Keystone logo
Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Ασίας-Ειρηνικού ( APU ) συγκαταλέγεται στα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια της Μαλαισίας και είναι όπου μια μοναδική συγχώνευση τεχνολογίας, καινοτομίας και δημιουργικότητας λειτουργεί αποτελεσματικά για τη μετατροπή των φοιτητών σε εξαιρετικά ικανούς, απασχολήσιμους και με ασφάλεια στο μέλλον επαγγελματίες. APU έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη ως βραβευμένο Πανεπιστήμιο μέσω των επιτευγμάτων του να κερδίσει μια σειρά από περισσότερα από 500 βραβεία κύρους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας & Καινοτομίας Ασίας-Ειρηνικού ( APU ) είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Πανεπιστήμιο της Μαλαισίας που πέτυχε τη διπλή διάκριση της κατάταξης QS "5 Stars Plus" καθώς και κατάταξης στην κατάταξη QS World University Ranking 2024, όπου APU κατατάσσεται στην κορυφή 2,2% στον κόσμο.

Γεγονότα σχετικά με τα επιτεύγματα της APU στην τελευταία κατάταξη QS World University:

 • Κατατάχθηκε #621-630 στον κόσμο
 • Κατατάχθηκε στο Νο. 179 στην Ασία
 • Κατατάχθηκε Νο. 1 για διεθνείς φοιτητές στη Μαλαισία
 • Κατατάχθηκε στο Νο. 16 στον κόσμο για διεθνείς φοιτητές
 • Κατατάχθηκε στο Top 200 για Διεθνή Σχολή στον κόσμο

APU είναι το Πρώτο Μαλαισιανό Πανεπιστήμιο που πέτυχε συνολική βαθμολογία Five Stars Plus στα πιο πρόσφατα βραβεία αξιολόγησης QS Stars που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο QS Apple την 1η Νοεμβρίου 2021. Τα ιδρύματα Five Stars Plus πρέπει να επιτύχουν αξιολογήσεις πέντε αστέρων σε όλες τις κατηγορίες εκτός από επιτυγχάνοντας την ελάχιστη υψηλότερη βαθμολογία αναφοράς από το QS STARS. APU συγκαταλέγεται στα 20 πανεπιστήμια παγκοσμίως για να επιτύχει αυτή την τιμή.

Σύμφωνα με τον Leigh Kamolins, Head of Evaluation, QS Intelligence Unit, "Το σύστημα αξιολόγησης πανεπιστημίων QS Stars ελέγχει και βαθμολογεί περισσότερα από 600 πανεπιστήμια παγκοσμίως με ένα ευρύτερο φάσμα κριτηρίων από οποιαδήποτε άσκηση παγκόσμιας κατάταξης. Οι ολοκληρωμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται επίσης ανεξάρτητα ως μέρος του άσκηση αξιολογήσεων. Το QS Stars™ φωτίζει τόσο την αριστεία όσο και την ποικιλομορφία του αξιολογημένου ιδρύματος . Συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Ασίας Ειρηνικού ( APU ) που είναι το πρώτο ίδρυμα με βαθμολογία QS 5-Stars Plus στη Μαλαισία και το 1 μεταξύ 20 στο κόσμο. "

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των ιδρυμάτων με βαθμολογία QS 5-Stars Plus εδώ href="https://www.topuniversities.com/qs-stars

APU ανακοινώθηκε ως ένα από τα αναδυόμενα πανεπιστήμια με την υψηλότερη βαθμολογία στη Μαλαισία, με βαθμολογία 5 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Βαθμολογία) σύμφωνα με τις τελευταίες αξιολογήσεις SETARA από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (MOHE). APU διατήρησε αυτή την Άριστη Βαθμολογία διαδοχικά στο SETARA 2011, 2013, 2017 καθώς και στις τελευταίες αξιολογήσεις που ανακοινώθηκαν στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Το σύστημα αξιολογήσεων SETARA μετρά την απόδοση της διδασκαλίας και της μάθησης σε πανεπιστήμια στη Μαλαισία.

