλής ειδίκευσης αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

Ερευνα

Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για την ανάπτυξη καινοτόμων ερευνών που θα έχουν αντίκτυπο στον κόσμο.

Καινοτομία

Η ερευνητική μας τεχνογνωσία και εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία και εμπορικούς εταίρους, κυβερνητικούς φορείς και άλλους οργανισμούς διεθνώς. Υπερέχουμε στη σύνδεση της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και των ΜΚΟ με τους ακαδημαϊκούς μας.

Διεθνές

Το Κάρντιφ είναι ένα πραγματικά διεθνές πανεπιστήμιο. Οι διεθνείς συνεργασίες και συνεργασίες μας σημαίνουν ότι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολύτιμη διδασκαλία και έρευνα.

Συζήτηση με τους μαθητές μας

Θέλετε να μάθετε πώς είναι πραγματικά να σπουδάζετε στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ;

Η ομάδα των φοιτητών πρεσβευτών μας είναι έτοιμη και περιμένει να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Cardiff University αποτελείται από δύο μεγάλες, καλά τοποθετημένες πανεπιστημιουπόλεις:

CATHAYS PARK

Η πανεπιστημιούπολη Cathays Park είναι όπου εδρεύουν τα περισσότερα από τα Ακαδημαϊκά Σχολεία μας. Με φαρδιές δεντρόφυτες λεωφόρους και κομψά πέτρινα κτίρια του Πόρτλαντ, είναι ένα εμπνευσμένο μέρος για μελέτη.

Η απτή αίσθηση της ιστορίας έρχεται σε αντίθεση με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν νέα εργαστήρια, θέατρα διαλέξεων και σουίτες πληροφορικής.

 • 22 από 26 Ακαδημαϊκά Σχολεία επί τόπου
 • Λιγότερο από μισό μίλι από το ζωντανό κέντρο της πόλης του Κάρντιφ
 • Επένδυση 200 εκατομμυρίων λιρών σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένου του νέου Κέντρου Φοιτητικής Ζωής
 • Πολλές βιβλιοθήκες στο χώρο ή σε κοντινή απόσταση
 • 24/7 ασφάλεια και ολοκληρωμένη κάλυψη CCTV
 • Κοντά σε πολλές αίθουσες κατοικιών.
 • Το κύριο κτίριο της Ένωσης Φοιτητών, που βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης στο Park Place, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δραστήρια στη Βρετανία και πρόσφατα ψηφίστηκε ως το 2ο καλύτερο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρέχονται εκδηλώσεις, κλαμπ και υπηρεσίες πληροφόρησης και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν καταστήματα τροφίμων, γενικό κατάστημα, βιβλιοπωλείο, γραφείο ενοικίασης φοιτητών, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και παμπ.

HEATH PARK

Τα μαθήματα που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη (εκτός της Φαρμακευτικής και της Οπτομετρίας) βασίζονται στο Heath Park. Απέχει μόλις ένα μίλι από το κέντρο της πόλης και δίπλα σε 100 στρέμματα πάρκου και γηπέδων.

Τα Ακαδημαϊκά Σχολεία μας μοιράζονται τον ιστότοπο με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε Σχολή έχει τους δικούς του εξειδικευμένους πόρους και εγκαταστάσεις. Οι χώροι μελέτης και οι εγκαταστάσεις πληροφορικής είναι ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Θέατρα διαλέξεων, αίθουσες σεμιναρίων, βιβλιοθήκες και χειρουργεία βρίσκονται επίσης στην πανεπιστημιούπολη.

Διεθνείς εμπειρογνώμονες σε διάφορους ιατρικά συναφείς τομείς παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της περίθαλψης ασθενών, σε αυτό το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο.

Οι κατοικίες και οι υπηρεσίες της Ένωσης Φοιτητών βρίσκονται επίσης στον χώρο και οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις πολυάριθμες αθλητικές ανέσεις, όπως πισίνα, γήπεδα σκουός και μπάντμιντον και σουίτα γυμναστικής.

