Keystone logo
© Booth University College
Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Εισαγωγή

Booth University College

Τοποθετημένο στο Winnipeg της Μανιτόμπα του Καναδά, το Booth University College είναι ένα χριστιανικό ίδρυμα με τις ρίζες του στην 156χρονη ιστορία του Στρατού της Σωτηρίας στην κάλυψη των αναγκών των πιο ευάλωτων της κοινωνίας. Βαθιά προσηλωμένοι στην κοινωνική δικαιοσύνη, συνδυάζουμε τη χριστιανική πίστη και την αυστηρή υποτροφία με το πάθος για υπηρεσία. Η προσέγγισή μας στη μάθηση βασίζεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και βασίζεται σε ένα όραμα ελπίδας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελέους για όλους.

Στον σημερινό μεταβαλλόμενο κόσμο, οι μαθητές θα πρέπει να είναι ικανοί στη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη θρησκεία, τις καλές τέχνες και τις κοινωνικές και φυσικές επιστήμες. Με αυτό το θεμέλιο, οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να επιδιώξουν τη γνώση στον επιλεγμένο τομέα εξειδίκευσης. Είτε αυτός ο τομέας είναι οι ανθρωπιστικές επιστήμες, οι κοινωνικές επιστήμες ή ένα επαγγελματικό πτυχίο, η έκθεση στο ευρύ φάσμα της ανθρώπινης γνώσης κάνει τους αποφοίτους μας καλύτερους ανθρώπους και πολίτες. Η ενσωμάτωση αυτής της γνώσης σε μια χριστιανική κοσμοθεωρία, προετοιμάζει τους μαθητές μας να εξερευνήσουν τα όριά της με θάρρος και αφοσίωση. Με την καθοδήγηση αφοσιωμένων καθηγητών και εκπαιδευτών, αναμένουμε από τους μαθητές μας να αντιμετωπίσουν τα πιο δύσκολα και σύνθετα ζητήματα της εποχής μας με ελπίδα και σιγουριά.

Η δέσμευσή μας – Εκπαίδευση για έναν καλύτερο κόσμο

Η δέσμευση του Booth University College είναι να παρέχει Εκπαίδευση για έναν καλύτερο κόσμο. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του κόσμου μας αναπτύσσοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να είναι ενεργοί συνεισφέροντες στην κοινωνία και να γνωρίζουν πώς η χριστιανική πίστη τους αναγκάζει να φέρουν ελπίδα, κοινωνική δικαιοσύνη και έλεος στον κόσμο. Προχωράμε πέρα από την προετοιμασία των μαθητών για μια καριέρα. Τους προετοιμάζουμε και τους εμπνέουμε να βγουν έξω και να έχουν θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους και στον κόσμο γύρω τους.

Ως χριστιανικό πανεπιστημιακό κολέγιο, η αποστολή μας διαμορφώνεται από τον βιβλικό ρεαλισμό που αναγνωρίζει ότι ο κόσμος, αν και δημιουργήθηκε από τον Θεό και προικισμένος με την καλοσύνη και την ομορφιά Του, είναι βαθιά ταραγμένος. Παράλληλα με τον πλούτο αυτού του κόσμου και την αξιοπρέπεια της ανθρώπινης ζωής, αναγνωρίζουμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που δεν έχει τη δόξα στην οποία δημιουργήθηκε.

Θέλουμε οι μαθητές μας να δουν την ομορφιά του κόσμου αλλά και να ενημερωθούν για τις προκλήσεις της κοινής ζωής σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτές οι προκλήσεις ενός περιβάλλοντος σε βαθιά στενοχώρια, που παρουσιάζονται από κοινωνίες και κοινωνικά συστήματα που είναι αδηφάγα στην όρεξή τους για «πολύ και πολλά» και οι προκλήσεις της αδικίας που πηγάζουν από το προσωπικό συμφέρον είναι αχαλίνωτες.

Ως χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, εξερευνούμε τον κόσμο όπως είναι, με το μείγμα του μεγαλείου και της βίας, της απελπισίας και της ελπίδας, της αδικίας και της λαχτάρας να κάνουμε καλύτερα. Μεγάλο μέρος της συνεργασίας μας είναι μια προσπάθεια να επεκτείνουμε την κατανόησή μας πέρα από αυτό που πάντα πιστεύαμε, γνωρίζαμε ή πιστεύαμε.

