Keystone logo

29 BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Πολιτικής Αεροπορίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Πολιτική Αεροπορία
  • Διαχείριση Πολιτικής Αεροπορίας
Πεδία μελέτης
  • Πολιτική Αεροπορία (29)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

      BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Πολιτικής Αεροπορίας

      Μια Bachelor of Science απονέμεται σε φοιτητές μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών τους σε ένα της επιστήμης ή των μαθηματικών που σχετίζονται με τον τομέα της μελέτης. Η διαδρομή διαρκεί περίπου τρία έως πέντε χρόνια για να αποκτήσουν ένα τέτοιο βαθμό, και αργότερα οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο ή αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους.

      Τι είναι ένα BSc στη Διοίκηση Αεροπορίας; Αν και το όνομά του μπορεί να παραπλανήσει κάποιους μαθητές, διαχείριση της αεροπορίας έχει λιγότερο να κάνει με την πράξη της πετούν από ό, τι με την επίβλεψη των διαφόρων πτυχών της αεροπορίας και αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Ένα πρόγραμμα διαχείρισης των αερομεταφορών παρέχει στα άτομα με το αναγκαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα, καθώς και τις θεμελιώδεις αρχές των επιχειρήσεων και τη διαχείριση. Μερικά από τα μαθήματα που διδάσκονται στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν τη λογιστική, τις στατιστικές, την εμπορία των αερομεταφορών, και τη διαχείριση των σχολείων της πτήσης. Πριν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.Αν επιδεικνύουν μια γενική επάρκεια στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών, τότε είναι έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση της καριέρας τους.

      Η αεροπορική βιομηχανία είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, με το παιχνίδι που αλλάζει καινοτομίες συχνά την αλλαγή των πρακτικών διαχείρισης. Το πρόγραμμα διαχείρισης της αεροπορίας ενημερώνει τους φοιτητές σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και να τους παρέχει τις δεξιότητες για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στις διάφορες βιομηχανικές αλλαγές.

      Ανάλογα με το σχολείο, τα προγράμματα πτυχίο πανεπιστημίου λαμβάνουν περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το κόστος της εγγραφής ποικίλλει από σχολείο σε σχολείο.

      Απόφοιτοι διαχείριση της αεροπορίας μπορεί να διασφαλίσει την απασχόληση σε μια σειρά από διαφορετικά πεδία καριέρα. Μερικά από τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα, μεταξύ των αποφοίτων περιλαμβάνουν αποστολείς των αερομεταφορών, οι διαχειριστές των προγραμμάτων, εκπαιδευτών, και τις πράξεις τους διαχειριστές. Πολλοί εργοδότες αναζητούν όσους έχουν θητεύσει στη διαχείριση της αεροπορίας.Βιομηχανίες που κυμαίνονται από την κατασκευή αεροσκαφών για την άμυνα αναθέτουσα αξία των ταλέντων των ατόμων αυτών. Οι φοιτητές που επιλέγουν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα Bachelor of Science έχει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

      Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν προγράμματα στη διαχείριση των αερομεταφορών, καθώς και online μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα. Αναζήτηση προγραμματίσετε παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.