Keystone logo

23 BSc Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (23)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

    Μια Bachelor of Science, ή BSc, είναι ένα πτυχίο που προσφέρεται σε κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Τυπικά, το πεδίο της μελέτης θα πρέπει να βασίζεται σε ένα τεχνολογικό ή επιστημονικό κλάδο, και θα διαρκέσει περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

    Τι είναι το Πτυχίο Τροφίμων και Ποτών Σπουδών; Με απλά λόγια, η μελέτη των τροφίμων και ποτών αναφέρεται στη μελέτη της βιομηχανίας των υπηρεσιών τροφίμων. Θα αγγίξει γενικά για την παρασκευή τροφίμων, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση των διαφόρων φορέων που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία, όπως εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και πολλά άλλα. Οι μαθητές μπορεί τυπικά να επικεντρωθεί σε μεταγενέστερα χρόνια της μελέτης σχετικά με το θέμα που τους ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά η διαχείριση είναι συνήθως ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος.

    Η επίτευξη ενός βαθμού σε μελέτες τροφίμων και ποτών είναι ένας έξυπνος τρόπος για να πάρετε μπροστά στη βιομηχανία. Υπάρχουν ένας τεράστιος αριθμός των διαθέσιμων στην φιλοξενία, αλλά πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτά, δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένοι θέσεις εργασίας.Επιπλέον, οι δεξιότητες διαχείρισης, όπως η επικοινωνία, είναι αυτοί που ισχύουν για άλλες βιομηχανίες, καθώς και την καθημερινή ζωή.

    Το κόστος του να πάρει ένα πτυχίο θα ποικίλλει, ανάλογα με το ίδρυμα που έχει επιλεγεί. Είναι σημαντικό να σταθμίσει το κόστος σε σχέση με τα οφέλη από τυχόν προγράμματα που εξετάζονται. Μια σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα είναι ένας καλός τρόπος για να συμβάλει στη μείωση του κόστους.

    Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο βαθμό, πέρα ​​από τα προφανή πιθανούς εργοδότες από εστιατόρια και μπαρ. Τυχόν εταιρείες που προσφέρουν φαγητό και ποτό μπορεί να προσλάβει τους μαθητές με ένα πτυχίο στις μελέτες των τροφίμων και ποτών, συμπεριλαμβανομένων των κρουαζιερόπλοιων, οι αεροπορικές εταιρείες, θέρετρα υγείας, σίτισης, οινοποιεία, ιαματικά λουτρά και πολλά άλλα. Συμβουλευτικές εταιρείες που ειδικεύονται στον τομέα αυτό μπορεί επίσης να έχει διαθέσιμες ευκαιρίες για τους αποφοίτους.

    Αν και επιτυγχάνοντας ένα βαθμό σε μελέτες τροφίμων και ποτών θα πάρει χρόνο και αφοσίωση, μπορεί να είναι καλά αξίζει τον κόπο, καθώς σας βάζει μπροστά από τον ανταγωνισμό.Για περισσότερες πληροφορίες, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.