Keystone logo

31 BBA Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BBA
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (31)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    BBA Προγράμματα σε Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

    Μια BBA (Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων) αποτελεί ένα πτυχίο ότι οι μαθητές ακολουθούμε, προκειμένου να εισέλθουν στον κόσμο των επιχειρήσεων. Μαθήματα μπορούν να ληφθούν σε απευθείας σύνδεση, σε σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, ή σε τμήματα των επιχειρήσεων στα δημόσια πανεπιστήμια.

    Τι είναι ένα BBA στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων; Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στην παγκόσμια επιχειρηματικές πρακτικές. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που εστιάζουν σε πρακτικά και θεωρητικά ζητήματα τόσο περιφερειακούς και παγκόσμιους οργανισμούς, προκειμένου να τους εξοπλίσει με πραγματικό κόσμο της γνώσης. Εκπαίδευση μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τις κοινωνικές και ηθικές ευθύνες που εμπλέκονται με την επιχειρηματική πρακτική. Μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν το διεθνές μάρκετινγκ, λογιστική, τις διεθνείς επιχειρήσεις logistics, διαπολιτισμική διαχείριση, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, η παγκόσμια ανταγωνιστική στρατηγική, καθώς και τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των συγκρούσεων.

    Επειδή αυτό το πρόγραμμα έχει μια διεθνή εστίαση, οι μαθητές επωφελούνται από το γεγονός ότι πληρούν τους συμφοιτητές και καθηγητές από όλη την, η οποία ενισχύει την πολιτισμική τους εμπειρία. Οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν σε πολλές περιοχές του κόσμου, και ο βαθμός προετοιμάζει επίσης να πάνε για να κερδίσουν ένα προηγμένο πτυχίο.

    Ένα πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Διεθνών μπορεί να κερδίσει στα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Το κόστος που συνδέεται με έναν βαθμό θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος, τοποθεσία του σχολείου, και άλλα τέλη. Έρευνα μερικά όργανα και στη συνέχεια να τους μιλήσει ευθέως για το τι να περιμένουμε οικονομικά.

    Κερδίζουν ένα BBA στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων παρέχει στους αποφοίτους και μια ισχυρή βάση για μια σειρά από διεθνείς θέσεις. Μερικοί μπορεί να επιλέξουν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό σε θέσεις πωλήσεων ή χαμηλότερη διευθυντικές θέσεις σε διεθνείς εταιρείες. Περιοχές Specialist μπορεί να περιλαμβάνουν τη λογιστική, διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, ή τη χρηματοδότηση.Μερικοί φοιτητές επιλέγουν να συνεχίσουν MBA τους πριν από την εύρεση μιας σταδιοδρομίας.

    Μην χάνετε άλλο χρόνο. Αρχίσει να ψάχνει για το τέλειο διεθνές πρόγραμμα διοίκησης επιχειρήσεων αυτή τη στιγμή. Χρήση online βάση δεδομένων μας, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.