Keystone logo
Brooklyn College CUNY

Brooklyn College CUNY

Brooklyn College CUNY

Εισαγωγή

Σχετικά Brooklyn College

Brooklyn College αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο των αστικών, αστικών και καλλιτεχνική ενέργεια της Νέας Υόρκης και χρησιμοποιεί όλη την πόλη ως ένα ζωντανό τάξη που διευρύνει την κατανόηση των μαθητών μας για τον κόσμο γύρω τους.

Για περισσότερα από 80 χρόνια, το κολέγιο έχει προσελκύσει μια μεγάλη ποικιλία από κίνητρα φοιτητές - πολλοί από αυτούς τους μετανάστες ή τα παιδιά των μεταναστών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από μια θαυμάσια εκπαίδευση. Έρχονται λόγω της φήμης σχολή του κολλεγίου των ακαδημαϊκών, επαγγελματιών και καλλιτέχνες που είναι από τις καλύτερες στον τομέα τους. Ξέρουν ότι θα πρέπει να μαθαίνουν σε μια πανεπιστημιούπολη θεωρείται ένα από τα ομορφότερα της χώρας, με άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, στούντιο, έξυπνες αίθουσες διδασκαλίας, και την παραγωγή και την πρακτική δωμάτια - όλα με μια εξαιρετικά προσιτή διδάκτρων.

γεγονότα

Brooklyn College έχει μια εγγραφή των φοιτητών των 17.390 φοιτητών - 14.115 φοιτητές και 3.275 απόφοιτοι που προέρχονται από 150 χώρες και μιλούν 105 γλώσσες.

Το κολέγιο προσφέρει 120 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις δημιουργικές τέχνες? κλασσικές μελέτες; κοινωνική, συμπεριφορικές και φυσικές επιστήμες? μαθηματικά; της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Κριτήρια εισαγωγής έχουν γίνει όλο και πιο επιλεκτικές κατά την τελευταία δεκαετία, με μέση βαθμολογία SAT του 1134 για το 2011. Περισσότεροι από 4.000 φοιτητές έλαβαν πτυχία bachelor και master του, καθώς και προηγμένες πιστοποιητικά, επιτέλους Έναρξη Ασκήσεις μας.

Ακαδημαϊκό Ευκαιρίες

Οι φοιτητές που επιδιώκουν μια εξαιρετικά προκλητική ακαδημαϊκό πρόγραμμα πέρα ​​από την αυστηρή συνολικό πρόγραμμα του κολεγίου καλούνται να υποβάλουν αίτηση για την Macaulay Honors College στο Brooklyn College και τα εξειδικευμένα προγράμματα της Ακαδημίας Honors. Η είσοδος σε αυτά τα προγράμματα είναι πολύ ανταγωνιστική και προσφέρει τεράστια οφέλη, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ευκαιρίες για να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκά αυστηρή δραστηριότητες σε όλη την πόλη και σε όλο τον κόσμο, δωρεάν δίδακτρα και φορητούς υπολογιστές, υποτροφίες για ταξίδια και πολλά άλλα.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές, θεωρείται εξαιρετικά Βασικό Πρόγραμμα Σπουδών του κολλεγίου δημιουργεί μια σταθερή βάση στις ελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες. Ισχυρό πρόγραμμα advisement μας καθοδηγεί σε όλη τους χρόνια κολλεγίων τους. Ακόμη και πριν από την έναρξη πρώτο εξάμηνο τους, οι πρωτοετείς φοιτητές εισάγονται στο πρώτο College Year, το οποίο τους βοηθά μετάβαση από το γυμνάσιο στο κολέγιο, μέσω προγραμμάτων γέφυρα του καλοκαιριού και με Μαθησιακές Κοινότητες που ενδυναμώνουν τους δεσμούς μεταξύ τους και με τη σχολή. Preprofessional προγράμματα είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την μηχανική, νομική, ιατρική, οπτομετρίας και ποδιατρική.

