Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Εισαγωγή

Σχετικά με την Amity

Ιδρύθηκε πριν από είκοσι πέντε χρόνια, η Amity Education Group είναι σήμερα μια κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα, προσφέροντας παγκοσμίως συγκριτική εκπαίδευση από τα προσχολικά ιδρύματα έως τα διδακτορικά. επίπεδο. Με 150.000 σπουδαστές παγκοσμίως, το ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών της Amity έχει οδηγήσει σε πανεπιστημιουπόλεις σε ολόκληρο το Ντουμπάι, το Λονδίνο, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Υόρκη, τον Μαυρίκιο, την Κίνα και τη Ρουμανία, με περαιτέρω σχέδια δημιουργίας πανεπιστημιουπόλεων σε 25 χώρες. Η εστίαση της Amity στις καινοτομίες της επιστήμης

Πανεπιστημιούπολη

Η Amity Education Group είναι ένας από τους κορυφαίους ιδιωτικούς μη κερδοσκοπικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ινδίας, προσφέροντας σήμερα παγκοσμίως εκπαίδευση αναφοράς από τα προσχολικά ιδρύματα μέχρι το Ph.D. επίπεδο.

Ξεκινώντας από τις πανεπιστημιουπόλεις στην Ινδία, η Amity σήμερα έχει πανεπιστημιουπόλεις σε όλο τον κόσμο και έχει ως στόχο να έχει πανεπιστημιουπόλεις σε 25 χώρες τα επόμενα χρόνια. Το DIAC είναι η έδρα του Πανεπιστημίου Amity στο Ντουμπάι. Η επικέντρωση της Amity στις καινοτόμες καινοτομίες στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, σε μια διεθνή συγκριτική αξιολόγηση των υποδομών και των ρεκόρ θέσεων εργασίας, οδήγησε άμεσα στην εμφάνιση των ινστιτούτων της Amity στους πιο περιζήτητους εκπαιδευτικούς προορισμούς.

Κορυφαία ινστιτούτα

Το πανεπιστήμιο Amity και τα ιδρύματα του, συμπεριλαμβανομένης της Amity Business School, της Amity School of Engineering

Αυτές οι βαθμολογίες έχουν δοθεί σε διάφορες παραμέτρους, όπως η υποδομή, η ακαδημαϊκή αριστεία, το πρόγραμμα σπουδών και η έρευνα.

Εστίαση στην έρευνα

Οι Πρωτοβουλίες Μελέτης Περιπτώσεων

Στο πλαίσιο της συμβολής του Πανεπιστημίου με την περιοχή, το Amity University Dubai στεγάζει Κέντρο Κεντρικής Περιφέρειας της Μέσης Ανατολής, το οποίο συμβάλλει σημαντικά σε μια βαθύτερη κατανόηση των επιχειρήσεων στην περιοχή. Οι υποθέσεις φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο παγκόσμιο αποθετήριο των περιπτώσεων διαχείρισης, των άρθρων και των βιβλίων που είναι γνωστά ως «The Case Centre». Εκτός από αυτό το έργο μελέτης περιπτώσεων, το Πανεπιστήμιο έχει επίσης δημοσιεύσει μια επιτομή των μελετών περιπτώσεων της Μέσης Ανατολής που γράφονται από την εσωτερική σχολή.

Το ενδιαφέρον για τις μελέτες περιπτώσεων είναι παγκόσμιο και προέρχεται όχι μόνο από τα πανεπιστήμια αλλά και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούνται στα προγράμματα σπουδών διαχείρισης σε διαισθήσεις όπως το Πανεπιστήμιο Cranfield, το Πανεπιστήμιο του Maryland και το Πανεπιστήμιο του Witwatersrand. Επιπλέον, οι οργανώσεις του διαμετρήματος του McKinsey

Αυτή η δημοτικότητα εξηγείται εν μέρει από την ανάσα των μελετών, καθώς καλύπτουν περιοχές τόσο διαφορετικές όσο οι ελεύθερες ζώνες των ΗΑΕ. ομίλους υπό μορφή Landmark και Emaar και πολυεθνικές εταιρείες όπως η Nokia και το Yum! (στη Μέση Ανατολή); κυβερνητικά προγράμματα όπως τα Takamul και Nitaqat. ή τον αντίκτυπο του Expo 2020 σε διάφορους τομείς της οικονομίας των ΗΑΕ. Κατά συνέπεια, παρέχουν στους μαθητές μια αναζωογονητική εμπειρία, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουν για πιθανές βιώσιμες λύσεις στις αυθεντικές καταστάσεις που επισημάνθηκαν. Αυτό με τη σειρά του εξασφαλίζει ότι η αποστολή της Amity για τον εμπλουτισμό της μαθησιακής εμπειρίας μάθησης σε όλο τον κόσμο είναι εγγυημένη.

Κορυφαίες τοποθετήσεις

Η Amity University, Ντουμπάι, έκανε την παρουσία της αισθητή στον εταιρικό κόσμο στα ΗΑΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ύπαρξή της στα ΗΑΕ.

