Keystone logo

4 Bachelor Προγράμματα σε Μάρκετινγκ Ειδών Πολυτελείας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Σπουδές Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ
  • Μάρκετινγκ Ειδών Πολυτελείας
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Μάρκετινγκ (4)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Bachelor Προγράμματα σε Μάρκετινγκ Ειδών Πολυτελείας

    Με την επιτυχή ολοκλήρωση της ταχθείσας μαθημάτων ενός μεγάλου κολέγιο, οι μαθητές γενικά απονέμεται το πτυχίο πανεπιστημίου. Το δίπλωμα αυτό αντιπροσωπεύει την κυριότητα του τομέα μεγάλων τους, καθώς και πτυχιούχους να αναζητήσει μια θέση εργασίας ή, εφόσον το επιλέξουν, συνεχίστε με μεταπτυχιακές σπουδές.

    Τι είναι ένα πτυχίο στην Luxury Marketing; Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει η εξοικείωση των φοιτητών με έννοιες όπως το branding, την ανάπτυξη προϊόντων, τις πωλήσεις και, φυσικά, το μάρκετινγκ. Η έμφαση σε αγαθά πολυτελείας έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της high-end περιβάλλοντα και έργα. Μαθήματα που μπορεί να είναι στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει εισαγωγή στη μόδα, τις αρχές του μάρκετινγκ, το σχεδιασμό πολυτέλεια και τεχνικές πωλήσεων αξίας που βασίζονται. Κάθε ένα από αυτά είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να εκτελέσει στην αριστοκρατική βιομηχανίες.

    Το Bachelor στην Luxury Marketing ωφελεί τους μαθητές από την εξοικείωση τους με τις συμβάσεις των βιομηχανιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, με βάση και την προετοιμασία τους για να συμβάλουν επίσης σε τέτοια περιβάλλοντα. Γενικές δεξιότητες μάρκετινγκ που τονίζεται στο πρόγραμμα παρέχει επίσης στους φοιτητές με τις γενικά ελκυστικές ιδιότητες σε διευθυντές προσλήψεων.

    Το κόστος ενός Bachelor στη Luxury Marketing καθορίζεται από μια σειρά παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων ποιο σχολείο θα επιλέξετε να παραστούν και πού βρίσκεται. Για να πάρετε την καλύτερη εκτίμηση των εξόδων σας, να έρθετε σε επαφή με έναν εκπρόσωπο από το γραφείο εισαγωγών.

    Πολλοί απόφοιτοι με αυτόν τον βαθμό συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στη βιομηχανία της μόδας. έμφαση τέμνει τη βαθμός για την αξία και την εμπορία τεχνικών upscale κάνουν οι μαθητές με αυτή τη γνώση αποτελεί πλεονέκτημα για τους εργοδότες μάρκα πολυτελείας που αναζητούν καταλαβαίνω συνεργάτες.Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας προσόντα για τις θέσεις όπως διευθυντής μάρκα, διευθυντής μάρκετινγκ ή σχεδιαστής εκστρατεία σε high-end εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών.

    Αν σας ενδιαφέρει να κερδίζει ένα Bachelor στη Luxury Marketing σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν ορισμένα σχολεία που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.