8 Μαγειρική Τέχνη BSc degrees found
- BSc
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Μαγειρική Τέχνη
- Βόρεια Αμερική5
- Αφρική1
- Ευρώπη1
- Κεντρική Αμερική και Καραϊβική1
8 Μαγειρική Τέχνη BSc degrees found
Προτεινόμενα
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
BSc (Culinary Science)
- Pretoria, Νότια Αφρική
BSc
Πλήρης απασχόληση
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor of Science στις Μαγειρικές Τέχνες
- Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
120 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα Bachelor of Science in Culinary Arts έχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ μαθημάτων κουζίνας και επιχειρηματικής ανάπτυξης για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα ως αρχιμάγειρας και / ή εστιατορίου.
University of Minnesota Crookston
BS in Culinary Science
- Crookston, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
St Joseph University
Bachelor of Science in Culinary Arts
- Roseau, Ντομίνικα
BSc
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
B.Sc. Culinary Arts is a roadmap for students who are passionate about food and are ready to explore the culinary world. It is a three-year 6 semester program. It includes classroom lab-based teaching to prepare students for employment also for entrepreneurship.
Schoolcraft College
Μαγειρική και Διαιτητική Διαχείριση Επιχειρήσεων Πτυχίο Επιστήμης
- Livonia, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program έχει σχεδιαστεί για έμπειρους φοιτητές μαγειρικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο που θα τους οδηγήσει σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία τροφίμων και διατροφής. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει μαθήματα επιχειρήσεων και επιστήμης για να παρέχει στον μαγειρικό γνώσεις και εξειδίκευση στη διαχείριση, την επιστήμη των τροφίμων και τη διατροφή. Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Πρόγραμμα Απολυτηρίου Μαγειρικής και Διαιτητικής Διαχείρισης Επιχειρήσεων προετοιμάζονται για θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στις μαγειρικές και διατροφικές λειτουργίες. Η ολοκλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου θα βοηθήσει επίσης τους μαθητές να προετοιμαστούν για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων για το πιστοποιητικό Certified Dietary Manager (CDM) από την Ένωση Επαγγελματιών Διατροφής και Υπηρεσιών Τροφίμων (ANFP), ένα σημαντικό διαπιστευτήριο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις λειτουργίες παροχής υπηρεσιών εστίασης.
University College Birmingham
BS στην Τεχνολογία Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστείου
- Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο
BSc
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Έχετε πάθος για ψήσιμο; Ονειρεύεστε να γίνετε σοκολάτας ή ζαχαροπλαστείο ή ακόμη και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ψησίματος;
Cincinnati State
Πτυχίο Εφαρμοσμένης Επιστήμης στη Μαγειρική και Επιστήμη Τροφίμων
- Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Αγγλικά
Το πτυχίο Bachelor of Applied Science στην Επιστήμη της Μαγειρικής και της Επιστήμης Τροφίμων προετοιμάζει τους μαθητές να ενταχθούν στη βιομηχανία τροφίμων ως επιστήμονες και τεχνολόγοι τροφίμων αρχικού επιπέδου ή να εισέλθουν σε σχετικούς επαγγελματικούς τομείς, όπως έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων, ποιοτικός έλεγχος και ασφάλεια των τροφίμων, κανονιστική συμμόρφωση, εποπτεία παραγωγής τροφίμων , και πωλήσεις ειδικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών του πτυχιακού προγράμματος οι μαθητές επικεντρώνονται στις βασικές αρχές των μαγειρικών τεχνών. Οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ψησίματος του Midwest Culinary Institute, υπό