Keystone logo
Ταϊβάν

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Ταϊβάν 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 18
  • Taipei, Ταϊβάν
  • Kaohsiung, Ταϊβάν

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Ταϊβάν

  Το 1973, ανταποκρινόμενο στο αίτημα της κυβέρνησης για ανάπτυξη του εθνικού αθλητισμού, ο πρόεδρος του ομίλου Formosa Plastics Yung-Ching Wang δώρισε στην κυβέρνηση ένα γυμναστήριο, τον πρώτο εγχώριο θόλο στην Ταϊβάν, αγοράζοντας μια γη. Τον Μάιο του 1984, για σκοπούς μακροπρόθεσμης εθνικής αθλητικής ανάπτυξης, το Υπουργείο Παιδείας δημιούργησε ένα πολυλειτουργικό αθλητικό πάρκο 66 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τότε δωρηθέντος γυμναστηρίου και άλλων απαλλοτριωμένων ιδιωτικών εκτάσεων.

  • 43號, Ταϊβάν

  Το Εθνικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ταϊβάν ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1974, ως Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Ταϊβάν (NTIT). Ήταν το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του είδους του στο σύστημα τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης του έθνους μας. Επεκτείνοντας αυτό το σύστημα στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό το νέο σχολείο προοριζόταν να καλύψει την ανάγκη που δημιουργήθηκε από την ταχεία οικονομική και βιομηχανική μας ανάπτυξη για υψηλά εκπαιδευμένους μηχανικούς και διευθυντές πτυχίου. Το 1979 και το 1982, η NTIT πρόσθεσε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, αντίστοιχα.

  • 123號, Ταϊβάν

  Με βάση τις παραδοσιακές και βασικές αξίες του πανεπιστημίου, «Ειλικρίνεια, τιμή, επιμονή και πρωτοτυπία», η YunTech προάγει φοιτητές σε επαγγελματίες που έχουν ικανότητα διαχείρισης γνώσεων, οι οποίοι είναι διεθνώς ανταγωνιστικοί και δίνουν ίση έμφαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την τεχνολογία.

  • 162號, Ταϊβάν

  Χαρακτηρίζεται τόσο από την παράδοση όσο και από την καινοτομία, το National Taiwan Normal University (NTNU) έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ταϊβάν. Ιδρύθηκε το 1922, στο παρελθόν το NTNU ήταν ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών. Το πανεπιστήμιο εξελίχθηκε αργότερα σε ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο που παρέχει στους φοιτητές και τους μελετητές ευκαιρίες για μελέτη και διεξαγωγή έρευνας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Καθ 'όλη τη μακρά ιστορία του, το NTNU ήταν πάντα αφοσιωμένο στην ακαδημαϊκή αριστεία και αυτό αντικατοπτρίζεται στους πολλούς επιδραστικούς εκπαιδευτικούς και ερευνητές που έχουν σπουδάσει στο NTNU όλα αυτά τα χρόνια.

  • 101號, Ταϊβάν

  Hsing Wu University αποτελείται από 4 κολέγια: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουρισμός και Φιλοξενία, Σχεδιασμός και Δημοφιλείς Τέχνες. Το σχολείο προσφέρει 18 προπτυχιακά και 4 μεταπτυχιακά μαθήματα. Το 2020, μια εγγραφή 9.000 μαθητών διδάσκονται από 217 καθηγητές πλήρους απασχόλησης. Οι βοηθοί καθηγητές και οι μόνιμοι καθηγητές αντιπροσωπεύουν το 70% των μελών της σχολής. Το σχολείο είναι αφοσιωμένο στη γνώση που ισχύει άμεσα για τη σχετική βιομηχανία για να παρέχει στους μαθητές ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών.

  • New Taipei, Ταϊβάν

  Η γνώση μεταδίδεται, αναδεικνύεται το δυναμικό, ανακαλύπτεται ουσιαστικά νέα γνώση και η αλήθεια διερευνάται ελεύθερα για να εξοπλίσει τους εκπαιδευτές και τους μαθητές με την προσωπικότητα "3Η" - Ταπεινός, Ανθρωπιστικός, Χιουμοριστικός - καθώς και να τους κάνει υγιείς, καλά αναπτυγμένους τα άτομα.

  • New Taipei, Ταϊβάν

  Christ's College ιδρύθηκε το 1959 από τον Dr. James R. Graham James. Οι γονείς του Δρ Graham, Jimmy και Sophie Graham υπηρέτησαν ως ιεραπόστολοι στην Κίνα από το 1889 έως το 1940, οπότε ο Δρ Graham μεγάλωσε στην Κίνα. Αφού παρακολούθησε το κολέγιο Hampden-Sydney στην Αμερική, ένιωσε το κάλεσμα να επιστρέψει στην Κίνα ως ιεραπόστολος για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγαπούσε τόσο βαθιά. Ο Δρ Graham ήταν πιστός πιστός στη χριστιανική εκπαίδευση και είδε την ανάγκη για ένα κολέγιο στην Ταϊβάν που θα βασίζεται σε χριστιανικά ιδρύματα.