Αλλά ως χριστιανικό πανεπιστημιακό κολέγιο, είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε περισσότερα από το να κατανοήσουμε απλώς τον κόσμο όπως είναι. Πρέπει επίσης να κοιτάξουμε πέρα από αυτό που υπάρχει σήμερα, να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς της στιγμής και να οραματιστούμε έναν καλύτερο κόσμο. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας όχι μόνο να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τις προκλήσεις του παρόντος αλλά και να οραματιστούν λύσεις για το μέλλον. Όχι μόνο για να εξηγήσουμε γιατί ο κόσμος είναι όπως είναι, αλλά και να εργαστούμε για να τον κάνουμε καλύτερο. όχι μόνο για να παρηγορήσει αυτούς που υποφέρουν, αλλά και για να γιατρέψει τις πληγές τους.

Η εκπαίδευση για έναν καλύτερο κόσμο είναι η δέσμευσή μας και είναι κεντρική στην αποστολή του Booth University College για αυτόν τον λόγο. Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας ώστε να μπορούν να ζήσουν ζωές που ενημερώνονται από την πειθαρχία του μυαλού τους και μεταμορφώνονται από τη χριστιανική πίστη. Θέλουμε να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας να είναι και πρόθυμοι και ικανοί να εργαστούν σκληρά για να φέρουν αυτόν τον καλύτερο κόσμο κοντά.

Δήλωση αποστολής

William and Catherine Booth University College, ένα χριστιανικό πανεπιστημιακό κολέγιο με τις ρίζες του στη θεολογική παράδοση του Στρατού της Σωτηρίας του Wesleyan, συνδυάζει τη χριστιανική πίστη, την αυστηρή υποτροφία και το πάθος για υπηρεσία. Το University College εκπαιδεύει τους φοιτητές να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα του κόσμου μας, να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να είναι ενεργοί συνεισφέροντες στην κοινωνία και να γνωρίζουν πώς η χριστιανική πίστη τους αναγκάζει να φέρουν ελπίδα, κοινωνική δικαιοσύνη και έλεος στον κόσμο μας.

Vision 2020: The Road to Booth UC Strategic Plan

Σκοπεύουμε να κάνουμε τη δήλωση αποστολής μας κάτι περισσότερο από απλά λόγια και να κάνουμε πραγματικότητα. Για να το πετύχει αυτό, το Booth University College έχει εντοπίσει έξι στρατηγικές πρωτοβουλίες. Αναλυτικά στο στρατηγικό μας σχέδιο, το οποίο θα επιδιώξει τα επόμενα χρόνια.

Στρατηγικές Πρωτοβουλίες

 • Αναπτύσσοντας το προφίλ του πανεπιστημίου μας
  • Έχοντας μεταβεί σε πανεπιστημιακό κολέγιο, το Booth UC θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ως ένα μικρό πανεπιστήμιο εφαρμόζοντας νέα προγράμματα, αναπτύσσοντας τη σχολή του, ενισχύοντας τις υπηρεσίες και αυξάνοντας τη φήμη του ως χριστιανικού πανεπιστημίου επιλογής με μια ζωντανή κουλτούρα μάθησης. Το κλειδί για αυτήν την εξέλιξη θα είναι η συνέχιση της συμμετοχής στην Ένωση Πανεπιστημίων και Κολλεγίων του Καναδά (AUCC), έναν κατάλληλο φορέα διαπίστευσης και μια τελική αλλαγή ονόματος σε «Booth University».
 • Ενίσχυση της Μαθητικής Εμπειρίας
 • Το Booth UC θα δώσει έμφαση στην ολιστική φοιτητική ζωή ενσωματώνοντας προγράμματα σπουδών και συν-διδακτικά προγράμματα για να παρέχει στους μαθητές ζωντανές, μεταμορφωτικές εμπειρίες. Θα εργαστούμε σκόπιμα για να αναπτύξουμε πτυχιούχους που ζουν ισορροπημένες, καινοτόμες ζωές.
 • Ίδρυση Σχολής Συνεχιζόμενων Σπουδών
 • Μέσω της ανάπτυξης μιας Σχολής Συνεχιζόμενων Σπουδών και άλλων πρωτοβουλιών, το Booth UC θα αναδειχθεί ως το κέντρο ανάπτυξης ηγεσίας του Στρατού της Σωτηρίας, εκπαίδευσης και εκπαίδευσης για αξιωματικούς (μετά-CFOT), απασχολούμενο προσωπικό και λαϊκά μέλη. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες που παρέχουν συνεχείς σπουδές σε άτομα και οργανισμούς εκτός του The Salvation Army.
 • Ενσωμάτωση και διατήρηση της χριστιανικής πίστης, υπηρεσίας, ελπίδας, δικαιοσύνης και ελέους
 • Ως χριστιανικό πανεπιστημιακό κολέγιο, το Booth UC θα επικεντρώσει ενέργεια και πόρους στην εκπαίδευση των φοιτητών στη χριστιανική πίστη και με σκοπό την υπηρεσία φέρνοντας ελπίδα, δικαιοσύνη και έλεος σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από απόγνωση, αδικία και εκδίκηση.
 • Αύξηση της εγγραφής μας
 • Το Booth UC θα αναπτύξει μια ολοκληρωμένη και μακροπρόθεσμη στρατηγική διαχείρισης εγγραφών που δίνει έμφαση στην πρόσληψη και διατήρηση φοιτητών, οδηγώντας τελικά σε συνεχή αύξηση των εγγραφών περισσότερων από 500 φοιτητών έως το 2020.
 • Ενίσχυση των πόρων για την επίτευξη της αποστολής μας
 • Το Booth UC θα διατηρήσει μια προορατική προσέγγιση για την ανάπτυξη και τη δέσμευση άριστου προσωπικού και καθηγητών καλλιεργώντας ισχυρές σχέσεις με δωρητές και αναπτύσσοντας εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση ενός αυξανόμενου φοιτητικού πληθυσμού.

