Keystone logo

17 BSc Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (17)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Αν ενδιαφέρεστε για ένα επιστημονικά επικεντρωμένο τομέα σπουδών, τότε ένα Bachelor of Science μπορεί να είναι μια καλή επιλογή του πτυχίου για σας. Συνήθως χρειάζονται περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, ένα BSc μπορεί να είναι ένα ευπροσάρμοστο βαθμό που προσφέρεται από πολλά διαφορετικά σχολεία.

    Τι είναι το BSc στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού; Ένα πτυχίο στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων περιλαμβάνει συνήθως ένα πρόγραμμα μαθημάτων που επικεντρώνεται γύρω από τις επιχειρήσεις. Όχι μόνο μπορεί αυτό το πρόγραμμα να σας διδάξει για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, αλλά θα πρέπει επίσης να σας δώσει ένα υπόβαθρο σε πολλές από τις βασικές πτυχές της επιχείρησης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη μελέτη λογιστικής, μάρκετινγκ και χρηματοδότησης. Μπορείτε επίσης να μάθετε για την ηθική, την ηγεσία και την οργάνωση.

    Η λήψη μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να κερδίσετε το πτυχίο πανεπιστημίου σας μπορεί να σας δώσει δεξιότητες που ξεπερνούν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την καριέρα σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε δεξιότητες ηθικής στην καθημερινή σας ζωή για να σας βοηθήσουν να εργαστείτε καλύτερα με άλλους. Οι γνώσεις μάρκετινγκ μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τις τεχνικές διαφήμισης ώστε να μπορείτε να κάνετε προσωπικές αποφάσεις αγοράς και οι λογιστικές δεξιότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το χειρισμό των προσωπικών σας χρημάτων.

    Οι τιμές για την προπτυχιακή εκπαίδευση ποικίλλουν σημαντικά. Όταν προσπαθείτε να υπολογίσετε πόσο κερδίζει το πτυχίο σας μπορεί να κοστίσει, μπορεί να βοηθήσει να εξετάσει τις τιμές των σχολείων που ενδιαφέρονται περισσότερο για τα σχολεία.

    Έχοντας ένα πτυχίο στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων μπορεί να σας βοηθήσει να νοικιάσετε για μια ποικιλία εργασιών. Πιθανότατα θα εξετάζετε την εργασία σε ανθρώπινο δυναμικό για μια επιχείρηση ή μια επιχείρηση. Αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται την εργασία ως διαχειριστής αρχείων ή βοηθός παροχών βοηθώντας την πρόσληψη νέων υπαλλήλων. Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε ως εκπαιδεύτρια, δίνοντας οδηγίες σε νέους μισθωτές. Όποια και αν είναι η θέση σας, πιθανότατα θα συνεργαστείτε με άλλους υπαλλήλους για να διασφαλίσετε ότι τα πράγματα λειτουργούν ομαλά.

    Λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές για online μαθήματα καθώς και την παραδοσιακή εγγραφή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη απόφαση για τον τρόπο ζωής σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.