  • 1號, Ταϊβάν

  Ιδρύθηκε το 1995, το National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism ήταν το πρώτο ακαδημαϊκό ινστιτούτο φιλοξενίας και τουρισμού στην Ταϊβάν. Η NKUHT είναι το κορυφαίο κέντρο στον τομέα της και προσφέρει εξαιρετικά ταλέντα στον κλάδο των υπηρεσιών. Το NKUHT στοχεύει να καθοδηγήσει τους μαθητές να έχουν μια θετική στάση απέναντι στην εργασία και να εξυπηρετούν τους πελάτες με πάθος. Αυτό το είδος στάσης και πάθους απαιτεί αυτά τα χαρακτηριστικά: αυτοεκτίμηση, αυτοσεβασμός, μετριοπαθής, γνήσιος και οραματιστής.

  • 313號, Ταϊβάν

  Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Chihlee ιδρύθηκε ως Chihlee College of Business το 1965. Το όνομα και το σύνθημα του σχολείου υιοθετήθηκαν σύμφωνα με τις διδασκαλίες των αρχαίων Κινέζων φιλοσόφων και σοφών: ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, επαγγελματισμός και επιμέλεια. Ο Chihlee ξεκίνησε με τέσσερα ακαδημαϊκά τμήματα: Διεθνές Εμπόριο, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική και Στατιστική και Τραπεζικές και Ασφάλειες. Το Τμήμα Γραμματειακής Επιστήμης προστέθηκε το 1967. Τον Αύγουστο του 2015, το Chihlee Institute Of Technology Chihlee μετονομάστηκε σε Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Chihlee, προσφέροντας πτυχία Bachelor και διατηρώντας το Τμήμα Junior College.

  • 117, Ταϊβάν

  Η κυρία Peng Wenhong, ιδρυτής της Δημοκρατίας της Κίνας, ίδρυσε το Γυμνάσιο Wufeng στο Chiayi το 1949. Καθώς η σχολική τοποθεσία καταλήφθηκε από τη φρουρά Chiayi (τώρα 228 Park on Daya Road, διαγώνια απέναντι από την Jiazhong, επαρχία), η φρουρά σε συντονισμό με τη δημοτική κυβέρνηση για ενοικίαση γης 3Α του Fangcao Farm ως σχολική τοποθεσία. Η επέκταση είχε ως αποτέλεσμα νέους μαθητές.

  • 66號, Ταϊβάν

  Η ίδρυση της Σχολής εγκρίθηκε από το Εκτελεστικό Yuan τον Ιανουάριο του 1989. Το προπαρασκευαστικό γραφείο ιδρύθηκε το 1993. Το όνομα Tainan National College of the Arts υιοθετήθηκε επίσημα τον Ιούλιο του 1996. Το όνομα άλλαξε σε Tainan National University Of The Arts τον Αύγουστο , 2004, ένα σημαντικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται δίπλα στην όμορφη δεξαμενή Wushantou στην περιοχή Guantian, Tainan.

  • Yilan City, Ταϊβάν

  Fo Guang University είναι ένα πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε από τον Master Fo Guang Shan Xingyun. Είναι επίσης το πρώτο πανεπιστήμιο στο Lanyang. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο λόφο του Linmei Village, Jiaoxi Township, Yilan County. Είναι περίπου 430 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, από την οποία μπορείτε να έχετε μια ευρεία θέα πουλιών. Το Lanyang Plain και το Guishan Island κρέμονται στην ανοιχτή θάλασσα. Η αύρα των βουνών και των ποταμών της πανεπιστημιούπολης, ο απλός εξοπλισμός στην τάξη, το σύστημα διδασκαλίας μικρής τάξης και η καλύτερη αναλογία δασκάλων-μαθητών στη χώρα, δημιουργούν το καλύτερο μαθησιακό περιβάλλον για εσάς.

  • 1, Ταϊβάν

  National Ilan University (NIU) είναι το μόνο εθνικό πανεπιστήμιο στην κομητεία Yilan. Σημείωσε το αποκορύφωμα αυτής της ειδικής προώθησης με έργα για την επιτάχυνση της έρευνας και της διδασκαλίας υψηλού επιπέδου για τις νέες γενιές. Για να επεκτείνει τη γνώση σε μια ευρύτερη επιστημονική κοινότητα, η NIU θέτει το στόχο της διεθνοποίησης ως μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές της.

  • 1, Ταϊβάν

  Ακολουθώντας το πνεύμα του «ποδιού στο Κουάντο, κοιτάξτε τον κόσμο», η TNUA δεν είναι μόνο η κορυφαία σχολή τέχνης της Ταϊβάν, αλλά και ο ηγέτης του Asian League of Institutes of the Arts (ALIA). Ταυτόχρονα, διαθέτει 7 μεγάλους τομείς τέχνης και πολιτιστικού χαρακτήρα, όπως μουσική, τέχνη, δράμα, χορό, ταινίες και νέα μέσα, πολιτιστικούς πόρους, ανθρωπιστικές επιστήμες και διάφορες επαγγελματικές εκθεσιακές αίθουσες στην πανεπιστημιούπολη. Η ακεραιότητα και η πληρότητα του είναι σπάνια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η εκπαίδευση και η πρακτική απηχούν ο ένας τον άλλον και κάνουν χρήση του άλλου για να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό πεδίο για καλλιτεχνικά ταλαντούχους ανθρώπους.