Keystone logo

25 BSc Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (25)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

BSc Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Όταν οι μαθητές ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα Bachelor of Science πτυχίο, μπορεί να είναι προετοιμασμένοι να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό με προηγμένες δεξιότητες σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν συχνά να όξυνε περαιτέρω και να προστεθούν κατόπιν σε ένα μάστερ ή διδακτορικό πρόγραμμα.

Τι είναι ένα Bachelor of Science στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων; Αυτή η πολύτιμη βαθμός παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση για το πώς να διευθύνουν τις επιχειρήσεις σε μια παγκόσμια αγορά γεμάτη από διαφορετικά πολιτιστικά, πολιτικούς και οικονομικούς στόχους και πλαίσια. Οι ικανότητές τους συχνά χρησιμοποιείται για να ενημερώσει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και των διαχειριστών και να βοηθήσει να φέρει τις επιχειρήσεις και την κοινωνία μαζί πιο αρμονικά. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μαθήματα για τη διαχείριση των εισαγωγών και των εξαγωγών, της έρευνας των επιχειρήσεων, οι διασυνοριακές πωλήσεις και τη χορήγηση αδειών, τις στρατηγικές διείσδυσης στην αγορά και τη διαχείριση των κινδύνων.

Τα οφέλη από ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών είναι τεράστιες. Οι μαθητές μαθαίνουν δεξιότητες κριτικής που μπορεί να τους ωφελήσει σε οποιαδήποτε επιχείρηση σε όλο τον κόσμο.Είναι ιδιαίτερα επιθυμητή στις διεθνείς αγορές για την ικανότητά τους να σκέφτονται κριτικά για κοινωνικοπολιτικές και οικονομικές συνθήκες και πώς μπορούν να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις.

Το κόστος της κερδίζοντας ένα Bachelor of Science στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό από την τοποθεσία και το πανεπιστήμιο. Οι φοιτητές πρέπει να πληρώνουν δίδακτρα για τα μαθήματα τους, καθώς και δωμάτιο και του σκάφους. Το κόστος των βιβλίων θα πρέπει επίσης να είναι μια εξέταση.

Οι μαθητές που κερδίζουν ένα πτυχίο Bachelor of Science στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να έχει την επιβράβευση της σταδιοδρομίας σε μια ποικιλία των θέσεων στην αγορά. Μπορούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε διεθνή ανάλυση της αγοράς, παροχή συμβουλών, η παγκόσμια ανάπτυξη των επιχειρήσεων, των διεθνών τραπεζών, της λογιστικής και οικονομικών. Αυτές οι σταδιοδρομίες μπορεί να λάβει χώρα οπουδήποτε στον κόσμο και μέσα σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

Ως ένα πρόγραμμα με μια διεθνή εστίαση, αυτός ο βαθμός προσφέρεται σε πολλά διαφορετικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο σε πολλές μορφές.Online μαθήματα επιτρέπουν τώρα πολλοί μαθητές να κερδίσουν βαθμούς που διαφορετικά δεν θα είχαν στη διάθεσή τους. Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.