Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Εισαγωγή

Σπίτι

Ακινάτης College, Μια περιεκτική εκπαιδευτική κοινότητα ριζωμένη στην Καθολική και την Δομινικανή παράδοση, παρέχει μια φιλελεύθερη παιδεία τέχνες με μια παγκόσμια προοπτική, τονίζει την προετοιμασία καριέρα επικεντρώθηκε στην ηγεσία και υπηρεσιών σε τρίτους, και προωθεί μια δέσμευση για τη δια βίου μάθησης αφιερωμένο στην αναζήτηση της αλήθειας και της κοινής Καλός.

Κάντε μια εικονική περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη κάνοντας κλικ εδώ

Όραμα μας

Ακινάτης College αναγνωρίζεται ως εξαιρετική Καθολική φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών που προετοιμάζει τα άτομα για σταδιοδρομία της ηγεσίας και των υπηρεσιών για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης και μόνο παγκόσμια κοινότητα.

Φιλελεύθερες τέχνες

Liberal Arts εκπαίδευση είναι ολοκληρωμένη εκπαίδευση, έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν οι μαθητές που ευδοκιμούν σε όλες τις διαστάσεις της ζωής. Στο Ακινάτης, ενώ οι μαθητές λαμβάνουν την προετοιμασία της σταδιοδρομίας σε συγκεκριμένους κλάδους, ο στόχος είναι να είναι κατάλληλα για τα πάντα. Μια εκπαίδευση για το σύνολο του προσώπου που είναι καλύτερο για όλη του τη ζωή, όχι μόνο την ημέρα 9-5 δουλειά, αλλά προετοιμασία για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Τι μπορεί να κάνει για μένα;

 • Η ελευθερία μιας φιλελεύθερης εκπαίδευσης τεχνών περιλαμβάνει την πνευματική ελευθερία και προωθεί τρόπους σκέψης και ζωής που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να συνειδητοποιήσουν το σκοπό του Θεού για τους στη ζωή.
 • Με την εστίαση σε ολόκληρο το πρόσωπο, οι μαθητές αποκτούν μια κατανόηση του πώς να συμπληρώσετε σημαντικούς ρόλους στον ελεύθερο χρόνο τους, για παράδειγμα με το να είναι ένας καλός φίλος, μέλος της εκκλησίας, σύζυγος, ή μια θετική συμβολή στην κοινότητα.
 • Στην απόκτηση μιας ευρείας, θεμελιώδες εκπαίδευση, οι μαθητές προετοιμάζονται για ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας σε όλη τη ζωή.
 • Με ένα μικρότερο μέγεθος και μικρότερη αναλογία μαθητή / καθηγητή από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια, θα λάβετε πιο εξατομικευμένη προσοχή, είναι πιο πιθανό να αναφέρεται στην πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας και να μάθουν να προωθήσει βαθύτερες σχέσεις.
αποτέλεσμα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι σε Ακινάτη. Αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο, και απονέμεται για την ισχυρή ακαδημαϊκή μας προγράμματα, στίβος, η επιτυχία στην αειφορία και την εξυπηρέτηση των προσπαθειών, και πάνω απ 'όλα τα αποτελέσματα των μαθητών μας.

Εθνικά Βραβεία

 • Γιορτάζοντας ευδιάκριτα Καθολική και Δομινικανή μας ρίζες, Ακινάτης απονεμήθηκε ένα από τα Top 50 Καθολική College (2015 κατάταξη των Best Καθολική Κολέγια και πανεπιστήμια).
 • Ο Ακίνας κατατάχθηκε επίσης στο # 3 Best Western Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Best κεντροδυτική Περιφερειακό Πανεπιστημιακό (2016 CollegeChoice.net 2016 Rankings).

Την επιτυχία των φοιτητών

Υπάρχει μια πληθώρα ευκαιριών για τους μαθητές μας για να εξερευνήσετε τα συμφέροντά τους. Είτε μέσω της μελέτης μακριά, εκτελεί προπτυχιακών έρευνα, ή την επιδίωξη ένα οικοτροφείο, υπάρχει κάτι για όλους.

 • Ακινάτης έχει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό τοποθέτησης, όπου το 90% των 2014 αποφοίτων μας ήταν είτε μισθωτούς είτε σε σχολές εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση.
 • Πρακτική εταίρους, όπως η Amway, η Disney, Steelcase, Spectrum Υγείας, το Grand Rapids Μουσείο Τέχνης, Van Andel Ινστιτούτο Ερευνών και των Detroit Tigers και πολλά άλλα!
 • Ακινάτης κατατάσσεται στο top 3 τοις εκατό του συνόλου των λογιστικών προγραμμάτων στη χώρα με βάση το ποσοστό επιτυχίας σε εξετάσεις 2014 CPA.
 • Έχουμε σχεδόν ένα ποσοστό αποδοχής 70% σε ιατρική σχολή, και ευδοκιμούν με την εταιρική σχέση με MSU College της ιατρικής Πρόωρη πρόγραμμα διασφάλισης.
 • 100% των πτυχιούχων στη Νοσηλευτική και Χημείας απασχολούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση.
 • Εκπαίδευση φοιτητών περάσει το Michigan δοκιμών για την πιστοποίηση των εκπαιδευτικών σε ποσοστό 92,4%.
 • Οι απόφοιτοί μας έχουν ένα ποσοστό αποδοχής 90% σε φυσική βοηθός, Φυσικοθεραπεία και Οδοντιατρική προγράμματα.
Φοιτητές

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Ερωτήσεις