27 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
- Bachelor
- BSc
- BA
- BBA
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
27 Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
CETT - Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy
Πτυχίο Μαγειρικής και Γαστρονομικής Επιστήμης
- Barcelona, Ισπανία
Bachelor
Πλήρης απασχόληση
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Χάρη σε όλες τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πτυχίου στις Μαγειρικές και Γαστρονομικές Επιστήμες, θα μπορείτε να κατανοήσετε και να οπτικοποιήσετε το μαγειρικό και γαστρονομικό φαινόμενο από επιστημονική, τεχνολογική, κοινωνική, πολιτιστική και επιχειρηματική προοπτική. Το μέλλον σου ξεκινά τώρα!
Προτεινόμενα
FERRANDI Paris
Πτυχίο F&B και Διοίκηση Φιλοξενίας
- Paris, Γαλλία
- Rennes, Γαλλία + 1 more
Bachelor
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Bachelor in F&B and Hospitality Management είναι ένα πρόγραμμα αριστείας που συνδυάζει διοικητικές δεξιότητες και τεχνική τεχνογνωσία που θα σας επιτρέψει να εισέλθετε στον κόσμο της διεθνούς φιλοξενίας σε επιχειρησιακές θέσεις διαχείρισης.
Προτεινόμενα
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Γαλλία
Bachelor
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Γαλλική γλώσσα, Αγγλικά
Προτεινόμενα
Università Cattolica del Sacro Cuore
BSc in Food Production Management
- Piacenza, Ιταλία
BSc
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
George Brown College
Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Καναδάς
Bachelor
Πλήρης απασχόληση
5 εξάμηνα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η δέσμευσή μας να είμαστε μία από τις καλύτερες σχολές μαγειρικής του Καναδά ενέπνευσε την έναρξη του μοναδικού τετραετούς πτυχίου μαγειρικής διαχείρισης στον Καναδά. Αναπτύξτε τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές για να επιτύχετε ως σεφ, διευθυντής μαγειρικής ή επιχειρηματία στο πρόγραμμα σπουδών μας Culinary Management. Μέσα από ένα μείγμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, οι μαθητές θα αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να επιτύχουν μια επιτυχημένη καριέρα στη σημερινή βιομηχανία μαγειρικής και τροφίμων. Είμαστε αγκυροβολημένοι στην καρδιά της καναδικής γαστρονομικής βιομηχανίας με παγκόσμια εμβέλεια και επιρροή. Διατίθεται μια γέφυρα Pathway για αποφοίτους διπλωματικών προγραμμάτων Διαχείρισης Μαγειρικής.
Προτεινόμενα
University of Parma
Bachelor in Food System: Διαχείριση, Βιωσιμότητα και Τεχνολογίες
- Parma, Ιταλία
Bachelor
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
3 χρόνια
Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Το πρόγραμμα σπουδών στα Συστήματα Τροφίμων: Βιωσιμότητα, Διαχείριση και Τεχνολογία, προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ειδικοί διαχειριστές συστημάτων τροφίμων. Το πρόγραμμα παρέχει στους μαθητές τη διεπιστημονική γνώση που απαιτείται για να εργαστούν στην επιχείρηση, το περιβάλλον και τη διαχείριση των φυσικών πόρων στον τομέα των γεωργικών τροφίμων. Αυτό το επαγγελματικό προφίλ είναι σύμφωνο με τη στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης που περιγράφεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τίτλο «Καινοτομία για αειφόρο ανάπτυξη: Μια βιο-οικονομία για την Ευρώπη».
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor στον τομέα της επιχειρηματικότητας των τροφίμων
- Almere, Κάτω Χώρες
- Halifax Regional Municipality, Καναδάς
Bachelor
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Τρόφιμα: δεν υπάρχει άλλο προϊόν στον κόσμο που ο καθένας χρησιμοποιεί και αγοράζει καθημερινά. Επιρροές Τροφίμων ποιοι είμαστε, προκαλεί πολιτικές συγκρούσεις, αλλά και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Για δεκαετίες, το φαγητό ήταν άφθονο για πολλούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν έχει εκτιμηθεί έτσι. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο με συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό, θα χρειαστεί περισσότερη τροφή κάθε δεκαετία. Από την άλλη πλευρά: το φαγητό είναι κάτι που απολαμβάνουμε μαζί.
