Keystone logo

9 BSc Προγράμματα σε Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Χρηματοοικονομικά
  • Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (9)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά

    Αντί να πάει κατ 'ευθείαν στο εργατικό δυναμικό μετά από το γυμνάσιο, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν το πτυχίο πανεπιστημίου. Σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή της μελέτης, αυτός ο τύπος στο βαθμό που συνήθως διαρκεί τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και να προετοιμάζει τους αποφοίτους για την κατάληψη θέσης σε σχετικό τομέα ή τη βιομηχανία.

    Τι είναι ένα BSc στα Οικονομικά και Οικονομικών; Σε γενικές γραμμές προσανατολισμένη προς τον επιχειρηματικό κόσμο, αυτός ο βαθμός παρέχει στους φοιτητές με μια σταθερή κατανόηση τόσο των χρηματοπιστωτικών και οικονομικών αρχών. Ενώ επιδιώκει αυτό το βαθμό, οι μαθητές θα λάβουν πιθανόν μια ποικιλία των βασικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των πολύ μικρών και μακροοικονομία, τη χρηματοδότηση, τη λογιστική, τη διαχείριση, και το μάρκετινγκ. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να λάβουν μαθήματα στη διαχείριση της παραγωγής και τις επιχειρήσεις, οικονομικές στατιστικές, και της διαχείρισης χαρτοφυλακίων.

    Οι μαθητές που αποκτούν πτυχίο στα οικονομικά και την οικονομία συχνά μαθαίνουν νέες δεξιότητες που μπορεί να τους βοηθήσει, δεδομένου ότι ακολουθούν μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων.Εκτός από αυτές τις χρήσιμες δεξιότητες, οι απόφοιτοι κερδίζουν συχνά ένα υψηλότερο μισθό από ό, τι εκείνοι που δεν αποκτούν πτυχίο, και είναι πιο πιθανό να κερδίσει τις προσφορές.

    Πόσο κοστίζει για να αποκτήσετε αυτό το είδος του βαθμού είναι εξαιρετικά μεταβλητή, διότι το συνολικό κόστος εξαρτάται από το είδος του προγράμματος, όπου βρίσκεται, και το ποσοστό των διδάκτρων του ατόμου σχολείου. Αν το πρόγραμμα είναι σε απευθείας σύνδεση ή σε πρόσωπο που μπορεί επίσης να επηρεάσει το κόστος.

    Οι μαθητές που κερδίζουν πτυχίο στα οικονομικά και την οικονομία πιο συχνά εργάζονται σε ένα ρόλο προς τις επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, οι απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό μπορεί να λειτουργήσει ως διαχειριστές λογαριασμών, επενδυτές, διαχειριστές χαρτοφυλακίων, οικονομική στρατηγοί και οικονομικοί αναλυτές. Πολλοί μαθητές χρησιμοποιούν επίσης αυτό το βαθμό ως ένα ίδρυμα που τους προετοιμάζει είτε να ακολουθήσει μια Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή άλλο τύπο προχωρημένο βαθμό.

    Υπάρχουν πολλές επιλογές του προγράμματος διαθέσιμα για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την χρηματοδότηση και την οικονομία.Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.