Keystone logo

28 Bachelor Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής σε Αυστραλία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Αυστραλία
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (28)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Bachelor Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής

    Πληροφορική είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία με έναν αυξανόμενο αριθμό των ευκαιριών σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους πανεπιστημίου των προγραμμάτων πληροφορικής, όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω. Μαθήματα πληροφορικής προγράμματα Bachelor στην Αυστραλία μπορεί να κυμαίνεται από πολύ τεχνικών μαθημάτων στη μηχανική λογισμικού και γλωσσών προγραμματισμού, σε περισσότερο από το χρήστη τέλος θέματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, ανάπτυξη ιστοσελίδων και συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων. Οι συνδυασμοί μεταξύ Πτυχίο πληροφορικής και Bachelor of Business βαθμούς είναι κοινά σε πανεπιστήμια της Αυστραλίας, την ενσωμάτωση Πληροφοριακών Συστημάτων με τις επαγγελματικές δεξιότητες διαχείρισης ή λογιστική.

    Τα πανεπιστήμια και τα ιδρύματα στη Μελβούρνη, Σίδνεϊ και Bendigo προσφέρουν τρία ή τέσσερα χρόνια-πτυχίων Bachelor στον τομέα της πληροφορικής για την πλήρη ή μερική απασχόληση χρονοδιαγράμματα.IT προγράμματα Bachelor στην Αυστραλία συχνά ενθαρρύνουν ή απαιτούν από την πρακτική εμπειρία και πρακτική ένα έργο διατριβή πτυχίο, επιτρέποντας στους φοιτητές να αποδείξουν ότι έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα χρειαστούν στο χώρο εργασίας. Αυτή η εμπειρία είναι επίσης έτυχε ευνοϊκής υποδοχής από τις επιχειρήσεις στην Αυστραλία κατά την πρόσληψη. Μερικοί απόφοιτοι από τα προγράμματα πτυχίο να πάει για να εργαστεί για ιδιωτικές εταιρείες, ενώ άλλοι μπορούν να εργαστούν στο δημόσιο τομέα και άλλοι εξακολουθούν να εργάζονται για τον εαυτό τους ως εξωτερικούς συνεργάτες. Περαιτέρω μελέτη είναι επίσης μια επιλογή, με Master of Science προγράμματα στον τομέα της πληροφορικής και συναφών πεδίων, ή ακόμα και διδακτορικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα.

    Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς μπορείτε να πάρετε το πρώτο βήμα προς μια κερδοφόρα καριέρα στον τομέα της πληροφορικής, διαβάστε περισσότερα για αυτά τα προγράμματα Bachelor στην Αυστραλία, σήμερα!