Keystone logo
Μαλαισία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Μαλαισία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 32
  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Μαλαισία

  Το Κολλέγιο άρχισε επίσημα να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2001 σε ένα ταπεινό 6όροφο κτίριο γραφείων που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Johor Bahru. Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία κολέγια της Νότιας Μαλαισίας, παράγοντας σημαντικά επιτεύγματα σπουδαστών στον τομέα της λογιστικής, της διαχείρισης, της νομοθεσίας και της προ-πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (επίπεδο A).

  • George Town, Μαλαισία

  Το DISTED, το πρώτο ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Penang που ανήκει στο Ίδρυμα Εκπαίδευσης Wawasan, έχει δεσμευτεί να παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση σε νέους μαθητές για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της βιομηχανίας και της κοινότητας. Ευδοκιμεί στην εμπιστοσύνη της κοινότητας και στα δυνατά σημεία των προγραμμάτων της, του προσωπικού και της φοιτητικής φροντίδας

  • Kota Bharu, Μαλαισία

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) χρονολογείται από το 1993 όταν ιδρύθηκε από τον επίτιμο γερουσιαστή Allahyarham, Datuk Dr Ismail Md. Salleh, όπου το πανεπιστημιακό κολέγιο ήταν παλαιότερα γνωστό ως Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  The One Academy είναι ένα αναγνωρισμένο από το MQA κολέγιο με καθεστώς MSC, με επίσημες συνεργασίες με αξιόπιστα πανεπιστήμια και κολέγια σχεδιασμού παγκοσμίως.

  • George Town, Μαλαισία

  SENTRAL College Penang είναι στην ευχάριστη θέση να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην παροχή προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την κάλυψη των ποικίλων αναγκών των σημερινών εκπαιδευόμενων που επιθυμούν να αποκτήσουν παγκόσμια αναγνωρισμένα προσόντα για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους.

  • Cyberjaya, Μαλαισία

  Ο μισός πληθυσμός του κόσμου αποτελείται από νέους κάτω των 25 ετών. Λίγοι συμμετέχουν σε αποφάσεις που επηρεάζουν τον τρόπο ζωής, τις επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και το μέλλον τους.

  • Perak, Μαλαισία

  Το Πανεπιστήμιο Sultan Azlan Shah Μαλαισία (USAS) ήταν αρχικά γνωστό ως Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Ιδρύθηκε το 1999 από το Ισλαμικό Θρησκευτικό Συμβούλιο του Perak και τα Έθιμα της Μαλαισίας και εγγράφηκε στο Ισλαμικό Θρησκευτικό Τμήμα Perak στο πλαίσιο του Σχολικού Ελέγχου - Ισλαμικές Θρησκευτικές Σχολές 1996.

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Το κορυφαίο πανεπιστημιακό κολέγιο της Μαλαισίας που ειδικεύεται στις επιχειρήσεις, τις μαγειρικές τέχνες, τις τέχνες επικοινωνίας και πολυμέσων, τη φιλοξενία, τον τουρισμό και τις βιομηχανίες υπηρεσιών δίνει έμφαση στη βιωματική μάθηση.

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Elite International College (EIC) είναι ένα ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που ανήκει εξ ολοκλήρου στη South East Asia Academy Sdn Bhd. Σε στρατηγική τοποθεσία στην καρδιά του Χρυσού Τριγώνου και της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής της Κουάλα Λουμπούρ, το EIC είναι εύκολα προσβάσιμο στις τοπικές και διεθνείς κοινότητες με διάφορα μέσα μεταφοράς .

  • Kuala Lumpur, Μαλαισία

  Ιδρύθηκε το 1987, το Advance Tertiary College (ATC College) έχει καθιερώσει μια παράδοση αριστείας, ανοίγοντας το μονοπάτι με πολλούς αποφοίτους με διακρίσεις και αποτελέσματα παγκόσμιας κλάσης.

  • Kampung Kubang Sawa, Μαλαισία

  Η εκμάθηση στο AeU δεν έχει όρια και οι επιλογές μας δεν περιορίζονται από τη γεωγραφία.

  • Ipoh, Μαλαισία

  Taj International College (TIC), που ιδρύθηκε το 1996, επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου μέσω της πλήρους εκπαίδευσης, της επαγγελματικής κατάρτισης και της ανάπτυξης, των λύσεων που σχετίζονται με την ηλεκτρονική μάθηση και τις ΤΠΕ και με την παροχή συμβουλών για την εκπαίδευση.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Η Vatel διαθέτει 50 σχολές διαχείρισης φιλοξενίας που βρίσκονται στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Ασία και την Αφρική.

  • Petaling Jaya, Μαλαισία

  Το 1988, ο κ. Tetsuo Saito ίδρυσε το Saito Academy of Graphic Design. Στην πραγματικότητα ήθελε να διδάξει για την ομορφιά της ιαπωνικής γλώσσας και του πολιτισμού. Αντ 'αυτού, με ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό ένστικτο, ο κ. Saito συνέταξε το πρώτο δίπλωμα της Μαλαισίας στη σχεδίαση γραφικών, καθιστώντας αποτελεσματικά την Saito Academy τους τοπικούς πρωτοπόρους στην εκπαίδευση στη σχεδίαση.