Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Εισαγωγή

Binghamton University, State University of New York (SUNY), είναι το #1 δημόσιο πανεπιστήμιο στη Νέα Υόρκη και το #52 στις ΗΠΑ, (Forbes, 2023) και κατατάσσεται σταθερά στην καλύτερη αξία μεταξύ των κορυφαίων 50 δημοσίων πανεπιστημίων της χώρας (US News & Παγκόσμια Έκθεση). Με 18.000 μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές, έξι σχολεία και 130+ ακαδημαϊκά προγράμματα, το Binghamton συνδυάζει την ατμόσφαιρα ενός μεσαίου μεγέθους ιδρύματος με τους πόρους ενός μεγάλου ερευνητικού πανεπιστημίου. Υπάρχουν πολλά αποκλειστικά προγράμματα διακρίσεων και ερευνητικές ευκαιρίες για φοιτητές σε κάθε κλάδο. Το Binghamton βρίσκεται στη Νέα Υόρκη σε μια πανεπιστημιούπολη φωλιασμένη σε γραφικούς κυλιόμενους λόφους, αλλά μόλις λίγες ώρες από μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και το Τορόντο.

Οι έξι οικιστικές μας κοινότητες είναι εκεί όπου θα ζήσετε και θα κάνετε φίλους σε μια υποστηρικτική, ισχυρή μίνι κοινότητα στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο. Κάθε κοινότητα έχει τη δική της τραπεζαρία, προσωπικότητα και παραδόσεις. Η πόλη του Binghamton βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο και οι μαθητές μπορούν να οδηγήσουν το λεωφορείο δωρεάν για να απολαύσουν πολλά τοπικά εστιατόρια, επαγγελματικά αθλήματα και τέχνες και ψυχαγωγία. Το Binghamton διασφαλίζει ότι οι μαθητές μας παραμένουν ασφαλείς. Όλες οι πόρτες της κατοικίας είναι κλειδωμένες σε 24ωρη βάση, απαιτώντας πρόσβαση με κάρτα-κλειδί. υπάρχει αστυνομική παρουσία στην πανεπιστημιούπολη και σύστημα επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.

Με 21 ομάδες NCAA Division I, πολυάριθμες συλλογικές αθλητικές και ενδοσχολικές ομάδες, συν 450+ οργανισμούς και συλλόγους υπό την ηγεσία μαθητών, υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε! Ένα βραβευμένο κέντρο ανάπτυξης σταδιοδρομίας δίνει στους φοιτητές του Binghamton ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν αποφοιτούν. Περισσότεροι από 1.800 εργοδότες προσλαμβάνουν φοιτητές του Binghamton κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung και πολλών άλλων.
Μαζί πηγαίνουμε πάνω και πέρα. Ψυχολόγος ή οικονομολόγος, βιολόγος ή μηχανικός, θα γίνετε τα πάντα εκτός από συνηθισμένοι και θα αποφοιτήσετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις του αύριο και να κάνετε μια θετική διαφορά στον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο Binghamton είναι ένα κορυφαίο δημόσιο πανεπιστήμιο.

Έχουμε μια ακαδημαϊκή κουλτούρα που είναι αυστηρή, συνεργατική και τολμηρά καινοτόμος. Η πανεπιστημιούπολη μας αποτελεί παράδειγμα του καλύτερου είδους εμπειρίας στο δημόσιο πανεπιστήμιο: πλούσιοι διαφορετικοί φοιτητές, ενεργή κοινωνική ζωή και βαθιά δέσμευση στην κοινότητα. Καθένας από τους μαθητές μας, όπως εσείς, φέρνει ένα συγκεκριμένο όραμα και ένα σύνολο ταλέντων για να δημιουργήσει μια μοναδική προοπτική. Είναι εξερευνητές και καινοτόμοι. είναι πρόθυμοι για μια πρόκληση και πρόθυμοι να σηκώσουν τα μανίκια τους.

Ένα πτυχίο που θα σας πάρει θέσεις!

Το Binghamton έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά αποφοίτησης 4 ετών (73%) στις Ηνωμένες Πολιτείες και το καλύτερο μεταξύ των σχολείων SUNY. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση! Αποφοιτώντας σε 4 αντί για 5 χρόνια, θα εξοικονομήσετε τουλάχιστον 30.000 $!

Πιστοποιήσεις

 • Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Μέσης Πολιτείας (MSCHE)
 • Οι επαγγελματικές σχολές και τα προγράμματά μας είναι όλα πλήρως διαπιστευμένα από τους επαγγελματικούς τους οργανισμούς διαπίστευσης.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Εισαγωγές

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AACSB

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Ερωτήσεις