Ειδικά προγράμματα για μεταπτυχιακούς φοιτητές παρέχεται επίσης. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επενδύσεων προσφέρει ταξιδιωτικών επιδοτήσεων που υποστηρίζουν τη συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια, ερευνητικές επιχορηγήσεις που χρηματοδοτούν τις προμήθειες και τα υλικά, καθώς και εργαστηρίων σε θέματα ιδιαίτερης σημασίας για μεταπτυχιακούς φοιτητές - γραφή επιχορήγηση, βοήθεια διατριβή και πολλά άλλα. Brooklyn College είναι επίσης ενεργό μέρος των προγραμμάτων μεταπτυχιακών CUNY εστιασμένη, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης Louis Stokes Συμμαχία για μειοψηφική συμμετοχή, τις γέφυρες με το Πρόγραμμα Διδακτορικού και το λατινικό / Ελληνικό Ινστιτούτο.

Το κολέγιο ενθαρρύνει τους μαθητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό μέσω ειδικών ακαδημαϊκά προγράμματα. Οι μαθητές διερεύνησαν ιατρική στην Κίνα, συμμετείχε σε αρχαιολογικές ανασκαφές στο Ισραήλ και την Ισλανδία, μελέτησε τα πολιτικά συστήματα στην Αργεντινή, έκανε ντοκιμαντέρ στην Ινδία, και ακονισμένα καλλιτεχνικές δεξιότητές τους στην Ιταλία και τη Γαλλία, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Μπορούν συχνά να βοηθήσει στην έρευνα τους καθηγητές τους », συμμετέχοντας στις έρευνες αιχμής, ενώ διερευνά ένα μέρος του κόσμου δεν μπορούν να έχουν δει από μόνοι τους.

Μια Σχολή Παγκόσμιας κλάσης

Brooklyn College καθηγητές είναι οι νικητές των βραβείων και οι αποδέκτες των εθνικών χρηματοδοτήσεων από ιδρύματα όπως η NASA, το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας. Η σχολή περιλαμβάνει Παύλος ο Μωυσής, ένα βραβευμένο με Πούλιτζερ δημοσιογράφος? Ursula Oppens, ένα Grammy βραβείο-πιανίστρια και σύγχρονη αμερικανική ερμηνευτής μουσικής? Mac Wellman, ένα Obie βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας? και Kristoff Diaz, ένα Tony προτάθηκε για βραβείο θεατρικός συγγραφέας. Άλλες αξιοσημείωτες μέλη ΔΕΠ περιλαμβάνουν ίδρυση πρύτανης του Barry R. Feirstein Graduate School of κινηματογράφου και σκηνοθέτης Jonathan Wacks, καταξιωμένος βιογράφος Jeanne Θεοχάρης, χημικός Roberto Sánchez-Delgado, ΝΙΗ $ 1.7 εκατομμύρια επιχορήγηση-νικητής και ψυχολόγος Anthony Sclafani, διεθνώς αναγνωρισμένη θεωρητικός υπολογιστή Rohit Parikh , αξιότιμοι ωτορινολαρυγγολόγο Shlomo Silman, κορυφαίος ειδικός στον τομέα της βιοτεχνολογίας μικροφυκών Juergen Polle, και πολιτικός επιστήμονας και συγγραφέας Corey Robin.

φοιτητική ζωή

Φοιτητική ζωή στο Brooklyn College είναι ενεργή, ποικίλες και πολύπλευρες. Οι μαθητές μας που ασχολούνται με περισσότερες από 100 λέσχες και οργανώσεις που εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, εθνικών, κοινότητα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, καλλιτεχνική, κοινωνική δράση, θρησκευτικών και άλλων ειδικών ενδιαφερόντων των φοιτητών. Περισσότερες από μία ντουζίνα αδελφότητες και αδελφότητες φέρει ελληνική ζωή στην πανεπιστημιούπολη. Εντός των τειχών σπορ είναι δημοφιλείς, και βραβευμένο μπάσκετ του κολεγίου, cross country, ποδόσφαιρο, softball, τένις και βόλεϊ ομάδες ανταγωνίζονται στο επίπεδο ΙΙΙ Μεραρχίας του Εθνικού Collegiate Athletic Association.

