Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Botho ιδρύθηκε το 1997 και έχει γρήγορα εξελίχθηκε με τα χρόνια για να γίνει μια κορυφαία διεπιστημονική υψηλής ποιότητας πάροχο τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πανεπιστήμιο Botho ήταν ένα από τα πρώτα τοπικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Μποτσουάνα πρέπει να είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΠΑΚ). Όλα τα προγράμματα που εγκρίθηκαν από την Μποτσουάνα Qualifications Authority (BQA) και το Συμβούλιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση (CHE) στο Λεσότο. Πανεπιστήμιο Botho προσφέρει σήμερα προγράμματα μέσα από τέσσερις σχολές και συγκεκριμένα Σχολή Επιχειρήσεων και Λογιστικής, Σχολή Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών και η Σχολή Επιστημών Αγωγής και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Όλα τα προγράμματά μας έχουν αναπτυχθεί με εισροές από τη βιομηχανία έτσι οι πτυχιούχοι μας είναι έτοιμο να χτυπήσει το έδαφος τρέχει. Προς το παρόν προσφέρουμε προσόντα από το επίπεδο του πιστοποιητικού στο επίπεδο Μάστερ με σχέδια για τα προγράμματα διδακτορικών σπουδών να ξεδιπλώσει πολύ σύντομα. Με πάνω από 6000 φοιτητές και σχεδόν 500 μέλη του προσωπικού και την ανάπτυξη, το Πανεπιστήμιο Botho είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό μέρος για να είναι.

Πανεπιστήμιο Botho προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων για τους επαγγελματίες και τις οργανώσεις σε υπηρεσία. Σύμφωνα με το Τμήμα Εκπαίδευσης και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση, υπάρχουν πάνω από 200 βραχυπρόθεσμα προγράμματα επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη. Πανεπιστήμιο Botho έχει επίσης forayed σε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με την πρώτη μας παρτίδα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης οι μαθητές αρχίζουν μαθήματα τον Φεβρουάριο του 2015. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στη Μποτσουάνα - Γκαμπορόνε, Francistown και Maun - και Λεσόθο - Maseru.

στρατηγική εστίαση Πανεπιστημίου Botho είναι να αυξήσει την ποικιλομορφία των φοιτητών με την προσέλκυση ξένων φοιτητών. Εκτός από τη Μποτσουάνα και το Λεσότο, έχουμε ήδη έναν αριθμό φοιτητών από άλλες χώρες της περιοχής, όπως η Νότια Αφρική, τη Ναμίμπια, τη Ζιμπάμπουε, τη Ζάμπια, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αιθιοπία και μεταξύ άλλων. Πανεπιστήμιο Botho έχει επίσης μια σειρά από διεθνείς συνεργασίες με γνωστά διεθνή ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο της Venda στη Νότια Αφρική, το Πανεπιστήμιο Teesside στην Αγγλία, Πανεπιστήμιο του Οχάιο, Black Hills State University και το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Wayne στις ΗΠΑ, Indian School of Mines και Manipal Πανεπιστήμιο στην Ινδία. Οι φοιτητές που σπουδάζουν με το Πανεπιστήμιο Botho έχουν μια τεράστια ευκαιρία να επωφεληθούν από αυτές τις διεθνείς συνεργασίες μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών μας. Οι μαθητές μας έχουν αποδυθεί σε πρωτοποριακή έργα πρακτικής άσκησης στην Ινδία και ταξίδεψε στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο κερδίζει διεθνή έκθεση, όλα είναι μέρος της τεράστιας εστίασή μας για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων.

Πανεπιστήμιο Botho πιστεύει ακράδαντα στην παροχή στους φοιτητές με μια ανώτερη μαθησιακό περιβάλλον. Έχουμε συνεχώς επενδύσει σε άριστη υποδομή και την τελευταία τεχνολογία με γνώμονα μαθησιακών πόρων. πανεπιστημιούπολη μας σε Γκαμπορόνε είναι γνωστό για την ύπαρξη διεθνών προτύπων και πολλές εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις μας λόγω της ποιότητας των εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωρισμένου κύρους Αφρικής Αγώνες Νέων το 2015. επερχόμενη πανεπιστημιούπολη μας στο Francistown έχει ήδη κάνει πρωτοσέλιδα για τους σωστούς λόγους και τα σχέδια βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για να οικοδομήσουμε μια πανεπιστημιούπολη στο Maun, καθώς και.

Ακαδημαϊκή αυστηρότητα σε συνδυασμό με την αριστεία σε όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες, εξασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Botho διαθέτουν ένα ισχυρό συνδυασμό των δεξιοτήτων. Είμαστε ένα από τα κορυφαία αθλητικά ιδρύματα στην Μποτσουάνα, έχοντας κερδίσει όλα τα κορυφαία βραβεία και πρωταθλήματα στη χώρα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι έχουμε εκτεταμένες αθλητικές εγκαταστάσεις για μπάσκετ, βόλεϊ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και το σκάκι.

Πανεπιστήμιο Botho οδηγείται από τις βασικές αξίες της αριστείας, την ηγεσία, και της καινοτομίας, και έχει ως στόχο να καταστεί κέντρο αριστείας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένας οδηγός για τη θετική κοινωνική αλλαγή. Η εστίασή μας στην ποιότητα έχει οδηγήσει σε Πανεπιστήμιο Botho γίνει το μόνο πανεπιστήμιο στη Μποτσουάνα με BOS πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Με μια άψογη φήμη για την ποιότητα στην αγορά, οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Botho οδηγεί τον τρόπο με τον μετασχηματισμό της οικονομίας.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Πανεπιστήμιο Botho φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κέντρο αριστείας, την καινοτομία και την ηγεσία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένας οδηγός για θετικές κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές.

Δήλωση αποστολής

Που λειτουργεί με ένα ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο οικονομική και βιώσιμη, BU θα προσφέρει μια ποιότητα εκπαιδευτική εμπειρία, συνεχώς συγκριτικής αξιολόγησης σε εθνικό και διεθνές ακαδημαϊκά πρότυπα να παράγει καλά στρογγυλεμένη, απασχολήσιμοι αποφοίτων για την παγκόσμια αγορά.

Τοποθεσίες

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Ερωτήσεις