APU απονεμήθηκε το καθεστώς Premier Digital Tech University από την εταιρεία Digital Economy Corporation της Μαλαισίας (MDEC). APU αναγνωρίζεται για τη δέσμευσή της να προσφέρει κορυφαία μαθήματα ψηφιακής τεχνολογίας και να διασφαλίζει ότι οι πτυχιούχοι υψηλής εξειδίκευσης συνεχίζουν να ακμάζουν και να καλύπτουν μελλοντικές απαιτήσεις ψηφιακής εργασίας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το καθεστώς Premier Digital Tech University απονεμήθηκε από τον Υπουργό Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαλαισίας. Τα Premier Digital Tech Universities και τα Preferred Digital Tech Polytechnics (PDTIs) είναι τα κορυφαία τριτοβάθμια ιδρύματα της Μαλαισίας με επίκεντρο την ψηφιακή τεχνολογία. Οι PDTI έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην παραγωγή αποφοίτων υψηλής ποιότητας για θέσεις εργασίας υψηλής αξίας βασισμένες στην ψηφιακή τεχνολογία, μέσω πολιτικών έρευνας και εκπαίδευσης αιχμής, ισχυρών βιομηχανικών δεσμών και υπηρεσιών ανάπτυξης σταδιοδρομίας και τοποθέτησης.

Με μια διεθνή φοιτητική κοινότητα με περισσότερους από 13.000 φοιτητές από περισσότερες από 130 χώρες που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη της Μαλαισίας, APU προσφέρει ένα πραγματικά κοσμοπολίτικο περιβάλλον μάθησης που προετοιμάζει τους μαθητές καλά για τις παγκόσμιες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. APU προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πτυχίων με την Τεχνολογία ως κοινό πυρήνα. Στόχος της APU είναι να καλλιεργήσει μια ενθάρρυνση της καινοτομίας μέσω των προγραμμάτων μας, με την πρόθεση να παράγει άτομα που θα μάθουν, θα προσαρμοστούν και θα σκέφτονται διαφορετικά με νέους και καλύτερους τρόπους.

Σύμφωνα με την τελευταία ετήσια μελέτη Graduate Tracer από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαλαισίας, το 100% των αποφοίτων APU απασχολούνταν με Graduation. Αυτό δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά ένα σημαντικό σύμβολο της επιτυχίας και της υπερηφάνειας μας για την ανατροφή των επαγγελματιών για παγκόσμια καριέρα. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 80.000 απόφοιτοι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους σε όλο τον κόσμο.

Μέσω του δικτύου των πανεπιστημιουπόλεων του APIIT Education Group που ιδρύθηκε στη Σρι Λάνκα και την Ινδία, η APU προσεγγίζει επίσης νέους επίδοξους επαγγελματίες σε αυτές τις χώρες, παρέχοντάς τους μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν διεθνείς βέλτιστες πρακτικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χρησιμοποιώντας προγράμματα σπουδών, διαδικασίες, πόρους και συστήματα που έχουν αναπτυχθεί στη Μαλαισία. APU εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας της Μαλαισίας και τα προσόντα είναι διαπιστευμένα ή προσωρινά διαπιστευμένα από τον Οργανισμό Προσόντων της Μαλαισίας (MQA).

Γιατί APU ;

