44 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
- BSc
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
44 Διατροφικές Επιστήμες programs found
Φίλτρα
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
BSc Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων παρέχει σε βάθος μελέτη και την εκπαίδευση στην επιστήμη της διατροφής και του τρόπου που αναπτύσσεται για το γενικό πληθυσμό. Αυτά τριών έως πέντε ετών προγράμματα προσφέρουν εκτεταμένη στην τάξη όσο και πρακτική εκπαίδευση για να προετοιμάσει τους αποφοίτους για σταδιοδρομία σε έναν άκρως ανταγωνιστικό τομέα.
 
Τι είναι ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων; Αυτή η περιοχή της μελέτης επικεντρώνεται στην χημεία, μικροβιολογία και την επεξεργασία που πηγαίνει για να δημιουργήσουμε τρόφιμα. Οι φοιτητές που επιδιώκουν βαθμούς επιστήμης τροφίμων συχνά έχουν ισχυρό υπόβαθρο στα μαθηματικά και την επιστήμη, δεδομένου ότι μεγάλο μέρος των μαθημάτων περιλαμβάνει συγκρότημα διδασκαλία της χημείας, της μηχανικής, τη διατροφή, την ανάπτυξη προϊόντων και περισσότερο. Πολλά προγράμματα απαιτούν πρακτική άσκηση και έρευνα για να βάλει μέσα στην τάξη για να λειτουργήσει.
 
Επιστήμη των τροφίμων μεγάλες εταιρείες επιλέγουν συχνά αντικείμενο των σπουδών τους λόγω της ικανότητάς τους να βρουν παραγωγική απασχόληση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.Με ένα πτυχίο στο χέρι, τα άτομα μπορούν να είναι προετοιμασμένοι να βρουν θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.
 
Κερδίζουν πτυχίο έχει διαφορετικό κόστος ανάλογα με την τοποθεσία του σχολείου. Διαφορετικές χώρες μπορεί να έχουν υψηλότερες τιμές διδάκτρων από τους άλλους, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ακριβώς πόσα μπορείτε να περιμένετε να πληρώσει είναι σε επαφή με το σχολείο της επιλογής σας άμεσα.
 
Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων της επιστήμης τροφίμων που απαιτούνται σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει στη διαχείριση της παραγωγής και διανομής των τροφίμων. Βαθμός-κάτοχοι μπορούν να ξεκινήσουν την πορεία της σταδιοδρομίας που εστιάζουν στην ασφάλεια των τροφίμων, σε συνεργασία με κυβερνητικούς φορείς ως διατροφολόγος, ή μπορούν να βοηθήσουν τους κατασκευαστές να αναπτύξουν τα τρόφιμα για την παραγωγή στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ξεκινώντας μισθών σε αυτόν τον ολοένα αναπτυσσόμενο τομέα είναι συνήθως ανταγωνιστική και η ζήτηση είναι υψηλή.
 
Υπάρχει ανάγκη σε όλο τον κόσμο για τους εκπαιδευμένους επιστήμονες τροφίμων και παγκοσμίως εκπαιδευτικές ευκαιρίες.Online μαθήματα είναι διαθέσιμα για εκείνους που δεν έχουν πρόσβαση σε μια φυσική εγκατάσταση εκπαίδευσης. Αν ενδιαφέρεστε για την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα επιστήμης των τροφίμων, βάση δεδομένων μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή τακτοποίηση για τις προσωπικές σας ανάγκες. Για να ξεκινήσετε, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.