Keystone logo

1 BSc Προγράμματα σε Κατασκευαστικά Έργα σε Σρι Λάνκα για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Κατασκευαστικά Έργα
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Κατασκευαστικά Έργα

    Μελετώντας την κατασκευή μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στην κατασκευή νέων κτιρίων, την επισκευή παλαιών ή επιθεώρηση τέτοια εργασία. Αυτό το πεδίο περιλαμβάνει επίσης κατασκευή δρόμων, γεφυρών και εγκαταστάσεις αναψυχής. Οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να περάσουν λίγο χρόνο μελετώντας τη σωστή χρήση των υλικών και της μηχανικής.

    Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σρι Λάνκα, μια καλή συμφωνία των κατοίκων δεν επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω ιδρύματα. Αν και η διεθνής πίεση συνέβαλε κάποιοι στην ανάπτυξη, προτάσεις πανεπιστήμιο συχνά συναντήθηκε με την αντίσταση από τους ντόπιους.

    Ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ένα BSc ή Πτυχίο Επιστημών. Αυτό το δημοφιλές προπτυχιακό δίπλωμα είναι χρήσιμο στο να προετοιμάζει τους φοιτητές για τον εργασιακό χώρο ή για προγράμματα ανώτερων διπλωμάτων. Το μέσο BSc απαιτεί τρία με πέντε έτη για να ολοκληρωθεί.