Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Εισαγωγή

Στο Πανεπιστήμιο Arden πιστεύουμε ότι ο καθένας, παντού έχει το δικαίωμα να κερδίσει τα οφέλη ζωής και καριέρας που μπορεί να φέρει η τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την πανεπιστημιακή εμπειρία βολική και προσβάσιμη σε φιλόδοξους και με κίνητρα ανθρώπους όπως εσείς, γι' αυτό είμαστε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο*.

Η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε ενήλικες εκπαιδευόμενους όπως εσείς με ευκαιρίες σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που σας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους στόχους της καριέρας και της ζωής σας. Αμφισβητούμε τις συμβατικές αντιλήψεις περί σπουδών πτυχίου παρέχοντας ευέλικτα, επαγγελματικά μαθήματα με χρονοδιαγράμματα και επιλογές μάθησης που ταιριάζουν με τις υποχρεώσεις της ζωής σας.

Το Πανεπιστήμιο Arden διαθέτει επτά σύγχρονα κέντρα σπουδών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο σε μερικές από τις πιο διαφορετικές και ακμάζουσες πόλεις της χώρας, όπως το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς και το Μάντσεστερ.

Το 2024 CEO Magazine κατέταξε το Executive MBA μας ως το καλύτερο στην κατηγορία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταξύ των δέκα κορυφαίων Executive MBA παγκοσμίως. Το τυπικό μας MBA ψηφίστηκε επίσης μεταξύ των δέκα κορυφαίων μαθημάτων MBA στην Ευρώπη και το νούμερο 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο . Το CEO Magazine κατατάσσει τα MBA ετησίως με βάση κριτήρια όπως η ποιότητα του διδακτικού προσωπικού, η διεθνής ποικιλομορφία, η διαπίστευση και η διεθνής έκθεση.

*Περισσότεροι πρωτοετείς προπτυχιακοί φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο 2015-2021 από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο (στοιχεία HESA)

235834_Arden_badges.png

Πιστοποιήσεις

Πολλά από τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένα από διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματικούς φορείς, γεγονός που διασφαλίζει υψηλά πρότυπα ποιότητας και παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετους πόρους για την επιτυχία της σταδιοδρομίας σας.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Γιατί να σπουδάσω με τον Άρντεν;

Σπούδασε σύγχρονο πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η μελέτη με τον Arden στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο μάθησης που σας προσφέρει τα οφέλη της ζωής στην πανεπιστημιούπολη παράλληλα με την ευελιξία να ταιριάξετε τις σπουδές σας με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ζωής σας. Θα αφιερώνετε δύο ημέρες την εβδομάδα παρακολουθώντας διαλέξεις στο κέντρο σπουδών στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχετε επιλέξει, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιλέξετε πότε και πού θα αναλάβετε το υπόλοιπο της διαδικτυακής μελέτης που καθοδηγείτε μόνοι σας.

Εστίαση στην απασχολησιμότητα

Όλα τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την καριέρα σας. Οι δάσκαλοί μας επενδύουν στην επιτυχία σας τόσο εντός όσο και εκτός των μαθημάτων μας και τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν ευκαιρίες εφαρμογής πρακτικών δεξιοτήτων σε μεμονωμένες ενότητες και ολοκλήρωσης ενός ανεξάρτητου ερευνητικού έργου. Ως μαθητής του Arden, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πόρους στην αποκλειστική μας Πύλη Καριέρας:

 • Κατασκευαστής βιογραφικού
 • Προσομοιωτής συνέντευξης
 • Παγκόσμια μηχανή αναζήτησης εργασίας
 • Συμβουλές εργοδότη
 • Μπόνους μαθήματα επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Εφαρμοσμένες δεξιότητες

Όταν αποφοιτήσετε με το πτυχίο σας από το Πανεπιστήμιο Arden, θα:

 • Έχετε δείξει την ικανότητά σας να μαθαίνετε και να επιλύετε προβλήματα στην περιοχή εστίασής σας
 • Έχετε μια εις βάθος κατανόηση του αντικειμένου σας
 • Να είστε σε θέση να λάβετε μια απόφαση σχετικά με το πώς να διαχειριστείτε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας ως αποτέλεσμα των ενοτήτων σας
 • Να έχετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα μεγιστοποιήσουν την απασχολησιμότητα και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας

Πηγές μελέτης στα χέρια σας

 • Χιλιάδες προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία και περιοδικά διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη
 • Υλικά με εύκολη λήψη
 • Προσβάσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και εκτός σύνδεσης
 • Με το δικό σας ρυθμό μελέτης περιεχόμενο

184044_manservice700.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Εισαγωγές

  Τοποθεσίες

  • Coventry

   Coventry, Ηνωμένο Βασίλειο

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις