![Bangkok University International Bachelor of Arts in Culinary Arts and Design](https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/f_auto/q_auto/g_auto/w_724/dpr_2.0/element/23/233496_233460_coverimage.jpg)
Bachelor of Arts in Culinary Arts and Design
Khlong Nueng, Ταϊλάνδη
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
3 up to 4 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Jul 2025
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
THB 617.730 *
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
* εξάμηνο 1: 69.830 THB
Εισαγωγή
Ζήστε έναν κόσμο γαστρονομικών δυνατοτήτων μέσω του προγράμματος Culinary Arts and Design στο BU International. Ανεξάρτητα από το αν οι γαστρονομικές σας φιλοδοξίες σας οδηγούν στο στυλ, τη συμβουλευτική, την εξειδίκευση, την προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης ή την ιδιοκτησία της επιχείρησής σας τροφίμων, το πρόγραμμά μας συνδυάζει άψογα τα βασικά συστατικά για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό.
Στην BU International, είμαστε έτοιμοι να σας εξοπλίσουμε με θεμελιώδεις γαστρονομικές δεξιότητες, που περιλαμβάνουν χειρισμούς κουζίνας, μαεστρία μαχαιριών, τεχνικές μαγειρέματος, γαστρονομική διατροφή και την τέχνη του styling φαγητού. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας προσθέτουν περαιτέρω αξία στο γαστρονομικό σας ταξίδι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα όχι απλώς να ακολουθείτε συνταγές αλλά να δημιουργείτε μοναδικά πιάτα εφαρμόζοντας τις σχεδιαστικές σας δεξιότητες, δημιουργώντας έτσι νέες γευστικές εμπειρίες.
Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός μας έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναπαράγουν τον επαγγελματικό κλάδο των υπηρεσιών εστίασης, διασφαλίζοντας ότι είστε καλά προετοιμασμένοι για το γαστρονομικό σας ταξίδι.
Ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις σας στην κουζίνα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το 'The Kitchen' σας περιμένει, όπου οι εκπαιδευτές μας σας καθοδηγούν σε κάθε βήμα μαγειρέματος με επιδείξεις σε μεγάλη οθόνη προτού το δοκιμάσετε μόνοι σας.
Για εκείνους που το πάθος τους έγκειται στις τούρτες, τις πίτες και τα εκλέρ, το «Patisserie Lab» μας είναι το τέλειο καταφύγιο. Αυτός ο πλήρως εξοπλισμένος χώρος απευθύνεται σε επίδοξους σεφ ζαχαροπλαστικής και λάτρεις της αρτοποιίας, με σύγχρονο εξοπλισμό για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.
Διεθνή και ταϊλανδέζικα πιάτα διδάσκονται και εξασκούνται στο "Culinary Lab" μας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό και υλικά που επιτρέπουν τη δημιουργία μιας μεγάλης γκάμα τοπικών και διεθνών πιάτων. Επιπλέον, προσφέρουμε masterclasses με επικεφαλής διεθνείς προσκεκλημένους σεφ, αποκαλύπτοντας γαστρονομικές τεχνικές από όλο τον κόσμο. Συμμετάσχετε σε εργαστήρια με διασημότητες σεφ, θέστε ερωτήσεις και μπορεί ακόμη και να βρεθείτε σε μια από τις εκπομπές μαγειρικής τους.
