Keystone logo

33 BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BSc
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση Επιχειρήσεων
  • Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (33)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BSc Προγράμματα σε Διαχείριση Διεθνών Επιχειρήσεων

    Μια Bachelor of Science, που ονομάζεται επίσης ένα BSc, είναι ένα είδος του πτυχίου. Ανάλογα με το όργανο, μπορεί να διαρκέσει από τρία έως πέντε έτη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα ενός αγάμου. Αυτό το είδος του πτυχίου που επιτρέπει στους μαθητές να ξεκινήσουν την απόκτηση γνώσεων σε μια ευρύτερη περιοχή και να αυξήσουν την προσοχή τους στο συγκεκριμένο πεδίο των σπουδών τους, καθώς προχωρείτε μέσω του προγράμματος.

    Τι είναι το Πτυχίο Διεθνών Επιχειρήσεων Διοίκηση; Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων διαφέρει σε σχέση με τη γενική διαχείριση των επιχειρήσεων σε ότι βοηθά προετοιμάσει τους αποφοίτους για την εργασία ή με άλλες χώρες. Συχνά παρέχει γείωση σε βασικές επιχειρηματικών θεμάτων, όπως οικονομικά, λογιστικά, διαχείριση, τους ανθρώπινους πόρους, την οικονομία και την τεχνολογία των πληροφοριών. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνει τη μελέτη άλλων πολιτισμών και γλωσσών και τις περιπλοκές της διαχείρισης σε ένα διεθνές περιβάλλον.Όπως και με άλλες μελέτες διαχείρισης των επιχειρήσεων, είναι συνήθως δυνατόν να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη πορεία της μελέτης, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, ή τη στρατηγική ανάπτυξη.

    Πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων μπορεί να δώσει αποφοίτους μια άκρη στην εξασφάλιση θέσεων σε άλλες χώρες ή σε παγκόσμιο προσανατολισμό εταιρείες. Επιπλέον, η κατανόηση πώς να συνεργαστεί με άλλους πολιτισμούς και να είναι ενήμεροι για τους μπορεί να είναι ένα περιουσιακό στοιχείο σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις εντός και εκτός εργασίας.

    Το κόστος των σπουδών σας θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, το θεσμικό όργανο στο οποίο στηρίζεται, και το μήκος της μελέτης. Η επιλογή να πάρει το βαθμό σας σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι ένας έξυπνος τρόπος για τη μείωση των εξόδων σας.

    Οι απόφοιτοι του προγράμματος πτυχίο στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων είναι συχνά επιλέξιμες για την εν λόγω σταδιοδρομία ως διευθυντής εξαγωγών, διευθυντής προϊόντος, αγοραστής, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αναλυτής της διαχείρισης, καθώς και πληροφορίες ελεγκτή.Όλες οι σταδιοδρομίες που είναι ανοικτές σε κάποιον με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων θα είναι επίσης διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων σταδιοδρομία στο μάρκετινγκ, προώθησης, των ανθρώπινων πόρων, τη γενική διαχείριση, τις πωλήσεις και την τεχνολογία των πληροφοριών ..

    Τα πτυχία Bachelor στη διεθνή διοίκηση επιχειρήσεων μπορεί να βρεθεί σε απευθείας σύνδεση από μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή ιδρύματα. Μελετώντας μέσω του Διαδικτύου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη μείωση του κόστους, καθώς και να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευελιξία. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.