Keystone logo
Baikal State University

Baikal State University

Baikal State University

Εισαγωγή

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg" />

157706_GlavnyjkorpusBGU.jpg

Γιατί BSU;

Baikal State University είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους με υψηλό κίνητρο που ενδιαφέρονται για την επαγγελματική ανάπτυξη σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Η βασική αποστολή του BSU είναι να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διάφορα σύγχρονα προγράμματα Bachelor, Master και διδακτορικού και να παρέχει υψηλής ποιότητας διδασκαλία και ανάπτυξη προσωπικού.

Το BSU έχει ισχυρές σχέσεις συνεργασίας με πολλά ξένα πανεπιστήμια μέσω εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, διεθνούς έρευνας, σχολής και ανταλλαγής φοιτητών. Τα πολύτιμα αποτελέσματα της διεθνούς συνεργασίας BSU κατέληξαν σε συμμετοχή σε πολλές εκπαιδευτικές ερευνητικές ενώσεις, αύξηση εγγραφών ξένων φοιτητών, προώθηση της ακαδημαϊκής κινητικότητας, ανάπτυξη προγραμμάτων διπλού πτυχίου, διοργάνωση διεθνών ερευνητικών εκδηλώσεων και άλλα.

Baikal State University βρίσκεται στο Ιρκούτσκ, ένα μεγάλο διοικητικό κέντρο στην Ανατολική Σιβηρία, με πληθυσμό άνω των 600.000. Μόλις 60 χλμ. Από το Ιρκούτσκ, υπάρχει η παγκοσμίως διάσημη λίμνη Βαϊκάλη που περιλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το Ιρκούτσκ είναι μια πολυπολιτισμική πόλη, η οποία βοηθά άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων να ταιριάζουν στο τοπικό περιβάλλον και πολλοί μη κάτοικοι αισθάνονται σαν στο σπίτι τους εδώ. Οι πολίτες του Ιρκούτσκ είναι φιλικοί και ανεκτικοί και επιδεικνύουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πολιτισμούς και τους τρόπους άλλων λαών.

Το πανεπιστήμιο έχει μακρά ιστορία. Από το 1930, έχει γίνει ένα μεγάλο ακαδημαϊκό και επιστημονικό κέντρο και σήμερα εγκαθιδρύεται στον διεθνή εκπαιδευτικό χώρο. Μακροχρόνιες παραδόσεις, διδακτικό προσωπικό υψηλής ειδίκευσης, καθιερωμένα επιστημονικά σχολεία και ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων - όλα αυτά εγγυώνται μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση δυνητικών ειδικών και στελεχών. Καλούμε ευχαρίστως νέους από διαφορετικές χώρες να σπουδάσουν στο Baikal State University .

Baikal State University προσφέρει:

 • 25 προγράμματα Bachelor (4ετής ακαδημαϊκή περίοδος)
 • 30 μεταπτυχιακά προγράμματα (2ετής ακαδημαϊκή περίοδος)

Το πανεπιστήμιο όχι μόνο παρέχει κλασική ακαδημαϊκή κατάρτιση στα Οικονομικά, τη Διοίκηση, το Δίκαιο, τη Δημόσια Διοίκηση, το Εμπόριο, τις Αναλυτικές Επιχειρήσεις και τον Τουρισμό, αλλά προσφέρει επίσης σχετικά νέα προγράμματα Διεθνών Σχέσεων, Δημοσιογραφίας, Γλωσσολογίας, Μεταφραστικών Σπουδών, Τέχνης και Ανθρωπιστικών Επιστημών, με έμφαση σχετικά με τη θεωρία και τις μεθόδους διδασκαλίας ρωσικών σε μαθητές άλλων γλωσσών, ξένων γλωσσών στις διεθνείς σχέσεις, καθώς και θεωρία και πρακτική της διαπολιτισμικής επικοινωνίας.

Επιλέγοντας το Ιρκούτσκ ως τόπο ακαδημαϊκής κατοικίας τους, οι ξένοι μαθητές έχουν μια υπέροχη ευκαιρία να ταξιδέψουν και να παρατηρήσουν όμορφες τοπικές τοποθεσίες, να γνωρίσουν επίσης πολιτισμούς και τρόπους άλλων εθνών.

Τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Baikal University περιλαμβάνουν:

 • ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων Bachelor και Master με βάση τις βέλτιστες πρακτικές μας.
 • ενημερωμένες εκπαιδευτικές τεχνολογίες ·
 • ευκαιρίες απόκτησης ικανοτήτων σχετικών σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον ·
 • επικοινωνία και αλληλεπίδραση με μαθητές από περισσότερες από 10 χώρες · διεθνείς ακαδημαϊκές ομάδες ·
 • Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διεθνή Διοίκηση και Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές (στα Αγγλικά)
 • ευκαιρίες να διαλέξετε από διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών, να σπουδάσετε, καθώς και να μάθετε μεθόδους διδασκαλίας γλωσσών ·
 • συμμετοχή σε προγράμματα ακαδημαϊκής κινητικότητας λόγω καθιερωμένων δεσμών και συνεργασίας με ξένα πανεπιστήμια και διεθνείς οργανισμούς ·
 • ευνοϊκή γεωγραφική θέση και προσβασιμότητα του Ιρκούτσκ ·
 • μια άνετη και καλά εξοπλισμένη πανεπιστημιούπολη, η οποία διευκολύνει την ακαδημαϊκή διαδικασία και βοηθά στο συνδυασμό σπουδών, ξεκούρασης και αθλητικών δραστηριοτήτων. Οι κοιτώνες είναι εύκολα προσβάσιμοι και κοστίζουν περίπου 10 $ ανά μήνα.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg" />

157708_Karta_mix_Eng_2021-2.jpg

Baikal State University σήμερα

5 τμήματα (Διοίκηση και Οικονομικά, Κράτος και Δίκαιο, Διεθνής Οικονομία και Σχέσεις, Εθνική Οικονομία, Πολιτισμός, Κοινωνική Επικοινωνία και Πληροφορική) 1 σχολή (Διεθνής σχολή);

 • 15.000 μαθητές
 • 526 μέλη ΔΕΠ, συμπεριλαμβανομένων 70 καθηγητών με μεταδιδακτορικό δίπλωμα και 290 καθηγητών με διδακτορικά.
 • 30 όμορφα σχεδιασμένα κτίρια με σύγχρονο εξοπλισμό και σχολές για την εκπαίδευση 15.000 μαθητών.
 • κέντρο αναψυχής για μαθητές (κινηματογράφος)
 • ενοποιημένο δίκτυο με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, βιβλιοθήκη με 1 δισεκατομμύριο βιβλία, 6 αίθουσες ανάγνωσης και σύστημα ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης.
 • εκδοτικό οίκο;
 • 10 ερευνητικά περιοδικά.
 • Τηλεοπτικό στούντιο.

Ιρκούτσκ & Baikal State University

Baikal State University βρίσκεται στο Ιρκούτσκ - το πολιτιστικό, τουριστικό, οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Σιβηρίας κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη.

Το κτήριο του Baikal State University ανήκει στα ιστορικά μνημεία του Ιρκούτσκ. Η πανεπιστημιούπολη έχει ιστορία πάνω από 100 χρόνια.

Το κεντρικό κτίριο χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα VA Rassoshin ως γυμνάσιο της πόλης Aleksandro-Mariinskaya προς τιμήν της 25ης επετείου των βασιλικών ζευγών Alexander III και Maria Feodorovna το 1894.

Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Baikal State University βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην καρδιά του Ιρκούτσκ, στη διασταύρωση των κεντρικών δρόμων της πόλης - Lenin Street και Karl Marx Street. Σε κοντινή απόσταση υπάρχει μια καλή υποδομή. Τα κύρια αξιοθέατα της πόλης, θέατρα, μουσεία, εμπορικά κέντρα, στάσεις λεωφορείων βρίσκονται εδώ.

Baikal State University","author_url":"","source":""}" alt="157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg" />

157709_Scastlivyevypuskniki-1.jpg

Τοποθεσίες

 • Irkutsk

  Ulitsa Lenina,11, 664003, Irkutsk

Ερωτήσεις