Γιατί να μελετήσετε αυτόν τον τομέα;
- Δυνατότητα αποφοίτησης σε 3,5 χρόνια
- Μαθαίνοντας τα πάντα για τον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων, τα βασικά μαθήματα επικεντρώνονται στη μαγειρική & δεξιότητες σχεδιασμού, διαχείριση υπηρεσιών και ικανότητες επικοινωνίας στα αγγλικά
- Τα μαθήματα βασίζονται σε έργα, ώστε όχι μόνο να μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε, αλλά και να φτιάχνετε και στη συνέχεια να γεύεστε τα δικά σας "αριστουργήματα"
- Εξειδικεύστε τα ενδιαφέροντά σας μέσω μαθημάτων επιλογής σε επιλεγμένη διεθνή κουζίνα, διακόσμηση κέικ, προηγμένο ψήσιμο και εξειδίκευση σε ζαχαροπλαστεία ή ποτά, όπως κρασί, mixology ή καφές & παρασκευή τσαγιού
- Εκτός από τις δεξιότητες μαγειρικής και διαχείρισης, μπορείτε επίσης να μάθετε για την ταυτότητα και την επωνυμία του προϊόντος, το σχεδιασμό προϊόντων τροφίμων και τις μελλοντικές πηγές τροφίμων
- Σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια κουζίνας
- Παρέχονται εξειδικευμένα εργαστήρια από κορυφαίους ειδικούς που καταδεικνύουν τα τελευταία και κορυφαία στον κλάδο των τροφίμων
- Ευέλικτα προγράμματα πρακτικής άσκησης που μπορούν να σας κάνουν να σπουδάσετε σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο
- Πρόγραμμα διπλού πτυχίου με την Ακαδημία Μαγειρικών Τεχνών (CAAS), Ελβετία
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Student Loan Fund (SLF), Academic Year 2024
The Student Loan Fund (SLF) will promote education. By providing loans for education at the bachelor's degree level in 3 types as follows:
Type 1 is given to students who lack funds. Family income not more than 360,000 baht/year
Δανεισμός χρημάτων για δίδακτρα και έξοδα διαβίωσης Η περίοδος αποπληρωμής είναι όπως ορίζεται από το Ταμείο (πρόσθετες λεπτομέρειες παρακάτω). Υπάρχει περίοδος χάριτος 2 ετών μετά την αποφοίτηση ή τη λήξη των σπουδών. Επιτόκιο 1% ετησίως
Type 2 is given to students who study in fields of study that are their main requirements. which is the production of manpower and is necessary for the development of the country
Giving out loans for tuition fees with a repayment period as specified by the Fund (as per additional details below), with a grace period of 2 years after graduation or termination of studies. The interest rate is 1% per year. If you have an annual family income of not more than 360,000 baht, you will be able to borrow for living expenses and receive a special interest rate of 0.75% per year.
Type 3 is given to students studying in deficient fields. or that the fund specifically aims to promote
Giving out loans for tuition fees with a period of repayment as specified by the Fund (as further detailed below), with a grace period of 2 years after graduation or termination of studies. The interest rate is 1% per year. If you have an annual family income not exceeding 360,000 baht, you will be able to borrow for living expenses and receive a special interest rate of 0.75% per year.
Διδακτέα ύλη
Featured Subjects Culinary Arts and Design
Culinary
- Food Safety and Sanitation
- Culinary Essentials
- Basic Culinary Skills
- Service Management
- Food Service Industry
- Food Business Management
- F&B Services
- Digital Marketing
Design
- Basic Design Skills
- Communications
- Αγγλική βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων
- Αγγλικοί επαγγελματίες σέρβις
First Year
First Semester
- IEN 106 The Art of Writing (3 μονάδες)
- IGE 101 Thinking Skills for Lifelong Learning (3 μονάδες)
- IGE 102 Ιθαγένεια και Κοινωνικός Μετασχηματισμός (3 μονάδες)
- IGE 103 Τεχνολογία και Καινοτομία (3 μονάδες)