Οικοδομώντας το Μέλλον

Brooklyn College έχει σπάσει έδαφος για ένα νέο κέντρο για τις τέχνες του θεάματος, το οποίο θα αποτελέσει ένα αίσιο σπίτι για τα προγράμματα της απόδοσης βραβευμένο. Το κολέγιο είναι επίσης βαθιά στο στάδιο του σχεδιασμού για ένα νέο συγκρότημα state-of-the-art της επιστήμης.

Campus ζωή

Ως φοιτητής Brooklyn College, είστε μέρος μιας πολύμορφης και ζωντανή κοινότητα των μελετητών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουν ένα ασφαλές χώρο, στον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις πτυχές της ζωής πανεπιστημιούπολη, είτε ακαδημαϊκή, αθλητική, πολιτιστική, πολιτική, ψυχαγωγικές, κοινωνικές και πνευματικές.

Οι μαθητές μας είναι οι νέοι απόφοιτοι λυκείου μόλις τώρα αρχίζουν τη σταδιοδρομία κολλεγίων τους, οι μαθητές με ένα βαθμό ήδη στο χέρι και εργάζονται προς την κατεύθυνση προηγμένο πτυχίο τους, μεταφέρει τους μαθητές από άλλες σχολές, βετεράνοι, φοιτητές από άλλα κράτη και χώρες, και οι ενήλικες που επιστρέφουν στο σχολείο. Και παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων πανεπιστημιούπολη μέσω των οποίων μπορείτε να τους συναντήσει. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια από τις ομάδες μας ενδοκολλεγιακός ή εντός των τειχών του αθλητισμού, ή να δείξει την υποστήριξή σας ως θεατής στα παιχνίδια μας? γίνετε εθελοντής κοινότητα ή να συμμετέχουν στην κυβέρνηση των φοιτητών? υπόσχεση μία από τις πολλές ελληνικές οργανώσεις μας? γίνετε μέλος ενός ή περισσοτέρων από 100 συλλόγους των φοιτητών μας? ή επισκεφθείτε τη Δύση Quad Center για μια καλή προπόνηση ή έναν αγώνα μπάσκετ pickup.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συναντηθούν με άλλους είναι να κινείται μέσα στο Residence Hall, το οποίο παρέχει όλες τις ανέσεις του σπιτιού, καθώς και πρόσθεσε ανέσεις, σε προσιτές τιμές. Αλλά οι μαθητές μετακινούμενος μας - και αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος του φοιτητικού σώματος μας - έχουν πολλά μέρη για να συναντηθούν, επίσης, όπως μας 24/7 Βιβλιοθήκη Café, το οποίο περιλαμβάνει ένα Starbucks? η πολυσύχναστη Student Center? και υπέροχη μας (και σχολαστικά διατηρηθεί) λόγους.

Υπάρχουν επίσης δύο δωδεκάδες στις πανεπιστημιουπόλεις κέντρα και ινστιτούτα - κέντρα μάθησης και κοινωνικής δραστηριότητας για όσους έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με τα δικά σας. Και ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο είναι ανοιχτή σε όλους, που μας ενώνει σε μια συνεκτική κοινότητα.

Σας ενθαρρύνουμε να γίνει ενεργό μέλος του Brooklyn College. Αν χρειάζεστε βοήθεια στην πλοήγηση οι προοπτικές στη διάθεσή σας, το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με το Γραφείο Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, θα σας βοηθήσει στην επιλογή των ευκαιριών που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία σας πανεπιστημιούπολη.

ένα

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • New York

    Brooklyn College 2900 Bedford Avenue

    Ερωτήσεις