Keystone logo

30 BSc Προγράμματα σε Επιχειρηματική Ανάλυση (Business Analytics) 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Επιχειρήσεις
  • Επιχειρηματική Ανάλυση (Business Analytics)
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (30)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Επιχειρηματική Ανάλυση (Business Analytics)

    Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη μιας επιστημονικής πειθαρχίας μπορούν να το κάνουν με την επιδίωξη ενός πτυχίου Bachelor of Science ή BSc. Αυτό το πτυχίο τυπικά παρέχεται στους φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των γενικών μαθημάτων και των μαθημάτων στα μαθήματά τους.

    Τι είναι το BSc in Business Analytics; Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα που καλύπτει τη διαχείριση δεδομένων, την τεχνολογία των πληροφοριών και τις εφαρμοσμένες υπηρεσίες σε εταιρικό πλαίσιο. Ορισμένες από τις κατηγορίες που ενδέχεται να εμφανίζονται στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνουν την Εισαγωγή στην Εξόρυξη Δεδομένων, το Δίκτυο Analytics, τις Εταιρικές Επικοινωνιακές Τεχνολογίες και τις Εφαρμοσμένες Στατιστικές. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να συμπληρωθεί με πρακτική άσκηση σε μια επιχείρηση που ασχολείται με δεδομένα και αναλυτικά στοιχεία.

    Η απόκτηση ενός πτυχίου στο Business Analytics είναι πιθανό να συνοδεύεται από πολλά οφέλη. Εκτός από την προφανή αναλυτική αφοσίωση που θα παράσχει, μπορείτε να περιμένετε να μάθετε γενικές επιχειρηματικές δεξιότητες καθώς και πολύτιμες τεχνικές διαχείρισης πληροφοριών που μπορεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή ζωή.
    Όταν εξετάζετε τα οφέλη, ωστόσο, πιθανότατα θεωρείτε επίσης το κόστος. Η δαπάνη του προγράμματος θα εξαρτηθεί από το αν θα λάβετε οικονομική βοήθεια, πόσες πιστώσεις απαιτεί το πρόγραμμα και ποιο είναι το επιτόκιο διδάκτρων του σχολείου.

    Η απόκτηση ενός πτυχίου στο Business Analytics είναι πιθανό να ανοίξει μια σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας. Κατά πάσα πιθανότητα θα είστε κατάλληλοι να εργαστείτε σε ένα εταιρικό περιβάλλον σε θέσεις όπως διαχειριστής δεδομένων πελάτη, αναλυτής στρατηγικής ή διαχειριστής πληροφοριών λογισμικού. Ποια καριέρα ακολουθείτε εξαρτάται από το πού επικεντρώνετε τις αναλυτικές δεξιότητές σας και μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε την εργασία που σχετίζεται με την αναλυτική πληροφορική. Αυτός και ο επιχειρηματικός τομέας είναι πιθανό να είναι ένας πολλά υποσχόμενοι χώροι για ευκαιρίες απασχόλησης που θα χρησιμοποιήσουν το πτυχίο σας.

    Το επόμενο βήμα στην απόκτηση του πτυχίου σας στο Business Analytics σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε και να αναζητήσετε το σχολείο που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.