Όραμα 2020: The Road to Booth University

Ο Sir Isaac Newton είπε κάποτε: «Αν έχω δει περισσότερα, είναι στέκομαι στους ώμους γιγάντων».

Η δημιουργία ενός οράματος για το Booth University College απαιτεί να κοιτάξουμε πέρα από αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας για να φανταστούμε τι μπορεί να είναι. Πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να σκαρφαλώσουμε πάνω από τον ανεμοστρόβιλο των καθημερινών εργασιών για να σκεφτούμε ευρύτερα και βαθύτερα για το τι κάνει ο Θεός στο Booth University College και μέσω αυτού. Πρέπει να επιτύχουμε σαφήνεια σχετικά με το πού πάμε. Πρέπει να έχουμε έναν στόχο μπροστά μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, σταθήκαμε στους ώμους των γιγάντων που προηγήθηκαν από εμάς, εκείνων που έθεσαν τα θεμέλια του Booth University College. Έχουμε σταθεί στους ώμους του διδακτικού προσωπικού, του προσωπικού, των φοιτητών, των αποφοίτων και των δωρητών -παρελθόν και παρόν- που έχουν δώσει τόσα πολλά στο Booth UC.

Τώρα, έχοντας κάνει αυτό, μπορούμε να δούμε πιο καθαρά πού μας οδηγεί ο Θεός στη συνέχεια. Οραματιζόμαστε το Booth UC ως ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο που βασίζεται βαθιά στη θεολογική παράδοση του Ουέσλεϊν του Στρατού της Σωτηρίας. Φανταζόμαστε το Booth UC ως ένα ίδρυμα στο οποίο ενώνονται η υποτροφία, η χριστιανική πίστη και η υπηρεσία. Ονειρευόμαστε το Booth UC ως ένα από τα μέσα μέσω του οποίου ο Θεός μας φέρνει σε έναν καλύτερο κόσμο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε μαζί σας και να χαράξουμε την πορεία που θα μας οδηγήσει εκεί. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα με τις δικές μας δυνάμεις. Ήδη βιώνουμε την ευλογία του Θεού στις προσπάθειές μας και χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να μας βοηθήσετε να προχωρήσουμε.

Στατιστική

  Εισαγωγές

  Υποβολή αίτησης στο Booth University College

  Δεν υπάρχει χρέωση αίτησης για Καναδούς και Αμερικανούς φοιτητές, οπότε γιατί να περιμένετε; Κάντε αίτηση online με αυτά τα απλά βήματα.

  • Αποφασίστε για ένα πρόγραμμα
  • Ελέγξτε τις απαιτήσεις εισδοχής
  • Εξερευνήστε τις υποτροφίες και τα βραβεία μας για να δείτε τι πληροίτε τις προϋποθέσεις
  • Συμπληρώστε την αίτησή σας ηλεκτρονικά. Φροντίστε να ανεβάσετε όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται
  • Κανονίστε την αποστολή των επίσημων μεταγραφών σας στο Γραφείο Εισδοχής

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Προθεσμία εφαρμογής
  Scholarships at Booth UCApril 30, 2023

  Τοποθεσίες

  • Winnipeg

   Webb Place,447, R3B 2P2, Winnipeg

   Ερωτήσεις