Keystone logo
Ιαπωνία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Ιαπωνία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 58
  • Bunkyo City, Ιαπωνία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Ιαπωνία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Ιαπωνία

  Το Shimonoseki City βρίσκεται στο δυτικότερο τμήμα του νησιού Honshu. Συνορεύει με τα στενά Kanmon στα νότια, τη θάλασσα Suo στα ανατολικά και τη θάλασσα Hibiki στα δυτικά. Η πόλη είναι ευλογημένη με την πλούσια ομορφιά του ωκεανού και των βουνών και διαθέτει σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά αγαθά. Η ποικιλομορφία του Shimonoseki City συνδέεται με την ποικιλομορφία του Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Ιαπωνία

  Shigakukan University είναι ένα ιδιωτικό τετραετές πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1979. Το πανεπιστήμιο έχει δύο σχολές: τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και τη Νομική Σχολή. Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών έχει δύο τμήματα: το Τμήμα Κλινικής Ψυχολογίας (που αποτελείται από πέντε μαθήματα ιατρικής, πρόνοιας, εκπαίδευσης, κοινωνίας και βιομηχανίας και γενικής ψυχολογίας) και το Τμήμα Ανθρωπιστικής και Πολιτισμού (το οποίο αποτελείται από τρία μαθήματα: Ιαπωνικά και Ιαπωνική λογοτεχνία, αγγλική γλώσσα και βρετανικός και αμερικανικός πολιτισμός, ιστορία και γεωγραφία).

  • Nagasaki, Ιαπωνία

  Nagasaki University συμβάλλει στη βελτίωση μιας καλά ισορροπημένης κοινωνίας μεταδίδοντας την κληρονομιά του από τον παραδοσιακό πολιτισμό που βασίζεται στο Ναγκασάκι, καλλιεργώντας μια γόνιμη δημιουργική αίσθηση στους μαθητές και αναπτύσσοντας καινοτόμες επιστήμες για την παγκόσμια ειρήνη.

  • Ageo, Ιαπωνία

  Με βάση το χριστιανικό πνεύμα, δίνεται έμφαση στην εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου. Την ίδια στιγμή που οι μαθητές λαμβάνουν μια ευρεία φιλελεύθερη εκπαίδευση και υψηλό βαθμό εξειδίκευσης, οι μικρές τάξεις καθιστούν δυνατή την τήρηση της ατομικότητας κάθε μαθητή. Οι μαθητές έχουν έναν σύμβουλο καθηγητών και τα μέλη της σχολής έχουν ορίσει ώρες γραφείου.

  • Okayama, Ιαπωνία

  Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, με μεγάλο μέρος της Ιαπωνίας να βρίσκεται σε ερείπια από πολλές αεροπορικές επιθέσεις και ιδιαίτερα με τη βόμβα υδρογόνου που έπεσε στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ο ιδρυτής μας, κ. Tsutomu Kake (1923 - 2008) συνειδητοποίησε ότι επειδή αυτή η χώρα έχει λίγους φυσικούς πόρους ΜΟΝΟ μέσω της εκπαίδευσης μπορεί να ανακάμψει η Ιαπωνία. Από εκείνο το σημείο και καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο κ. Kake είχε ενεργά εμπλακεί στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης στην Ιαπωνία.

  • Hachioji, Ιαπωνία

  SOKA University επικεντρώνεται στην ανθρωπιστική εκπαίδευση και στις διεθνείς ανταλλαγές από την ίδρυσή του. Τα επιτεύγματα της εκπαίδευσης και της διεθνούς ανταλλαγής εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα και το πανεπιστήμιο επιλέχθηκε ως ένα από τα 37 πανεπιστήμια στο "Top Global University Project" του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Επιστημών και Τεχνολογίας το 2014.

  • Utsunomiya, Ιαπωνία

  文星芸術大学Τέχνης Bunsei ιδρύθηκε το 1999 στην πόλη Utsunomiya, Νομαρχίας Tochigi, με στόχο την πραγματοποίηση προηγμένης εκπαίδευσης τέχνης, με πέντε αρχές και ιδανικά. Το Manga, ένα εξαιρετικό μέσο που μεταφέρει τα συναισθήματα των χαρακτήρων, κατανοώντας την ιστορία μόνο κοιτάζοντας τις εικόνες, είναι ένας από τους ιαπωνικούς πολιτισμούς που απολαμβάνουν σε όλο τον κόσμο, ακόμη και για ξένους που έχουν διαφορετικές γλώσσες και έθιμα.

