Keystone logo

55 Bachelor Προγράμματα σε Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές
  • Κινούμενα Σχέδια
  • Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
Πεδία μελέτης
  • Καλλιτεχνικές Σπουδές (55)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Bachelor Προγράμματα σε Κινούμενα Σχέδια μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή

    Τα πτυχία του πτυχιούχου είναι επιτεύξιμοι βαθμοί προς τα υψηλότερα επίπεδα ακαδημαϊκής κοινότητας ή μεγαλύτερη εμπειρογνωμοσύνη σε έναν τομέα. Δουλεύουν για να βοηθήσουν τα νέα πρόσωπα να βρουν θέσεις εργασίας και επιτρέπουν στους έμπειρους να αποδείξουν τις γνώσεις τους επίσημα για υψηλότερους μισθούς.

    Τι είναι το Bachelor in Computer Animation; Αυτός ο βαθμός σας χαρακτηρίζει ως μια βαθιά γνώση του πώς να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών για να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια τέχνης. Οι ειδικότητες καθορίζουν αν ένα μάθημα είναι πτυχίο Επιστήμης ή εμπίπτει στην κατηγορία της τέχνης. Τα προγράμματα μπορούν είτε να επικεντρωθούν σε μεγάλο βαθμό στο λογισμικό υπολογιστών και στην τεχνική διαδικασία των εικόνων που παράγονται από υπολογιστή είτε στη χρήση εργαλείων ηλεκτρονικών υπολογιστών για τη δημιουργία εικόνων. Μαθήματα στην ιστορία της τέχνης, το σχεδιασμό και την 2D και 3D τέχνη απαιτούνται στα περισσότερα πανεπιστήμια που προσφέρουν αυτό το πτυχίο. Τα οπτικά εφέ και η επεξεργασία είναι επίσης χρήσιμες κλάσεις για αυτό το σημαντικό.

    Η κινούμενη εικόνα υπολογιστή είναι ένα πεδίο που εκτιμά πολύ τις συνδέσεις. Η εκμάθηση της δικτύωσης μεταξύ των μελών του χώρου προετοιμάζει τους μαθητές για το κυνήγι εργασίας μετά την αποφοίτησή τους. Η κυριαρχία του AutoCAD και άλλων προγραμμάτων 3D μοντελοποίησης καθώς και η γνώση των καλλιτεχνικών βασικών στοιχείων είναι ζωτικής σημασίας για τις περισσότερες θέσεις εργασίας animation.

    Τα πτυχία του πτυχιούχου στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών κυμαίνονται ευρέως στο κόστος. Η τοποθεσία διευκολύνει τον καθορισμό της τιμής των διδάκτρων, μαζί με τον αριθμό των ετών που ο σπουδαστής σχεδιάζει να παρακολουθήσει. Τρία ή τέσσερα χρόνια χρειάζεται η πλειοψηφία των φοιτητών.

    Αυτό το πτυχίο πιστοποιεί τους απόφοιτους του για πολλές από τις θέσεις εργασίας στα στούντιο κινούμενων σχεδίων. Ο σχεδιαστής χαρακτήρων, ο τρισδιάστατος μοντελιστής και ο σκηνοθέτης είναι εργασίες που μπορούν να βρεθούν σε κινούμενα σχέδια για ταινίες. Τα βιντεοπαιχνίδια χρησιμοποιούν επίσης πολλούς εμψυχωτές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι καλλιτέχνες φωτισμού ή υφής δημιουργούν τις οπτικές γωνίες που απαιτούνται για την κατασκευή ενός βίντεο από το έδαφος. Η ζωτικότητα των υπολογιστών είναι ένα περίπλοκο έργο που απαιτεί τεράστιες ομάδες εργαζομένων και πολλές εξειδικευμένες θέσεις εργασίας.

    Τα μεγάλα πανεπιστήμια τείνουν να προσφέρουν προγράμματα κινούμενων σχεδίων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ τα σχολεία τέχνης διαθέτουν ιδιαίτερα ισχυρά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών στο διαδίκτυο Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.