Keystone logo
Νότια Κορέα

Μελέτη Αγαμος σε Νότια Κορέα 2024

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  476
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  52
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  20
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  42

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  6
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  10
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  3

Απαιτήσεις βίζας

 1. D-2: Visa για τακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτή η βίζα απευθύνεται σε οποιονδήποτε φοιτητή εγγράφεται σε πρόγραμμα Bachelor, Master ή Ph. D σε κολέγιο, πανεπιστήμιο ή μεταπτυχιακό.
 2. D-4: Βίζα για Γενική Εκπαίδευση. Αυτή η βίζα απευθύνεται σε οποιοδήποτε άτομο που παρακολουθεί πανεπιστημιακό σχολείο ξένων γλωσσών, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα εκτός από ένα ακαδημαϊκό ερευνητικό ίδρυμα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

D-2; Δ-4

Τιμή και νόμισμα

EUR 50

Και οι δύο αιτήσεις βίζας χρεώνουν ένα τέλος περίπου 30-50 EUR. Μια βίζα πολλαπλών εισόδων είναι πιο ακριβή από μια βίζα μίας εισόδου. Τα τέλη βίζας ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας και υπόκεινται σε αλλαγές. Οι πολίτες ορισμένων χωρών (για παράδειγμα, της Γερμανίας) μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσουν το τέλος αίτησης θεώρησης.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στη Νότια Κορέα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

πρεσβεία ή προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές που διαμένουν εκτός Κορέας θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα στην πρεσβεία ή στο προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας. Πρέπει να κάνετε αίτηση για τη βίζα αυτοπροσώπως στην πρεσβεία της Κορέας της χώρας σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να σπουδάσετε στο εξωτερικό στην Κορέα, θα χρειαστεί να αποκτήσετε βίζα πριν εισέλθετε στη χώρα. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά είναι σημαντικό να έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Το πανεπιστήμιό σας μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία έκδοσης βίζας, επομένως ρωτήστε το διεθνές γραφείο σας ποια είναι τα επόμενα βήματά σας για την απόκτηση βίζας μετά την εισαγωγή σας. Συνήθως θα χρειαστεί να παρέχετε τα ακόλουθα:

 • Μια αίτηση
 • Διαβατήριο
 • Φωτοτυπία διαβατηρίου
 • Έγχρωμη φωτογραφία (3,5 x 4,5 cm)
 • Αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εγγραφής Επιχειρήσεων του κορεατικού πανεπιστημίου
 • Επιστολή αποδοχής από το κορεατικό πανεπιστήμιο
 • Απόδειξη οικονομικών που καλύπτουν τα έξοδα διαβίωσης για το εξάμηνο στην Κορέα
 • Μια συστατική επιστολή από το πανεπιστήμιο προέλευσής σας
 • Έγγραφο που αποδεικνύει ότι έχετε ολοκληρώσει ένα ή περισσότερα εξάμηνα στο πανεπιστήμιο προέλευσής σας (δηλ. αντίγραφο εγγραφών)
 • Οι Κινέζοι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να δώσουν μια επισκόπηση του οικογενειακού τους ιστορικού

Θα κάνετε επίσης αίτηση για κάρτα διαμονής αλλοδαπών μία φορά στην Κορέα. Η κάρτα θα σας επιτρέψει να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του εξαμήνου σας στην Κορέα. Το πανεπιστήμιο υποδοχής θα σας βοηθήσει να λάβετε την Κάρτα αφού φτάσετε.

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών Hankuk, πρέπει να φύγετε από την Κορέα εντός 1 εβδομάδας από την ημερομηνία λήξης του εξαμήνου, διαφορετικά θα επιβληθεί βαρύ πρόστιμο από την Κορεατική Μετανάστευση.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Υποβάλετε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα αμέσως μετά τη λήψη της επίσημης επιστολής αποδοχής από την Κορέα.

Η φοιτητική βίζα για την Κορέα μπορεί να ισχύει για έως και δύο χρόνια.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Οι φοιτητές που είναι κάτοχοι βίζας D-2 και D-4 μπορούν να απασχοληθούν σε εργασία μερικής απασχόλησης, εφόσον επιτρέπεται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεται να μείνετε για 6 μήνες στην Κορέα προτού σας επιτραπεί να εργαστείτε. Μετά από 6 μήνες πρέπει να ζητήσετε από το πανεπιστήμιό σας μια επιστολή που να σας επιτρέπει να εργαστείτε με μερική απασχόληση. Για νομικούς σκοπούς, ο φοιτητής πρέπει να πάρει άδεια από ένα γραφείο μετανάστευσης για να θεωρηθεί νόμιμα ως μερικής απασχόλησης.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.