Keystone logo
Βουλγαρία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Βουλγαρία 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 29
  • Sofia, Βουλγαρία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Ισπανία
  • Esch-sur-Alzette, Λουξεμβούργο
  • + 6 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Βουλγαρία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sofia, Βουλγαρία

  Το University of National and World Economy / UNWE / είναι το μεγαλύτερο και το παλαιότερο ανώτερο οικονομικό σχολείο στη Βουλγαρία και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχει ιστορία 100 ετών. Το Πανεπιστήμιο προέρχεται από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών που ιδρύθηκε με τη Διαταγή Νο.2155 της 5ης Ιουλίου 1920, του Υπουργού Εθνικής Διαφωτισμού. Το 1940 /ΦΕΚ, τεύχος. Νο. 126, 7 Ιουνίου 1940/ μετατράπηκε σε Κρατικό Ανώτερο Ινστιτούτο Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών και το 1947 αναδιοργανώθηκε ως Σχολή Οικονομικών και Κοινωνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

  • Sofia, Βουλγαρία

  Sofia University St. Kliment Ohridski είναι το πρώτο βουλγαρικό γυμνάσιο. Η ιστορία του είναι μια ενσάρκωση και μια συνέχεια της αιώνιας πολιτιστικής και εκπαιδευτικής παράδοσης του βουλγαρικού έθνους.

  • Sofia, Βουλγαρία

  Με απόφαση της Εθνοσυνέλευσης της 26ης Μαΐου 2015, το Κολλέγιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων μετατράπηκε σε Висше училище по телекомуникации и пощи , με αντικείμενο δραστηριότητας: εκπαίδευση ειδικών με ανώτερη εκπαίδευση σε ειδικότητες επαγγελματικών τομέων "Επικοινωνία και Μηχανική Υπολογιστών "και" Διοίκηση και Διοίκηση ".

  • Varna, Βουλγαρία

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία. Είναι ένα καθιερωμένο ακαδημαϊκό κέντρο που συνδυάζει την εκπαίδευση Βουλγάρων και διεθνών φοιτητών σε τομείς προτεραιότητας της χώρας και δημιουργεί ένα διεθνώς μετατρέψιμο και ανταγωνιστικό επιστημονικό και ακαδημαϊκό προϊόν. Διδάσκει πάνω από 10.000 φοιτητές σε περισσότερα από 67 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και 29 Ph.D. προγράμματα.

  • Plovdiv, Βουλγαρία

  Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο - Plovdiv ιδρύθηκε το 1945. Έχει ενισχύσει τις θέσεις του ως εθνικό κέντρο γεωργικής επιστήμης και εκπαίδευσης στη Βουλγαρία. Το 2006, ο Εθνικός Οργανισμός Αξιολόγησης και Διαπίστευσης απένειμε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης με πιστοποίηση θεσμού και τον υψηλότερο βαθμό "Πολύ καλά".

  • Veliko Tarnovo, Βουλγαρία

  Το φθινόπωρο του 1963, στον ιστορικό και γραφικό λόφο "Sveta Gora" στο Veliko Tarnovo, άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο πανεπιστήμιο έξω από την πρωτεύουσα, το οποίο έχει ως προστάτες τους προστάτες αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο. Κληρονομώντας τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές παραδόσεις της περίφημης Λογοτεχνικής Σχολής του Tarnovo από τον 14ο αιώνα, καθιερώθηκε ως ένα έγκυρο ανώτερο σχολείο για τις ανθρωπιστικές και τις τέχνες, ως ένα διάσημο εκπαιδευτικό και επιστημονικό κέντρο.

  • Pleven Center, Βουλγαρία

  Ιατρικό Πανεπιστήμιο - Πλέβεν είναι ένα από τα πέντε ιατρικά πανεπιστήμια στη Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1974, διευρύνοντας τους ορίζοντες, το μέγεθος και τη φήμη του City Hospital, που ιδρύθηκε το 1865. Σήμερα, συνδυάζοντας τις παραδόσεις του παρελθόντος με τις δυνατότητες του παρόντος, ενσωματώνει εκπαιδευτικές και θεραπευτικές εγκαταστάσεις, μια σύγχρονη προκλινική βάση, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με περισσότερα από 1000 κρεβάτια και κλινικές σε όλους τους κύριους ιατρικούς τομείς, καθώς και μεγάλο αριθμό εξειδικευμένων κλινικών και ερευνητικών μονάδων με σύγχρονο διαγνωστικό και θεραπευτικό εξοπλισμό.

  • Burgas, Βουλγαρία

  Burgas Free University / BFU / ιδρύθηκε με Πράξη της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης στις 18 Σεπτεμβρίου 1991 και είναι ένα από τα πρώτα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα. Το Πανεπιστήμιο είναι διαπιστευμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Αξιολόγησης και Διαπίστευσης και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας ISO 9001: 2008: Το BFU είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πανεπιστήμιο, που φροντίζει τους φοιτητές του και την επαγγελματική τους υλοποίηση, και το οποίο έχει σημαντικά ακαδημαϊκά επιτεύγματα και διεθνώς αναγνωρισμένη κατάσταση.

  • Sofia, Βουλγαρία

  Химикотехнологичен и металургичен университет είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που εστιάζει στις ανάγκες της εποχής και του έθνους μας. Η κοινότητά μας υπερβαίνει το Πανεπιστήμιο και τη χώρα και περιλαμβάνει ακαδημαϊκούς εταίρους από διαφορετικές ηπείρους.

  • Varna, Βουλγαρία

  Καλώς ήλθατε στο Medical University-Varna-ένα από τα πιο σύγχρονα και υψηλής τεχνολογίας πανεπιστήμια της χώρας! Ελκυστικό πολυεθνικό περιβάλλον, υπερσύγχρονες μέθοδοι και εγκαταστάσεις κατάρτισης, εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο και προσομοίωση, υπέροχες συνθήκες αθλητισμού και αναψυχής στη θαλάσσια πρωτεύουσα της Βουλγαρίας-αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους όλοι οι μαθητές από περίπου 50 χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει να σπουδάσουν στο Medical University-Varna!

  • Sofia, Βουλγαρία

  Το University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) είναι κρατικό πανεπιστήμιο, μετονομάστηκε με διάταγμα του Κοινοβουλίου στις 29 Νοεμβρίου 2010 μετά την ψηφοφορία της Ειδικής Ανώτατης Σχολής Βιβλιοθηκονομικών Σπουδών και Τεχνολογιών Πληροφορικής το 2004. Κατά τη διάρκεια των ετών, ήταν αντίστοιχα: Ιδρύθηκε - 18η Σεπτέμβριος 1950 με κυβερνητικό διάταγμα ως Κρατικό Ινστιτούτο Βιβλιοθήκης και αργότερα μετονομάστηκε σε The College of Library Studies με διάταγμα του Κοινοβουλίου.

  • Sofia, Βουλγαρία

  Το Εξειδικευμένο Ίδρυμα της La Francophonie για Διοίκηση και Διοίκηση (ESFAM) είναι ένα ινστιτούτο του Πανεπιστημιακού Οργανισμού της La Francophonie, με έδρα τη Σόφια της Βουλγαρίας. Η αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε ειδικούς υψηλού επιπέδου στη διοίκηση και τη διαχείριση επιχειρήσεων στα γαλλικά, ώστε να συμβάλλουν στην ανάπτυξη χωρών της ζώνης της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.