
Πτυχίο Γαστρονομίας
Cancún, Μεξικό
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
4 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Jan 2025
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
USD 4.958 *
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
* δίδακτρα: υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση
Εισαγωγή
Οι απόφοιτοι Γαστρονομίας του Πανεπιστημίου Anáhuac λαμβάνουν ισχυρή πνευματική, κοινωνική και ανθρώπινη εκπαίδευση. Αναζητούν την αλήθεια και το καλό και πάντα προσπαθούν να μεταμορφώσουν θετικά την κοινωνία και τον πολιτισμό τους. Δημιουργούν, οργανώνουν και κατευθύνουν καινοτόμα έργα στον γαστρονομικό τομέα με στρατηγικές, δημιουργικές και ηθικές προσεγγίσεις. Δείχνουν μεγάλη ευκολία στην ενσωμάτωση, τη διαπραγμάτευση, την ομαδική εργασία και την κοινωνική ευθύνη σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα.
Διεθνής Σχολή Γαστρονομίας
Μελετάμε τη γαστρονομία από την κλασική προοπτική, σεβόμενοι τις παραδόσεις και τον πολιτισμό. Εμπνεόμαστε από τις γαλλικές μαγειρικές τεχνικές, αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Καλλιεργούμε ηθικούς, ανθρώπινους επαγγελματίες, κοινωνικά υπεύθυνους επιχειρηματίες και καινοτόμους ηγέτες στον τομέα. Παρέχουμε στους μαθητές μας ένα διεθνές περιβάλλον και επικεντρωνόμαστε στην προσωπική τους ανάπτυξη.
Γιατί να σπουδάσετε Γαστρονομία στο Πανεπιστήμιο Anáhuac Cancun;
- Το Πανεπιστήμιο Anáhuac Cancun είναι μια διεθνής πανεπιστημιούπολη που ενισχύει τη διεθνή εμπειρία με δασκάλους και φοιτητές από περισσότερες από 44 διαφορετικές χώρες.
- Πρόγραμμα διπλού πτυχίου που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο Anáhuac και από το Le Cordon Bleu Paris.
- Πάνω από 200 συμφωνίες ανταλλαγής φοιτητών με πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο για να εμπλουτίσετε τη διεθνή σας εμπειρία.
- Το πρόγραμμα σπουδών μας επικεντρώνεται όχι μόνο στον τομέα της μαγειρικής αλλά και στους τομείς της διαχείρισης, της ηγεσίας και της επιχειρηματικότητας.
- Το WACS (World Association of Chef Societies) πιστοποιεί τη μαγειρική μας ακαδημαϊκή ποιότητα.
Διδακτέα ύλη
Επαγγελματικές σπουδές
- Εργαστήριο φυτικών προμηθειών
- Μαγειρικές τεχνικές και εφαρμογές Ι
- Μαγειρικές τεχνικές και εφαρμογές II
- Πρακτική Γαστρονομία Ι
- Ενδιάμεσο μαγείρεμα
- Ενδιάμεσο μαγείρεμα II
- Πρακτική Άσκηση Γαστρονομίας II
- Ολοκληρωτικό έργο: σχεδιασμός και αξιολόγηση γαστρονομικών προϊόντων
- Υγιεινή χειρισμός τροφίμων
- Ζαχαροπλαστείο Ι
- Ζαχαροπλαστείο II
- Λειτουργία εταιρειών τροφίμων και ποτών
- Διαχείριση ταλέντων στον κλάδο της φιλοξενίας
- Μεξικάνικη κουζίνα
- Πρωτόκολλο και εθιμοτυπία
- Διεθνής γαστρονομική κουλτούρα
- Βασικές αρχές της οινογευσίας και της υπεύθυνης κατανάλωσης
- Θρέψη
- Γαλακτοκομικό εργαστήριο
- Δίκαιο και Επιχειρήσεις
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για να δείτε την πλήρη λίστα του σχεδίου μελέτης.
Anáhuac Studies
- Ο πανεπιστημιακός
- Ηθική
- Κλασικός και σύγχρονος ουμανισμός
- Anáhuac επιλογή
- Βασικές αρχές ανθρωπολογίας
- Άνθρωπος και υπέρβαση
Διεπιστημονικές μελέτες
- Κοινωνική Ευθύνη και βιωσιμότητα
- Διαθεματικό μάθημα επιλογής
- Προαιρετικά εργαστήρια ή δραστηριότητα
Σπουδές Ηγεσίας & Επιχειρηματικότητας
- Επιχειρηματικές δεξιότητες
- Ηγεσία και ομάδες υψηλών επιδόσεων
- Επιχειρηματικότητα και καινοτομία
- Ηγεσία και προσωπική ανάπτυξη
Αποτέλεσμα προγράμματος
Μέχρι το τέλος των σπουδών σας, θα λάβετε επαγγελματικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Anáhuac Cancun και από το Le Cordon Bleu Paris, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Φιλοξενία και τις Μαγειρικές Τέχνες στον κόσμο.
Δίδακτρα προγράμματος
Ευκαιρίες καριέρας
- Σεφ ξενοδοχείου ή σεφ-ιδιοκτήτης του εστιατορίου σας
- Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών
- Διευθυντής logistics στην αλυσίδα γαστρονομικών επιχειρήσεων
- Διευθυντής ποιότητας τροφίμων σε εταιρεία κατανάλωσης τροφίμων
- Ερευνητής του γαστρονομικού πολιτισμού μιας χώρας ή ερευνητής μαγειρικής
- Σύμβουλος γαστρονομικών επιχειρήσεων
- Σομελιέ