την επίβλεψη μελών της σχολής με επαγγελματική εμπειρία. Κατά το τρίτο και τέταρτο έτος, οι μαθητές επεκτείνουν τις δεξιότητες μαγειρικής και επιστήμης τροφίμων. Τα μαθήματα ανώτερου επιπέδου περιλαμβάνουν λειτουργικότητα συστατικών τροφίμων, σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, αισθητηριακή αξιολόγηση και δοκιμή, μικροβιολογία τροφίμων και άλλη προετοιμασία για επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι μαθητές συμμετέχουν στη βιωματική μάθηση μέσω της συνεταιριστικής εκπαίδευσης σε κάθε έτος του προγράμματος πτυχίου. Οι μαθητές που επιθυμούν να μεταφέρουν πίστωση στο Cincinnati State για μαγειρικά μαθήματα που έχουν ολοκληρωθεί σε άλλο ίδρυμα πρέπει να συναντηθούν με τον Πρόεδρο του Προγράμματος. Η πίστωση μεταφοράς μαθημάτων μπορεί να είναι περιορισμένη, με βάση τη διαπίστευση του προγράμματος και την επιτυχία των μαθητών στην προηγούμενη μαγειρική.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor of Science στην Ζαχαροπλαστική
- Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
120 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες αρτοποιίας και οι σεφ ζαχαροπλαστικής θα βρουν το δρόμο για γλυκιά επιτυχία στο πρόγραμμα Συνεργάτης Επιστήμης στο Ζαχαροπλαστικής.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
BSc Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μαγειρική Τέχνη
Η σημερινή αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Στην πραγματικότητα, η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι πλέον υποχρεωτικές για πολλές θέσεις εργασίας entry-level που χρησιμοποιείται για να είναι διαθέσιμα σε εκείνους με υψηλό σχολική εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, ένα Bachelor of Science (BSc) μπορεί να είναι πολύ ευεργετική.
Τι είναι ένα BSc στη Μαγειρική Τέχνη; Πρόκειται για ένα βαθμό που προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν στο πλαίσιο της κουζίνας, όπως μαγειρική επαγγελματίες. Ανάλογα με την εστίαση του συγκεκριμένου προγράμματος, οι μαθητές μαθαίνουν διάφορες δεξιότητες κουζίνα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια γενική πορεία που επικεντρώνεται στην προετοιμασία των τροφίμων στο σύνολό του, ή μπορεί να επικεντρωθεί σε διάφορες πτυχές, όπως γλυκά ή το υγιεινό μαγείρεμα. Οι απόφοιτοι επίσης να περπατήσετε μακριά με μια ισχυρή γνώση των επιχειρήσεων και η εφαρμογή της στον κλάδο της φιλοξενίας.
Αυτή η διαδρομή βαθμό βασίζεται στην γνώση ότι πολλοί μαθητές μαθαίνουν στο επίπεδο της συγγενούς επιχείρησης και προετοιμάζει τους αποφοίτους να ανέβει το τελευταίο διαχείρισης μέσα σε μια εταιρεία.Οι δεξιότητες διαχείρισης που διδάσκονται μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες θέσεις, ακόμη και εκείνων που βρίσκονται εκτός της μαγειρικής τέχνης.
Δεν υπάρχει κανένα καθορισμένο κόστος για ένα BSc στη Μαγειρική Τέχνη. Διάφορες πτυχές, όπως η γεωγραφική θέση του ιδρύματος, το μέσο κόστος συμμετοχής σε ένα συγκεκριμένο σχολείο, και αν έχετε μελετήσει σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη ζυγίζει στην τιμή.
Ένας βαθμός στις μαγειρικές τέχνες είναι πολύ εστιασμένη, και τα περισσότερα άτομα να ακολουθήσει μια καριέρα ως σεφ. Η ζήτηση για εκπαιδευμένο σεφ είναι αρκετά συνεπής, και υπάρχουν ευκαιρίες σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Μερικά άτομα μπορεί να επιλέξει να συνεχίσει την πορεία της διαχείρισης και να γίνει ο διαχειριστής ενός εστιατορίου ή άλλο τομέα στον κλάδο φιλοξενίας. Οι απόφοιτοι με μια ικανότητα για τη διδασκαλία θα μπορούσε να εξετάσει ακόμη και να γίνει ένας εκπαιδευτής. Επιχειρηματική-minded άτομα μπορούν να επιλέξουν να ανοίξουν τις δικές τους γαστρονομικές επιχειρήσεις.
Αν έχετε μια αγάπη για το μαγείρεμα, ένα Πτυχίο Μαγειρικές Τέχνες είναι σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.