Keystone logo
Ινδονησία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Ινδονησία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 23
  • Nong Kae, Ταϊλάνδη
  • Puerto Princesa, Φιλιππίνες
  • + 3 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Denpasar Selatan, Ινδονησία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bandung, Ινδονησία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Banda Aceh, Ινδονησία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Ινδονησία

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) διαχειρίζεται σήμερα 10 σχολές με 1 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και 3 Διδακτορικά Προγράμματα. Από τα τρία προγράμματα, υπάρχουν 3 Προγράμματα Σπουδών Διπλώματος, 35 Προγράμματα Σπουδών Bachelor 1, 11 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, 3 Προγράμματα Διδακτορικών και 4 Επαγγελματικά Προγράμματα. Ο αριθμός εξακολουθεί να αυξάνεται. Μεγαλώστε περισσότερο και γίνετε μεγαλύτεροι.

  • Yogyakarta, Ινδονησία

  Ως πρωτοπόρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ινδονησία, το UII είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση της ακαδημαϊκής ελευθερίας με την οποία εκτιμάται ιδιαίτερα η ποικιλία των ιδεών. Με ένα πολύ ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης και δυνατότητες καινοτομίας, δεσμευόμαστε να εκπαιδεύσουμε τους μαθητές μας να είναι καινοτόμοι παγκόσμιοι ηγέτες.

  • West Jakarta, Ινδονησία

  Για να οικοδομήσει την οικονομία της, η Ινδονησία χρειάζεται ενεργή συμμετοχή επιχειρηματιών. Δημιουργούν ευκαιρίες ικανές να απορροφήσουν το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από το πανεπιστήμιο που παίζει ζωτικό ρόλο στην παραγωγή επαγγελματιών με εξαιρετικές ικανότητες και υψηλή ανταγωνιστικότητα.

  • Yogyakarta, Ινδονησία

  Ιδρύθηκε το 1985, το Duta Wacana Christian University Wacana (UKDW) είναι μια περαιτέρω ανάπτυξη του Θεολογικού Σεμιναρίου Duta Wacana (STT Duta Wacana) που ιδρύθηκε το 1962 ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης της Θεολογικής Ακαδημίας της Τζόγκατζαρτα και της Θεολογικής Σχολής Bale Wiyata, Malang.

  • Salatiga, Ινδονησία

  Satya Wacana Christian University (SWCU) ξεκίνησε με το όνομα Ινδονησιακή Χριστιανική Εκπαιδευτική Εκπαιδευτική Τριτοβάθμια Σχολή (PTPG-KI) Πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1956, με πέντε τμήματα, αποτελούμενα από Εκπαίδευση, Ιστορία, Αγγλικά, Νομικά και Οικονομικά. Το PTPG-KI της Satya Wacana άλλαξε σε FKIP-KI στις 17 Ιουλίου 1959. Στη συνέχεια, στις 5 Δεκεμβρίου 1959, έγινε επίσημα το Satya Wacana Christian University με την ύπαρξη της Σχολής Οικονομικών και της Νομικής Σχολής, τα οποία στη συνέχεια ακολούθησαν τα εγκαίνια πολλών άλλων νέων σχολών και προγραμμάτων σπουδών.

  • Bandung, Ινδονησία

  Το Πανεπιστήμιο Kristen Maranatha γίνεται ένα ανεξάρτητο και αυτο-υποστηριζόμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εξερευνά και ενσταλάζει τη γνώση σε όλους τους τομείς της τέχνης και της επιστήμης, με κίνητρα τα παραδείγματα αγάπης και ζωής του Ιησού Χριστού.

  • Surabaya, Ινδονησία

  Σύμφωνα με το προοίμιο του Καταστατικού της Πέτρας του Ηνωμένου Βασιλείου, με βάση τη Βίβλο που είναι ο Λόγος του Θεού, με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων και των ευθυνών ως χριστιανού Ινδονησιακού πολίτη που ζει μέχρι την Pancasila και το Σύνταγμα του 1945, η UK Petra υποχρεούται να λάβετε μέρος στο πλαίσιο της εκπαίδευσης της ζωής του έθνους.

  • Palembang, Ινδονησία

  Ένας από τους στόχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η παραγωγή αποφοίτων που μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάπτυξη σύμφωνα με τις ανάγκες της εθνικής ανάπτυξης. Επειδή η ανάγκη για εθνική ανάπτυξη δεν είναι κάτι στατικό, που σημαίνει ότι θα αλλάζει πάντα ανάλογα με τις αλλαγές σε περιφερειακές και παγκόσμιες καταστάσεις, τα πανεπιστήμια πρέπει επίσης να αλλάζουν συνεχώς και να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και ανάπτυξη, εκτός από την προσαρμογή στις εξελίξεις στην επιστήμη, τεχνολογία, τέχνες και παγκόσμιες πληροφορίες.

  • Bandung, Ινδονησία

  Το Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (ITENAS) στο Bandung είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στην οδό PKH Mustopha No. 23, Bandung. Βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής που είναι εύκολα προσβάσιμη από διάφορες κατευθύνσεις, το Campus θεωρείται στρατηγικό. Το Itenas ονομάζεται επίσης μια από τις πιο ζωντανές και διασκεδαστικές πανεπιστημιουπόλεις καθώς περιβάλλεται από εμπορικά κέντρα, μαγειρικά κέντρα, εκτυπώσεις και σπίτια.

  • Bandung, Ινδονησία

  Το όραμα του UNPAR είναι μια φιλοδοξία της ακαδημαϊκής κοινότητας του Καθολικού Πανεπιστημίου Parahyangan σχετικά με την κατεύθυνση της ανάπτυξης του UNPAR. Βασίζεται στον αφορισμό του UNPAR «Bakuning Hyang Mrih Guna Santyaya Bhakti» που σημαίνει «Με βάση την πίστη στον Θεό, επιδίωξη γνώσης στην αφοσίωση στην κοινότητα». Επιπλέον, είναι επίσης αποτέλεσμα μιας ανάλυσης σχετικά με το UNPAR στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

  • Makassar, Ινδονησία

  Πριν από την επίσημη ίδρυση του Hasanuddin University το 1956, η Σχολή Οικονομικών ως υποκατάστημα της Οικονομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ινδονησίας ιδρύθηκε στο Makassar το 1947. Το ίδρυμα αυτό βασίστηκε στο διάταγμα του Υπολοχαγού Διοικητή της Ολλανδικής-Ινδικής Κυβέρνησης αριθ. 127 στις 23 Ιουλίου 1947.