- CDI 141 Εισαγωγή στη βιομηχανία υπηρεσιών τροφίμων (3 μονάδες)
- CDI 142 Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων (3 μονάδες)
Second Semester
- IEN 107 Κριτική Ανάγνωση και Γραφή (3 μονάδες)
- IEN 108 Πειστική Παρουσίαση (3 μονάδες)
- IGE 104 Αισθητική και ευημερία για τη ζωή (3 μονάδες)
- IGE 105 Global Alliance and Emerging Issues (3 μονάδες)
- CDI 143 Culinary Essentials (3 μονάδες)
- CDI 144 Basic Culinary Skills (3 μονάδες)
Second Year
First Semester
- IGE 107 Επιχειρηματικό πνεύμα και ηγετικές δεξιότητες (3 μονάδες)
- CDI 241 English for Food Service Industry (3 μονάδες)
- CDI 242 Βασικές δεξιότητες σχεδιασμού για τρόφιμα και ποτά (3 μονάδες)
- CDI 243 Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων (3 μονάδες)
- CDI 251 Intermediate Culinary Skills (3 μονάδες)
- CDI 252 Basic Patisserie (3 μονάδες)
Second Semester
- IGE 106 Χρηματοοικονομικός Γραμματισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη (3 μονάδες)
- CDI 244 Υπηρεσίες Τροφίμων και Ποτών (3 μονάδες)
- CDI 253 The Art of Thai Cuisine (3 μονάδες)
- CDI 254 Nutrition and Health Cuisine (3 μονάδες)
- CDI 255 The Arts of Food Styling (3 μονάδες)
- CDI 256 World Cuisine and Food Culture (3 μονάδες)
Summer Semester
- CDI 703 Πρακτική Άσκηση I (3 μονάδες)
Third Year
First Semester
- CDI 344 English for Food Service Professionals (3 μονάδες)
- CDI 345 Digital Marketing για τον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών (3 μονάδες)
- CDI 351 Εισαγωγή στη διεθνή κουζίνα (3 μονάδες)
- CDI 352 Baking Arts (3 μονάδες)
- CDI XXX Major Election 1 (3 μονάδες)
- CDI XXX Δωρεάν Εκλογικό 1 (3 μονάδες)
Second Semester
- CDI 353 Λειτουργίες και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων (6 μονάδες)
- CDI 354 Trends and Issues in Food and Beverage Industry (3 μονάδες)
- CDI XXX Major Elelective 2 (3 μονάδες)
- CDI XXX Major Election 3 (3 μονάδες)
- CDI XXX Major Elelective 4 (3 μονάδες)
Summer Semester
- CDI 704 Internship II (3 μονάδες)
Fourth Year
First Semester
- CDI 451 Σχεδιασμός Συστημάτων Υπηρεσιών για Τρόφιμα και Ποτά (3 μονάδες)
- CDI 452 Food and Eating Design (3 μονάδες)
- CDI 453 Ταυτότητα προϊόντος και επωνυμία για τρόφιμα και ποτά (3 μονάδες)
- CDI 454 Startup Project σε Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών (3 μονάδες)
- CDI 701 Προσυνεταιριστική Εκπαίδευση (Δωρεάν Επιλογή 2) (3 μονάδες)
Second Semester
- CDI XXX Δωρεάν Εκλογικό 1 (3 μονάδες)
- CDI XXX Δωρεάν Εκλογικό 2 (3 μονάδες)
- CDI 702 Συνεταιριστική Εκπαίδευση στη Βιομηχανία Υπηρεσιών Τροφίμων (6 μονάδες)
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
What Career Paths Await
- Chef
- Boutique Chef
- Food Stylist και Designer
- Σύμβουλος Τροφίμων
- Παρουσιαστής εκπομπής μαγειρικής
- Εκπαιδευτής Μαγειρικής
- Σχεδιαστής Συστήματος Υπηρεσιών Τροφίμων
- Σχεδιαστής φαγητού
- Food Blogger
- αρθρογράφος τροφίμων
- Σύμβουλος Τροφίμων
- Επιχειρηματίας Τροφίμων και Ποτών
- Caterer
- Educator
Εγκαταστάσεις
Γιατί να σπουδάσετε στο Bangkok University International
Bangkok University provides a creative learning environment and a wide range of international programs. With our hands-on and practical curriculum, you will be equipped with an international mindset and professional skills for the globalized job market.
- International students from over 50 countries around the world.
- Creative learning environment.
- Strong connections with leading industry partners, alumni, and experts supporting graduates in landing their dream jobs
- Extensive partnerships & collaboration with leading global higher-education institutions.
- World-Class Programs led by highly qualified faculty.