βρέθηκαν 5 Ψήσιμο Πτυχίο πτυχία
- Bachelor
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Μαγειρική Τέχνη
- Ψήσιμο
- Ασία3
- Κεντρική Αμερική και Καραϊβική1
- Νότια Αμερική 1
βρέθηκαν 5 Ψήσιμο Πτυχίο πτυχία
Mausi Sebess
Επαγγελματικό φούρνο
- Vicente López, Αργεντινή
Bachelor
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Γίνετε επαγγελματίας αρτοποιός αριστείας με το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στη Λατινική Αμερική με επιταχυνόμενο τρόπο σε μόλις 5 μήνες. Θα μάθετε να φτιάχνετε κάθε είδους ποικιλία εθνικού και διεθνούς ψωμιού, καθώς και μοντέρνες και πρωτοποριακές δημιουργίες. Το μάθημα θα πρέπει να συμπληρωθεί με το βιβλίο μας "Επαγγελματικές τεχνικές αρτοποιίας", γραμμένο από τον Πάουλο Σέμπες, διευθυντή μας, ειδικό στον διεθνή φούρνο και νικητή διεθνών βραβείων. Τα μαθήματα είναι 100% online, με επεξηγήσεις βήμα προς βήμα και καταγράφονται σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ώστε να μην χάσετε ούτε μια λεπτομέρεια των προετοιμασιών και των τεχνικών. Θα συμπληρώσετε επίσης τη μάθησή σας με μαθήματα Ασφάλειας και Υγιεινής στο χώρο εργασίας και χειρισμού τροφίμων, Διατροφής, Πίτσας και Εμπανάδας. Mausi Sebess είναι το μόνο ινστιτούτο που παραδίδει Πιστοποιητικά MasterChef.
Escuela Hotelera De San Juan
Διεθνές Πρόγραμμα Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής
- San Juan, Δυτική Όχθη
Bachelor
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Το διεθνές πρόγραμμα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής εκπαιδεύει τους φοιτητές να αποκτήσουν αρχική απασχόληση ως αρτοποιοί ή / και ζαχαροπλάστες στον κλάδο των ξενοδοχείων και υπηρεσιών σε εμπορικά αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια ή / και την σύναψη δικής τους συμφωνίας. Οι μαθητές αποκτούν γνώσεις υγιεινής και υγιεινής, διατροφής και σχεδιασμού μενού. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά εργαστηριακά στοιχεία και εμπειρίες πεδίου υπό την επίβλεψη ενός σεφ ή ζαχαροπλάστη. Δίνεται μοναδική έμφαση στα πρότυπα και τις διαδικασίες ασφάλειας και στην απόκτηση και χειρισμό υλικών, σκευών και εξοπλισμού του εμπορίου, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής και της προετοιμασίας συνταγών, καθώς και στην παρασκευή ψωμιού, ευρωπαϊκών γλυκών, κέικ, σοκολάτας και κλασικών και μοντέρνων στυλ διακόσμησης με ζάχαρη.
DaYeh University
Διαχείριση ψησίματος & ποτών
- Taipei, Ταϊβάν
Bachelor
Στην Πανεπιστημιούπολη
Από το 2012, η βιομηχανία ψησίματος και ποτών έχει πάνω από 100.000.000.000 NT $ στην Ταϊβάν. Στο παρελθόν, τα ταλέντα ψησίματος καλλιεργούνταν πάντα με παραδοσιακούς τρόπους που μεταφέρονταν από κύριο σε μαθητευόμενο. Αν και αυτό τονίζει τη δεξιοτεχνία του πλοιάρχου, αυτός ο τύπος μάθησης στερείται σύγχρονων εννοιών διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του κόστους, της κατανόησης της διατροφής και της ασφάλειας της υγείας, και ως εκ τούτου, είναι ανίκανος να καλλιεργήσει ταλαντούχους επαγγελματίες της δυτικής αρτοποιίας που έχουν τόσο διεθνή όσο και σύγχρονη άποψη. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ενότητες: Η πρώτη αναφέρεται στην πρακτική ενότητα ψησίματος και ποτού που βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν μια θεωρητική κατανόηση της θεωρίας, όπως ψωμί, σνακ και πρακτικές παρασκευής κέικ και ικανότητα μεταφοράς. Η δεύτερη ενότητα στοχεύει στη μονάδα διαχείρισης και εμπορίας αρτοποιίας και ποτών που εστιάζει στην εκμάθηση της ικανότητας και της επαγγελματικής γνώσης σχετικά με την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, τους ανθρώπινους πόρους, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση και το δημιουργικό μάρκετινγκ.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Bachelor of Baking Technology and Management
- 1號, Ταϊβάν
Bachelor
Αγγλικά
Η Ταϊβάν, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες αρτοποιίας της Ασίας, ζήτησε να παρέχει μια πλατφόρμα για τους μαθητές να μάθουν και να αναπτύξουν δεξιότητες κλασικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστείου. Η πρακτική πρακτική και οι ακριβείς τεχνικές σάς επιτρέπουν να παράγετε μια σειρά από είδη αρτοποιίας, αρτοσκευάσματα και κεντρικά είδη.
