Keystone logo
Βραζιλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Βραζιλία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 50
  • Taquaritinga, Βραζιλία

  Η αποστολή του ITES είναι να δημιουργήσει, να προωθήσει και να κοινωνικοποιήσει την πολιτιστική και επιστημονική γνώση, προκειμένου να παρέχει στους επαγγελματίες όρους για την άσκηση πνευματικής και ηθικής αυτονομίας, προετοιμάζοντας τους έτσι ώστε να μπορούν να παρέμβουν και να ενεργήσουν αποτελεσματικά στη διαδικασία του μετασχηματισμού και ανάπτυξη της κοινωνίας.

  • São Bernardo do Campo, Βραζιλία
  • São Paulo, Βραζιλία

  Η πανεπιστημιούπολη FEI ξεχωρίζει για την ευρυχωρία και την καταπράσινη περιοχή, τα δέντρα, τα δάση, οι κήποι, οι γκαζόν και ακόμη και ένα ορυχείο πόσιμου νερού εναρμονίζονται με σύγχρονα και παραδοσιακά κτίρια, παρέχοντας στους μαθητές, τους δασκάλους και το προσωπικό ένα τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.

  • São Carlos, Βραζιλία
  • Araras, Βραζιλία
  • + 2 περισσότερο

  Το Universidade Federal de São Carlos (UFSCar) ιδρύθηκε το 1968 και ήταν το πρώτο ομοσπονδιακό ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης που εγκαταστάθηκε στο εσωτερικό του Σάο Πάολο. Το Πανεπιστήμιο ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο προσόντων της σχολής του: το 99,8% είναι γιατροί ή μάστερ και το 95,8% των καθηγητών πραγματοποιούν δραστηριότητες διδασκαλίας, έρευνας και επέκτασης σε αποκλειστική βάση.

  • Porto Alegre, Βραζιλία

  Το Universidade Federal Do Rio Grande Do Sul , UFRGS (Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Rio Grande do Sul) είναι ένα αιωνόβιο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Βρίσκεται στο Πόρτο Αλέγκρε - την πρωτεύουσα της Πολιτείας του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ - και προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα από όλους τους διαφορετικούς τομείς της γνώσης, για όλα τα στάδια της εκπαίδευσης, από το δημοτικό έως το μεταπτυχιακό σχολείο.

  • Santa Mônica, Βραζιλία

  Το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο της Uberlândia (UFU) είναι ένα δημόσιο ίδρυμα, μέρος της έμμεσης ομοσπονδιακής διοίκησης, συνδεδεμένο με το Υπουργείο Παιδείας (MEC). Το ίδρυμα, που καλείται ακόμη το Πανεπιστήμιο της Uberlândia (UnU), εξουσιοδοτήθηκε να λειτουργήσει με το νομοθετικό διάταγμα αρ. 762, 14 Αυγούστου 1969, και ομοσπονδιακή με τον Νόμο αρ. 6,532, της 24ης Μαΐου 1978.

  • São Paulo, Βραζιλία

  Το Associação Educacional de Araras γεννήθηκε από τον ιδεαλισμό μιας ομάδας εκπαιδευτικών που, από το 1953, διατηρούσαν ένα γυμνάσιο, που ονομάζεται Colégio Comercial "Conde Sílvio Álvares Penteado". Ευαίσθητα στις ανάγκες της νεολαίας και του πληθυσμού του Αραρά και των γύρω περιοχών, στην ανάπτυξη της βιομηχανίας, του εμπορίου και άλλων τομέων που αποτελούν συστατικά της περιφερειακής προόδου και στις λίγες ευκαιρίες, δεδομένης της απαιτητικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .

  • Engenheiro Coelho, Βραζιλία
  • Hortolândia, Βραζιλία
  • + 1 περισσότερο

  Το UNASP είναι ένα ίδρυμα που αναπτύσσεται σε δομή και επίπεδο εκπαίδευσης, επιτυγχάνοντας τον κύριο στόχο του: να διαμορφώσει πολίτες χαρακτήρα που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

  • Rosário de Fátima, Βραζιλία

  Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Λογιστικής, ο λογιστής Alcedino Gomes Barbosa, ήταν ένας από τους ειδικούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια τάξη του μαθήματος Λογιστικών Επιστημών στο FaSerra.

  • Rio de Janeiro, Βραζιλία

  Το Centro Educacional Realengo - CER, Διατηρώντας την οντότητα του Universidade Castelo Branco - UCB, είχε την καταγωγή του στο Κέντρο Πανεπιστημιακών Σπουδών Paulo Gissoni, που ιδρύθηκε στις 3/7/1971. Όπως αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1973, η οντότητα άλλαξε το όνομά της σε Centro Educacional de Realengo, εγκαταστάθηκε στην Av. Santa Cruz 1.631, Realengo, στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

  • Jardim Hollywood, Βραζιλία

  Federal University Of Abc (UFABC, Βραζιλία) γεννήθηκε το 2006 με βάση ένα καινοτόμο διεπιστημονικό παιδαγωγικό σχέδιο. Δεν έχει τμήματα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ ακαδημαϊκών μελών από διαφορετικά υπόβαθρα.

  • Goiânia, Βραζιλία

  Με μια ακαδημαϊκή δομή χωρισμένη σε 10 σχολεία, το PUC Goiás προσφέρει 44 προπτυχιακά μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη, 25 πτυχία απόστασης, 15 μεταπτυχιακά προγράμματα - συμπεριλαμβανομένων 11 μεταπτυχιακών και τεσσάρων διδακτορικών - και 21 εξειδικεύσεις σε όλους τους τομείς της γνώσης.

  • Pinheiros, Βραζιλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Βραζιλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Belo Horizonte, Βραζιλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Alfenas, Βραζιλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...