Keystone logo

2 BSc Προγράμματα σε Διεθνής Αθλητική Διαχείριση 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης
  • Αθλητική Επιχειρηματικότητα
  • Διεθνής Αθλητική Διαχείριση
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Διεθνής Αθλητική Διαχείριση

    Το Bachelor of Science, ή BSc, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που κέρδισαν αυτοί που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς αυστηρή προκαθορισμένη μαθημάτων σε ό, τι είναι συνήθως ένα πεδίο βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα. Κάποιοι επιδιώκουν την BSc να διευρύνουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας? άλλοι το κάνουν ως προϋπόθεση για τελικά την επιδίωξη ένα μεταπτυχιακό.

    Ακριβώς ό, τι είναι ένα Πτυχίο στις Διεθνείς και Διαχείρισης Αθλητισμού; Προορίζονται για εκείνους που ψάχνουν για τη δημιουργία ικανοποιητική και επικερδή επαγγελματική σταδιοδρομία στο παγκόσμιο αθλητικό και επιχειρηματικό αγορές, το Bachelor of Science σε διεθνείς αθλητικές Διαχείρισης μπορεί γενικά να ασφαλίζονται εντός τεσσάρων ετών. Ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο επίπεδο διακύμανσης μεταξύ των προγραμμάτων, οι περισσότεροι επικεντρωθεί σε τομείς όπως η πολιτική για τον αθλητισμό, την ιστορία και τη διαχείριση σε μια ποικιλία καθολικές ρυθμίσεις. Πολλά διεθνή αθλητικά προγράμματα διαχείρισης επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των διευθυντικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων και, επίσης, να υπογραμμίζουν την πολιτιστική πολυμορφία, την αθλητική διατροφή και συναφή θέματα.

    Πολλοί άνθρωποι που κερδίζουν τα πτυχία πανεπιστημίου βρίσκουν ότι είναι σε θέση να απολαμβάνουν υψηλότερα εισοδήματα από αυτά που ήταν σε θέση να πριν από την επίτευξη της διάκρισης. Άλλοι θεωρούν ότι είναι πιο εξειδικευμένο και έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για πιο προσοδοφόρες θέσεις σε όλο τον κόσμο από ό, τι εκείνοι που δεν βαθμούς ή εκείνα που έχουν μόνο δύο χρόνια βαθμούς.

    Λόγω της σημαντικής διακύμανσης του κόστους ενός Bachelor of Science σε διεθνείς αθλητικές πρόγραμμα Διαχείρισης στο επόμενο, συνιστάται οι πιθανοί υποψήφιοι να επικοινωνούν μεταξύ σχολείο του ενδιαφέροντος για σχετικές πληροφορίες εγγραφής και τιμές.

    Εκείνοι με πτυχία bachelor στη διεθνή διαχείριση αθλητικών διαθέτουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε διάφορες θέσεις σχετίζονται με τον αθλητισμό. Πολλοί βρίσκουν απασχόληση στο πλαίσιο των επαγγελματικών αθλητικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο? ορισμένοι μπορεί να επικεντρωθεί σε μια πιο συγκεκριμένη περιοχή του πεδίου, όπως αθλητικού μάρκετινγκ ή συμβουλών.Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν εργασία εντός των αθλητικών εκδηλώσεων οργανισμών ή ερευνητικών οργανώσεων αγοράς, ή ακόμη και να επιστρέψουν στο σχολείο για να ακολουθήσει ένα πιο προηγμένο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών.

    Αυτοί που ψάχνουν για τη δημιουργία συναρπαστική και κερδοφόρα σταδιοδρομία μέσα στην αγορά σε όλο τον κόσμο των σπορ μπορούν να αναθεωρήσουν τις πολλές σχετικές ακαδημαϊκά προγράμματα που διατίθενται μέσω της βάσης δεδομένων μας. Συνδεδεμένοι ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο πρόγραμμα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.