 • APU είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Μαλαισιανό Πανεπιστήμιο που πέτυχε τη διπλή διάκριση της κατάταξης QS "5 Stars Plus" καθώς και κατάταξης στην κατάταξη QS World University Ranking 2024.
 • Αποδεδειγμένο ιστορικό αποφοίτων με δυνατότητα απασχόλησης – 100% απασχολούμενοι από την αποφοίτηση.
 • Μεταξύ των αναδυόμενων πανεπιστημίων με την υψηλότερη βαθμολογία στη Μαλαισία – Βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια σύμφωνα με το SETARA 2011, 2013, 2017 και 2019.
 • Premier Digital Technology Institute of Higher Learning στη Μαλαισία – βραβευμένο από την Malaysian Digital Economy Corporation.
 • MDEC PDTI Εξαιρετικό Βραβείο Σχολής 2022.
 • Διεθνώς Αναγνωρισμένα Προγράμματα & Επιλογή για Πρόγραμμα Διπλού Πτυχίου APU -DMU - Διπλασιάστε το πλεονέκτημά σας.
 • Βαθμολογήθηκε Νο. 1 στην Ασία και τη Μαλαισία για πολυπολιτισμική μαθησιακή εμπειρία.
 • Περισσότεροι από 80.000 Απόφοιτοι & Απόφοιτοι.
 • Πάνω από 13.000 μαθητές από περισσότερες από 130 χώρες.
 • Βραβευμένοι μαθητές που κερδίζουν τακτικά τόσο τοπικούς όσο και διεθνείς διαγωνισμούς.
 • Πτυχία Μηχανικού Διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Μηχανικών (BEM) και Διεθνώς Αναγνωρισμένα βάσει της Συμφωνίας της Ουάσιγκτον.
 • Το Αναλογιστικό Πτυχίο απέκτησε παγκόσμια αναγνώριση από την SOA, ΗΠΑ και μέγιστες εξαιρέσεις από την IFOA, UK.

Κατάταξη

Τελευταία επιτεύγματα

 • 2023 - IEM GOLD MEDAL FOR APU MECHATRONIC APU
 • Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ APU αναδεικνύεται ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ DATA MINING CUP 2023 - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • 2023 - Η ΛΥΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ Εστιασμένη στις ΜΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ APU
 • ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ APU ΛΑΒΑΝ 7 ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ITEX '23
 • SPE Student Chapter Excellence Award 2021 for Petroleum Engineering - Διεθνής αναγνώριση για APU Society of Petroleum Engineers (SPE) Student Chapter at APU
 • APU ομάδες της APU κατέκτησαν ΟΛΕΣ τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 3 θέσεις στο Actuarial Hackathon
 • APU Team Techgasus - Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Πληροφορικής HILTI 2021
 • APU θριαμβεύει ξανά - Βραβεία APICTA 2021
 • APU ομάδα APU κέρδισε BUsiness Funding αξίας 100.000 RM στο DIYC Covid-19 Business Startup Challenge 2021
 • APU ομάδα APU "TechPriests" Εθνικός Πρωταθλητής του CISCO National Packet Tracer Challenge 2021
 • Atos IT Challange 2020 - Παγκόσμιος πρωταθλητής τεχνητής νοημοσύνης και μόνο Ασιάτης φιναλίστ
 • James Dyson Design Award 2020 - Εθνικός Πρωταθλητής Σχεδίου
 • Πρωταθλήτρια και 1ος επιλαχών του διαγωνισμού HILTI IoT 2020 από τις ομάδες APU
 • Διαγωνισμός F-Secure Cyber Security Competition 2020 - Εθνικός Πρωταθλητής
 • Σχολή Μηχανολόγων φοιτητών αναδείχθηκε ως πρωταθλητής της πρόκλησης της καινοτομίας ABB για 2η συνεχόμενη χρονιά
 • Σχολή Μηχανολόγων απέκτησε το Silver Award στην 28η Διεθνή Έκθεση Εφεύρεσης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ITEX) 2017
 • Ο φοιτητής της Σχολής Μηχανικών κέρδισε το Χρυσό Βραβείο IEM για την αριστεία στα ακαδημαϊκά αποτελέσματα για 6η συνεχή χρονιά από το 2014
 • Η Σχολή Υπολογιστών & Τεχνολογίας κέρδισε το βραβείο «Rising Star Award – Academic Sector in Asia Pacific Region» που απονέμεται από την CompTIA
 • Οι φοιτητές της Σχολής Υπολογιστών & Τεχνολογίας τα κατάφεραν διεθνώς κερδίζοντας αργυρά και χάλκινα μετάλλια στα 4α Asian Youth Innovation Awards & Expo που συμμετείχαν πανεπιστήμια σε όλη την περιοχή της Ασίας

Για τις πλήρεις λίστες βραβείων και επιτευγμάτων, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: href="http://apu.edu.my/explore-apu/awards-achievements

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Kuala Lumpur

  Jalan Teknologi 5, Technology Park Malaysia Bukit Jalil, 57000, Kuala Lumpur

Ερωτήσεις