  • Sagamihara, Ιαπωνία

  Azabu University είναι ένα από τα ελάχιστα πανεπιστήμια επιστημών που παρέχουν εκπαίδευση και διεξάγουν έρευνα με θέμα «Ανθρώπινη ζωή, Ζώα και Περιβάλλον». Η αξιοποίηση της αποκτηθείσας γνώσης για να συμβάλει στην κοινωνία μας ήταν πάντα η βασική μας αξία και μια αξία που βασίστηκε στο ιδρυτικό πνεύμα του πανεπιστημίου που αντικατοπτρίζει την εκπαιδευτική φιλοσοφία του καθηγητή Harutaka Yokura: "Εξερευνήστε ακαδημαϊκά και εξασκηθείτε συνειδητά"

  • Fuchu, Ιαπωνία

  Το Tokyo University Of Foreign Studies είναι το παλαιότερο ίδρυμα στην Ιαπωνία που είναι αφιερωμένο στις διεθνείς σπουδές. Ξεκίνησε ως Bansho Shirabesho (Ινστιτούτο Έρευνας Ξένων Εγγράφων), ένα κυβερνητικό γραφείο μετάφρασης που ιδρύθηκε το 1856. Στη συνέχεια ιδρύθηκε ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα με το όνομα Tokyo Gaikokugo Gakko (Σχολή Ξένων Γλωσσών του Τόκιο) το 1899. 1999, το Πανεπιστήμιο γιόρτασε την 100ή επέτειο της «ανεξαρτησίας» του.

  • Kyoto, Ιαπωνία

  Kyoto Institute Of Technology είναι ένα διεθνές πανεπιστήμιο εφαρμοσμένης μηχανικής και σχεδιασμού στο Κιότο της Ιαπωνίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ιστορία και ο πολιτισμός της πόλης μας είναι γνωστές παγκοσμίως και ότι ενώ το Κιότο είναι η γενέτειρα της ουσίας του ιαπωνικού πολιτισμού, είναι επίσης ένα κέντρο κατασκευής. Οι «τεχνικοί» του Κιότο έχουν μακρά ιστορία παραγωγής και εξευγενισμού πολλών «πραγμάτων». Η παραδοσιακή χειροτεχνία δεν μεταδίδεται μόνο από τη μία γενιά στην άλλη, αλλά έχει βελτιωθεί και βελτιωθεί μέσω της συνεχούς δημιουργίας νέων τεχνικών και καινοτομιών, κερδίζοντας αξιοπιστία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

  • Bunkyo City, Ιαπωνία
  • Meguro City, Ιαπωνία
  • + 1 περισσότερο

  The University Of Tokyo ιδρύθηκε το 1877 ως το πρώτο εθνικό πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία. Ως κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο, το UTokyo προσφέρει μαθήματα ουσιαστικά σε όλους τους ακαδημαϊκούς κλάδους τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο και διεξάγει έρευνα σε όλο το φάσμα της ακαδημαϊκής δραστηριότητας. Το Πανεπιστήμιο στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές του ένα πλούσιο και ποικίλο ακαδημαϊκό περιβάλλον που εξασφαλίζει ευκαιρίες τόσο για την πνευματική ανάπτυξη όσο και για την απόκτηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

  • Kariya, Ιαπωνία

  Η ιστορία του Aichi University of Education ξεκίνησε με την έναρξη του σύγχρονου σχολικού συστήματος στην Ιαπωνία το 1873. Ο προκάτοχός μας, η Νομαρχιακή Ακαδημία Aichi, αναπτύχθηκε αργότερα σε τρία κανονικά σχολεία στην περιοχή, το Aichi First Normal College, το Aichi Second Normal College και το Aichi Κανονικό Κολλέγιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

  • Kyoto, Ιαπωνία

  Kyoto Sangyo University (KSU) ιδρύθηκε το 1965 από τον Δρ. Toschima Araki. Ανησυχώντας σοβαρά για την καταστροφική ηθική κουλτούρα στην Ιαπωνία μετά τον πόλεμο, ο Δρ. Αράκη αφιέρωσε τις προσπάθειές του να ενθαρρύνει τους αποφοίτους που θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στην ολοένα και πιο παγκόσμια κοινωνία. Ακολουθώντας το προβάδισμα του ιδρυτή, συνεχίστηκαν και ασταμάτητα προσπάθειες από διαδοχικούς Προέδρους να διατηρήσουν τις «Ιδρυτικές Αρχές» του KSU, και ως αποτέλεσμα, το πανεπιστήμιο συνέχισε να αναπτύσσεται σταθερά και επιτυχώς.