Έχει γίνει μια επιθυμητή πηγή πιο φρέσκων προσλήψεων από κορυφαίες εταιρείες σε διάφορους τομείς μέσω της προβολής που δημιουργήθηκε από τη συνεχή δραστηριότητα του Κέντρου Επιχειρηματικών Πόρων (CRC) στην πανεπιστημιούπολη. Η Εβδομάδα Ετήσιας τοποθέτησης του Πανεπιστημίου, που πραγματοποιήθηκε κατά τους μήνες Μάρτιο / Απρίλιο, είναι μια τεράστια κλήρωση μεταξύ του εταιρικού κόσμου. Περισσότεροι από 35 κορυφαίες εταιρείες επισκέφτηκαν την πανεπιστημιούπολη φέτος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τοποθέτησης, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις κορυφαίες εταιρείες στον ετήσιο κατάλογο των μεγάλων θέσεων εργασίας των επιθυμητών εργοδοτών στη Μέση Ανατολή, όπως η Danzas, Apparel UAE

Εκτός αυτού, το CRC υποστηρίζει ενεργά όλους τους μαθητές στην απρόσκοπτη και αποτελεσματική μετάβαση από την τάξη στην θέση εργασίας. Αυτό επιτυγχάνεται με συνεδρίες για τη συγγραφή βιογραφικού, τις δεξιότητες χειρισμού συνεντεύξεων, τις δεξιότητες κριτικής σκέψης, τις ψεύτικες συνεδρίες συνέντευξης, την έκθεση σε πρότυπα βιομηχανίας μέσω της σειράς Guest Lecture Series, των αλληλεπιδράσεων των αποφοίτων και των έγκαιρων επισκέψεων του κλάδου. Το αφοσιωμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης δύο μηνών τον Ιούλιο

Δίκτυο Αποφοίτων

Η καλλιέργεια και η καλλιέργεια των σχέσεών μας με τον αποφοίτο της Amity βρίσκεται στον πυρήνα της ύπαρξής μας ως κέντρο ακαδημαϊκής αριστείας. Τα δίκτυα αποφοίτων αποτελούν μια σημαντική πλατφόρμα δικτύωσης, κοινωνικής και επαγγελματικής, παγκοσμίως.

Ως μέρος της προσπάθειάς μας για μεγαλύτερη συμμετοχή των αποφοίτων στις Θεσμικές Δραστηριότητες, το Κέντρο Επιχειρηματικών Πόρων έχει το Φόρουμ Ακαδημαϊκών Αποφοίτων της Amity.

Αυτό το φόρουμ είναι μια πλατφόρμα για την επίδειξη των αποφοίτων ως πρότυπο και πρεσβευτή στους φοιτητές μας και στη συνέχεια ενσωμάτωσή τους στο πρόγραμμα BUDDY / MENTOR στην πανεπιστημιούπολη. Μέσω αυτού του φόρουμ, τα μοντέλα ρόλων των αποφοίτων μοιράζονται τα μυστικά επιτυχίας με τους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη ως «Αποφοίτους των Μαθητών». Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας εταιρείας δισεκατομμυρίων δολαρίων ή να κατανοήσουν τις διαδρομές για να εισέλθουν στον αγαπημένο τομέα από έναν επιτυχημένο διευθυντή από την κορυφαία εταιρεία του κλάδου.

Τέτοιες εμπειρίες μπορούν να κατευθύνουν το μέλλον για τους φοιτητές και το Amity Alumni Masters Forum τους παρέχει στη διάθεση των φοιτητών της Amity Dubai. Καθώς χτίζουν τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους, χρησιμεύουν ως μέντορες και πρότυπα για τους σημερινούς φοιτητές.

Παρέχοντας στους μαθητές την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με μερικούς από τους πιο σημαντικούς αποφοίτους του Πανεπιστημίου Amity δίνει στους μαθητές μια διαφορετική προοπτική για την επιτυχία. Οι σπουδαστές που διαβάζουν μόνο μια βιογραφία για κάποιον μπορεί να μην κατανοήσουν τις κακουχίες και τις αποτυχίες που υπέφεραν στο δρόμο τους προς την επιτυχία.

Το πρόγραμμα εκμεταλλεύεται την εμπειρία και τη σοφία στο σώμα των αποφοίτων της Amity, φέρνοντας τους επιτυχείς αποφοίτους πίσω στην πανεπιστημιούπολη για να αλληλεπιδράσουν με τους μαθητές και τη σχολή. Μέσα από μια ποικιλία εκδηλώσεων και συναντήσεων, οι μαθητές μαθαίνουν για τη «ζωή του κυρίου» πέρα ​​από ένα βιογραφικό, τις κακές στιγμές καθώς και το καλό.

Σχεδόν κανείς δεν το κάνει σωστά στην πρώτη προσπάθεια και εκθέτοντας τους μαθητές στην ιδέα ότι οι αντιξοότητες και η αποτυχία μπορούν τελικά να οδηγήσουν σε κάτι θετικό και έτσι είναι πολύ πιο προετοιμασμένοι όταν εισέλθουν στην καριέρα τους.

Οι Μεταπτυχιακοί Διδάσκαλοι είναι άνδρες και γυναίκες από μια ποικιλία επαγγελμάτων που έχουν θέσει νέα πρότυπα επίτευξης με τα οποία οι άλλοι μετράνε τον εαυτό τους. Και για καθέναν από αυτούς, η εκπαίδευση του Πανεπιστημίου Amity ήταν η αρχή της επιτυχίας τους.

Το πρόγραμμα προσπαθεί επίσης να υποστηρίξει τους αποφοίτους (σε οποιοδήποτε από τα Executive MBA Προγράμματα μας, εάν το επιθυμούν να ενισχύσουν τα σύνολα δεξιοτήτων τους) ως ένα βήμα προς τη συνολική επιτυχία του προγράμματος και να προσθέσει προεξέχοντες αποφοίτους της Amity με μοναδικά προσόντα στο κύλινδρο μας .

Τοποθεσίες

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Ερωτήσεις