Gugusan University Malaysia
Bachelor of Culinary Arts Management (Χονς)
- Kuala Lumpur, Μαλαισία
Bachelor
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει όσους έχουν επιλέξει να συνεχίσουν και να προωθήσουν την καριέρα τους στις μαγειρικές τέχνες.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Bachelor Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μαγειρική Τέχνη Ψήσιμο
Για να αποκτήσουν πτυχίο πανεπιστημίου, οι σπουδαστές λαμβάνουν μια ποικιλία μαθημάτων και στη συνέχεια επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της μελέτης. Οι βαθμοί αυτοί απαιτούν γενικά αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθούν και μπορούν να συνδυάσουν την επίσημη εκπαίδευση με πρακτική μάθηση. Οι απόφοιτοι θα πρέπει να έχουν επαρκείς δεξιότητες για να επιτύχουν σε υψηλότερο επίπεδο από ό, τι οι υποψήφιοι χωρίς πτυχία ή σχετική εμπειρία.
Τι είναι το Bachelor στο ψήσιμο; Τα μαθήματα σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν την κατάρτιση στην τέχνη και την επιστήμη της προετοιμασίας των ψημένων προϊόντων. Οι μαθητές μαθαίνουν για τα συστατικά και τις διαδικασίες για την προετοιμασία μιας ποικιλίας τροφίμων. Μπορούν να ειδικευτούν σε ένα συγκεκριμένο τύπο ψησίματος, όπως αρτοσκευάσματα, ψωμιά, κέικ ή μεθόδους χωρίς γλουτένη.
Οι σπουδαστές που εγγράφονται σε πρόγραμμα Bachelor in Baking αποκτούν τις ικανότητες που χρειάζονται για να πετύχουν εκτός από τις γενικές ικανότητες. Οι υποψήφιοι αρτοποιούς θα μάθουν πώς να ακολουθούν τις οδηγίες, να διαχειρίζονται το χρόνο και το απόθεμα και να υπολογίζουν τις αποδόσεις. Η επίσημη εκπαίδευση προετοιμάζει τους αποφοίτους να δημιουργούν με συνέπεια προϊόντα που απευθύνονται στους καταναλωτές.
Το κόστος ενός πτυχίου πανεπιστημίου στο ψήσιμο ποικίλλει ανάλογα με το ίδρυμα. Γενικά πανεπιστήμια και σχολεία μαγειρικής ή φιλοξενίας προσφέρουν αυτό το μάθημα, και οι υποψήφιοι φοιτητές μπορεί να θέλουν να συγκρίνουν τα έξοδα για κάθε επιλογή. Τα περισσότερα προγράμματα πλήρους παρακολούθησης διαρκούν τέσσερα χρόνια, αλλά μπορεί να υπάρχουν και επιταχυνόμενα σχέδια.
Οι απόφοιτοι με πτυχίο στο ψήσιμο μπορούν να βρουν απασχόληση ως αρτοποιοί ή σεφ μαγειρικής. Μερικοί ζαχαροπλάστες πωλούν ζεστά αντικείμενα από το φούρνο, ενώ άλλα παράγουν παρασκευασμένα ή έτοιμα για ψήσιμο προϊόντα για καταστήματα, εταιρείες ή ιδρύματα. Οι θέσεις που ο απόφοιτος έχει τα προσόντα εξαρτάται από τους τύπους ψησίματος στις οποίες αυτός ή αυτή υπερέχει. Τα προγράμματα ψησίματος μπορούν επίσης να παρέχουν εκπαίδευση σε βασικά επιχειρήματα για να προετοιμάσουν τους μαθητές να ανοίξουν τα δικά τους αρτοποιεία ή να διαχειριστούν τις υπάρχουσες λειτουργίες.
Πανεπιστήμια και μαγειρικές σχολές σε όλο τον κόσμο προσφέρουν Bachelor στα προγράμματα ψησίματος. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν τη μελέτη συνταγών και την παρακολούθηση βίντεο και να απαιτούν οι μαθητές να εξασκούν στο σπίτι ή σε μια εξουσιοδοτημένη εγκατάσταση. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο διοίκησης του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.