Keystone logo
Αίγυπτος

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Αγαμος Προγράμματα σε Αίγυπτος 2024

Αριθμός ιδρυμάτων: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Αίγυπτος

  Το Πανεπιστήμιο MSA παρέχει στους φοιτητές την Πρώτη Βρετανική Ανώτατη Εκπαίδευση στην Αίγυπτο και τη Μέση Ανατολή. Τους βοηθά επίσης να αποκτήσουν δημιουργικές ικανότητες και δεσμεύσεις για τη διά βίου μάθηση. Πιστεύουμε ότι οι φοιτητές μας αποφοιτούν με ανεπτυγμένες δεξιότητες γραφής, ανάλυσης και επικοινωνίας απαραίτητες για αυτούς. Οι απόφοιτοι MSA ευημερούν όχι μόνο στην πρώτη τους δουλειά αλλά και σε όλη την καριέρα τους.

  • Canal Mahmoudiah Street, Αίγυπτος

  Pharos University In Alexandria έχει δεσμευτεί για το ρόλο του στην ανάπτυξη της κοινωνίας παρέχοντας ένα σταθερό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια διακεκριμένη εκπαιδευτική υπηρεσία παρέχοντας δίκαιες ευκαιρίες σε όλους τους φοιτητές για να τους επιτρέψει να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής και βελτιστοποιώντας τη συνεργασία με τις εθνικές, περιφερειακές και διεθνείς κοινότητες σε ένα ευέλικτο σύστημα που επιτρέπει τη συνεχή ανάπτυξη και διατήρηση των κοινοτικών αξιών και ηθική, διατηρώντας παράλληλα την επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη.

  • Km 22, Αίγυπτος

  Newgiza University (NGU) είναι ένα πολυεπιστημονικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Κάιρο της Αιγύπτου. Βρίσκεται στο θρυλικό Οροπέδιο της Γκίζας, λίγα μόλις λεπτά από τις Μεγάλες Πυραμίδες, το NGU προσφέρει πανεπιστημιακή εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης σε φοιτητές τοπικά, περιφερειακά και διεθνώς.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Αίγυπτος

  Από Misr International University , έχουμε δεσμευτεί στην ακαδημαϊκή διάκριση και την ποιοτική εκπαίδευση. Κοιτώντας πίσω τα τελευταία χρόνια, είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα του πανεπιστημίου και τη συνεχή επιδίωξη της πνευματικής, επαγγελματικής και δημιουργικής ανάπτυξης των φοιτητών του.

  • Beni Suef, Αίγυπτος

  Το NUB ιδρύθηκε στο κέντρο της πόλης East New Beni Suef, ακριβώς πάνω από τον δρόμο Cairo-Beni Suef. Τη στιγμή που αντιληφθήκαμε πόσο προσοχή χρειάζεται η εκπαίδευση, ειδικά στην Άνω Αίγυπτο, είναι η ίδια στιγμή που συνειδητοποιήσαμε ότι το όνειρό μας να οικοδομήσουμε το NUB είναι εφικτό. Ένα πανεπιστήμιο είναι ένα μέρος για την καλλιέργεια της νεολαίας και την προετοιμασία των μορφωμένων γενεών στις οποίες μπορούμε να εμπιστευτούμε την ανάπτυξη της αγαπημένης μας πατρίδας.

  • Cairo, Αίγυπτος

  Το Ανώτερο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Μηχανικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει δεσμευτεί να προσφέρει εξαιρετικό ακαδημαϊκό περιβάλλον που βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την επαγγελματική ηθική για να ανταγωνιστούν τοπικά και σε συνεργασία με τα καναδικά πανεπιστήμια για να επιτρέψουν στους πτυχιούχους να εργαστούν περιφερειακά και διεθνώς. Το ινστιτούτο υποστηρίζει την επιστημονική έρευνα και αποκτά την εμπιστοσύνη της κοινότητας

  • Cairo, Αίγυπτος

  Το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα προκάλεσε τους μαθητές του από τα σχολεία Κορανίου και το Al-Azhar κατά την εμφάνισή του, καθώς υπήρχαν επιτροπές που περιφέρονται στη χώρα για να επισκεφθούν σχολεία Κορανίου και επιλέγουν διακριτικούς μαθητές για να ενταχθούν σε σύγχρονα σχολεία, επιλέχθηκαν επίσης διακριτικοί μαθητές του Al-Azhar Λύκεια στο ίδρυμά τους, αλλά μάλλον μερικά ήταν τυχερά που συμμετείχαν στην αποστολή που έστειλε ο Mohammed για σπουδές στη Γαλλία.

  • El-Nahda, Αίγυπτος

  Ο καθηγητής Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) ίδρυσε το SEKEM το 1977, μια πρωτοβουλία που προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη προς ένα μέλλον όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να ξεδιπλώσει τις ατομικές του δυνατότητες, όπου η ανθρωπότητα ζει μαζί σε κοινωνικές μορφές που αντανακλούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όπου όλες οι οικονομικές δραστηριότητες είναι διεξάγεται σύμφωνα με οικολογικές και ηθικές αρχές. Στο πλαίσιο του οράματός του, ο καθηγητής Abouleish ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Heliopolis για τη βιώσιμη ανάπτυξη το 2009. το πρώτο πανεπιστήμιο στη Μέση Ανατολή που δηλώνει την αειφόρο ανάπτυξη ως τον κύριο οδηγό της.

  • Cairo, Αίγυπτος

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...