 • Αποκλειστική πανεπιστημιούπολη υγειονομικής περίθαλψης από κοινού με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας
 • Πρόσφατο κτήριο Cochrane αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών με τριώροφη βιβλιοθήκη, εργαστήρια και χώρο σεμιναρίων
 • Χειρουργεία επί τόπου
 • Κατοικίες κοντά
 • Φοιτητική Ένωση και υπηρεσίες υποστήριξης επί τόπου
 • Αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις γυμναστικής (συμπεριλαμβανομένης της πισίνας)
 • Επιτόπια ομάδα αστυνόμευσης
 • Ένα μίλι βόρεια από το κέντρο της πόλης.

Έχουμε μια σειρά από επιλογές διαμονής που ταιριάζουν στις ατομικές προτιμήσεις και προϋπολογισμούς.

Η διαμονή σε πανεπιστημιακές κατοικίες είναι εγγυημένη για όλους τους διεθνείς φοιτητές που τηρούν τις απαραίτητες προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Τόσο οι προπτυχιακοί όσο και οι μεταπτυχιακοί που φθάνουν τον Σεπτέμβριο έχουν εγγυημένη μονόχωρη αίθουσα και οι νέοι προπτυχιακοί φοιτητές θα διατεθούν με άλλους πρωτοετείς φοιτητές.

Μεταξύ των 17 κατοικιών μας, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν για συγκεκριμένες ανάγκες, όπως:

 • Όσοι αναζητούν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον διαβίωσης
 • Ζωή χωρίς αλκοόλ
 • LGBT+
 • Ουαλοί ομιλητές και μαθητές
 • Ζευγάρια και οικογένειες

  Απαιτήσεις Βίζας

  Επισκεφτείτε το UK Visa and Immigration για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις βίζες που απαιτούνται για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Προσφέρουμε υποτροφίες αξίας άνω των £2 εκατομμυρίων.

  Οι υποτροφίες είναι διαθέσιμες σε διεθνείς φοιτητές σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων και προσφέρονται με τη μορφή έκπτωσης στα δίδακτρα.

  Cardiff University αναγνωρίζεται και εγκρίνεται από πολλούς χορηγούς από όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου, διεθνείς φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση που προσφέρεται από εξωτερικούς οργανισμούς.

  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών αφιερωμένων στο να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φοιτητική σας ζωή.

  Το νέο Κέντρο Φοιτητικής Ζωής στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης Cathays φιλοξενεί τις υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών και προσφέρουμε δωρεάν, αμερόληπτες, μη επικριτικές και εμπιστευτικές συμβουλές για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

  Οι υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν:

  • Συμβουλές και χρήματα
  • Καριέρα και Απασχολησιμότητα
  • Υγεία και ευεξία
  • Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας
  • Αναπηρία και Δυσλεξία
  • Ισότητα, διαφορετικότητα και ένταξη
  • Διεθνής φοιτητική υποστήριξη
  • Chaplaincy
  • Σχέδιο Μέντορα Φοιτητών
  • Residence Life Team

  Το Κάρντιφ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είσαι φοιτητής και είναι η πιο προσιτή πανεπιστημιακή πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Η πόλη μας είναι φιλική, ασφαλής και ποικιλόμορφη με περισσότερες από 90 γλώσσες που ομιλούνται εδώ. Ως πρωτεύουσα της Ουαλίας, το Κάρντιφ φημίζεται για τις ζωντανές τέχνες, τον πολιτισμό και το φαγητό, τα υπέροχα ψώνια και τα παγκόσμιας κλάσης αθλητικά γεγονότα.

  Θα βρείτε παραλίες που κόβουν την ανάσα, εθνικά πάρκα και βουνά είναι όλα εύκολα προσβάσιμα και ο ήπιος καιρός κάνει το κλίμα μας συνεπές με το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Είναι πολύ εύκολο να μετακινηθείτε με τα πόδια με την πανεπιστημιούπολη, το κέντρο της πόλης και τα διάσημα τοπικά ορόσημα, όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με το ποδήλατο.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τη φοιτητική ζωή στο Κάρντιφ

  Τοποθεσίες

  • Cardiff

   30-36 Newport Road, Adamsdown CF24 0DE, CF24 0DE, Cardiff

   Chat with students

   Ερωτήσεις