Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Εισαγωγή

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

Γιατί AUM;

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας (AUM) είναι ένα πανεπιστήμιο αμερικανικού τύπου αφιερωμένο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έρευνα για μια διεθνή κοινότητα με τα υψηλότερα πρότυπα. Τα προγράμματα σπουδών, οι ερευνητικές δραστηριότητες και η υπηρεσία στην κοινότητα μεταμορφώνουν τις ζωές και υπηρετούν την κοινωνία εκπαιδεύοντας πολίτες με ηθική γνώση, δημιουργώντας γνώση και θέτοντας τη γνώση σε λειτουργία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Το AUM εκπαιδεύει ένα ποικίλο φοιτητικό σώμα για να γίνουν ηθικά υπεύθυνοι παγκόσμιοι πολίτες, κριτικοί στοχαστές και μελλοντικοί ηγέτες σε ένα ακαδημαϊκά απαιτητικό περιβάλλον μάθησης. Προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει την ποιότητα στη διδασκαλία, την έρευνα, τις δημόσιες υπηρεσίες και την οικονομική ανάπτυξη.

Ο τρόπος με τον οποίο το AUM παραδίδει τα προγράμματα σπουδών αποτελεί ένα κρίσιμο δομικό στοιχείο στη βάση της ταυτότητάς του. Κάθε πρόγραμμα καθοδηγεί τους μαθητές να χτίσουν τις γνώσεις τους από την αρχή και να δομήσουν τη γνώση με συνεκτικό και πειστικό τρόπο. Παίρνει τους μαθητές σε όλη τη διαδρομή από τις βασικές αρχές έως την πρακτική εξάσκηση με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της βιομηχανίας που σχετίζονται με τους τομείς τους.

Γιατί να σπουδάσω στη Μάλτα;

Βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου, ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, η Μάλτα είναι το μικρότερο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διάσημη για την ιστορία 7.000 ετών και τις 300 ημέρες ηλιοφάνειας, η Μάλτα έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο αξιοσημείωτες ιστορίες επιτυχίας στην Ευρωζώνη. Αναγνωρισμένη για τη στάση υπέρ των επιχειρήσεων, τις υπερσύγχρονες υποδομές και το μέτριο κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχει γίνει η χώρα προορισμός για επιχειρηματίες με προσανατολισμό στην ανάπτυξη και πολυεθνικές εταιρείες.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Διαπίστευση

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας (AUM) συγχωνεύει τα καλύτερα και των δύο κόσμων όσον αφορά τα ακαδημαϊκά πρότυπα και τη διαπίστευση. Όλα τα προγράμματα σχεδιάζονται από επαγγελματικό συμβούλιο σχολών, έτσι ώστε να συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Αμερικανικής Εκπαίδευσης σε τριτοβάθμιο επίπεδο. Κάθε πτυχίο έχει λάβει διαπίστευση, μετά από έλεγχο από την Εθνική Επιτροπή για την Περαιτέρω και Ανώτατη Εκπαίδευση (NCFHE) της Μάλτας. Με τη σειρά του, αυτό σημαίνει ότι όλα τα πτυχία που προσφέρονται στο AUM είναι επίσης πλήρως αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ο τρόπος με τον οποίο παραδίδουμε τα προγράμματα σπουδών μας αποτελεί ένα κρίσιμο θεμέλιο της ταυτότητάς μας στο AUM. Η αμερικανικού τύπου εκπαίδευση σε συνδυασμό με ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον και ένα πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα παρέχει το τέλειο περιβάλλον και προστιθέμενη αξία για τη μάθησή σας.

Τα Προγράμματά μας

Προπτυχιακά Προγράμματα

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια καινοτόμο και οικονομικά επιτυχημένη startup, να σχεδιάσετε την επόμενη γενιά βιντεοπαιχνιδιών ή να σχεδιάσετε τη διάταξη μιας φουτουριστικής πόλης, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Προσφέρουμε 10 προπτυχιακά προγράμματα:

 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Πτυχίο Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικών
 • Πτυχίο Λογιστικής
 • BS στην ανάπτυξη παιχνιδιών
 • Πτυχίο Ηλεκτρονικών και Μηχανικών Επικοινωνιών
 • Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής
 • Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού
 • Πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού
 • Πτυχίο Γραφιστικής και Animation
 • Πτυχίο Κινεζικής Γλώσσας και Πολιτισμού

Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Επιλέξτε από τα τρία μεταπτυχιακά μας προγράμματα στους τομείς των Επιχειρήσεων και της Μηχανικής. Το πρόγραμμα σπουδών αντιμετωπίζει μια σειρά από σύγχρονα και πιεστικά ζητήματα, με τη θεωρία και την πράξη να αξίζουν την ίδια προσοχή. Το πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη έμπειρου διδακτικού προσωπικού από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Προσφέρουμε τρία μεταπτυχιακά προγράμματα:

 • Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • MS in Engineering Management
 • ΠΜ στην Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο

Πρόγραμμα English for Academic Purposes

Το πρόγραμμα EAP στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει φοιτητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για εισαγωγή εκτός από τη γλωσσική επάρκεια και πρέπει να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα προκειμένου να ξεκινήσουν το πρόγραμμα σπουδών τους. Αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο Listening, Speaking, Reading και Writing για να τους βοηθήσει να επιτύχουν μόλις ξεκινήσουν το πτυχίο τους.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Υποτροφίες

Υποτροφία Μάλτας και ΕΕ

Το AUM προσφέρει πλήρεις υποτροφίες σε προπτυχιακούς υποψήφιους που είναι πολίτες της Μάλτας ή της ΕΕ που διαμένουν στη Μάλτα τα τελευταία 5 χρόνια. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εισδοχής τους για να εξεταστούν.

Φοιτητική Ζωή στο AUM

Μην πηγαίνετε απλώς στο uni- επωφεληθείτε στο έπακρο από αυτό. Στο AUM, ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να συμμετάσχουν σε μια μακρά λίστα δραστηριοτήτων που χρηματοδοτούνται από το πανεπιστήμιο. Από εκδρομές στην παραλία έως πολιτιστικές αποστολές σε όλο το νησί, είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας έχουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Στόχος μας όχι μόνο να έχουμε θετική εμπειρία στην τάξη αλλά και να έχουμε πολλές ευκαιρίες να αναπτύξουμε μακροχρόνιες φιλίες.

Η Πανεπιστημιούπολη μας

Το AUM βρίσκεται στο Bormla, γνωστό και ως Cospicua, μια από τις εμβληματικές Τρεις Πόλεις της Μάλτας. Η περιοχή είναι πλούσια σε πολιτισμό, ποικίλη ιστορία και εστιατόρια και καφέ δίπλα στην όμορφη προκυμαία. Η πανεπιστημιούπολη μας, που αρχικά σχεδιάστηκε από τον William Scamp, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ως βρετανική ναυτική βάση. Βομβαρδισμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κτίριο έμεινε ερειπωμένο για πολλά χρόνια. Η διαδικασία αποκατάστασης περιελάμβανε προσπάθειες να διατηρηθεί η ιστορική διατήρηση των αντικειμένων μέσα στο κτίριο.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Cospicua

  Cospicua, Μάλτα

Ερωτήσεις