Kendall College
BAΕπιχειρήσεων - Διοίκηση Μαζικής Εστίασης
- Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες
- Sydney, Αυστραλία + 1 more
BA
Πλήρης απασχόληση
Στην Πανεπιστημιούπολη
Η συγκέντρωση Foodservice Διαχείρισης παρέχει στους φοιτητές επιχειρήσεων με ένα στερεό θεμέλιο σε όλους τους τομείς της διαχείρισης της μαζικής εστίασης και των τροφίμων που σχετίζονται με βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων
University of Minnesota Crookston
BS in Food Business Management
- Crookston, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Schoolcraft College
Μαγειρική και Διαιτητική Διαχείριση Επιχειρήσεων Πτυχίο Επιστήμης
- Livonia, Ηνωμένες Πολιτείες
BSc
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το Πρόγραμμα Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program έχει σχεδιαστεί για έμπειρους φοιτητές μαγειρικής που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο που θα τους οδηγήσει σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία τροφίμων και διατροφής. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει μαθήματα επιχειρήσεων και επιστήμης για να παρέχει στον μαγειρικό γνώσεις και εξειδίκευση στη διαχείριση, την επιστήμη των τροφίμων και τη διατροφή. Οι φοιτητές που εισέρχονται στο Πρόγραμμα Απολυτηρίου Μαγειρικής και Διαιτητικής Διαχείρισης Επιχειρήσεων προετοιμάζονται για θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στις μαγειρικές και διατροφικές λειτουργίες. Η ολοκλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου θα βοηθήσει επίσης τους μαθητές να προετοιμαστούν για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων για το πιστοποιητικό Certified Dietary Manager (CDM) από την Ένωση Επαγγελματιών Διατροφής και Υπηρεσιών Τροφίμων (ANFP), ένα σημαντικό διαπιστευτήριο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις λειτουργίες παροχής υπηρεσιών εστίασης.
Ferrières
International Bachelor of Business Administration
- Ferrières-en-Brie, Γαλλία
BBA
Πλήρης απασχόληση
4 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα
Μετά το προπαρασκευαστικό μάθημα, οι μαθητές που προχωρούν στο IBBA παρακολουθούν τα μαθήματά τους στα αγγλικά. Κατά τη διάρκεια δύο ετών, αποκτούν δεξιότητες αυτονομίας και προσαρμοστικότητας, οι οποίες αποδεικνύονται αποτελεσματικές σε πολυπολιτισμικά πλαίσια και επεκτείνουν τις ικανότητές τους στους επιλεγμένους τομείς σπουδών τους.
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Προπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
- Kobe, Ιαπωνία
Bachelor
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
1. Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Επιχειρήσεων: Να αναπτύξουν μια καλή κατανόηση της επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής διαδικασίας και να δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να σχεδιάσουν την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου, εστιατορίου, τροφίμων, κρασιού, τουρισμού, φιλοξενίας ή επιχειρήσεων που σχετίζονται με εκδηλώσεις από επιχειρηματική σκοπιά. Εισαγωγή στην Επιχειρηματικότητα και τη Θεωρία της Επιχειρηματικής Εξέλιξης των Επιχειρηματικών Σκέψεων και Χαρακτηριστικών Ηθικών, Κοινωνικών και Βιώσιμων Πρακτικών Pathways προς Επιχειρηματικές Επιχειρήσεις Η Βιομηχανία και ο Οργανισμός The Marketing Plan Financials: Cash; Κόστος εκκίνησης. Κέρδος και Απώλεια 2. Έλεγχος κόστους τροφίμων και ποτών: Επισκόπηση της βιομηχανίας και του διαχειριστή Διαχείριση εσόδων και εξόδων Διαχείριση της διαδικασίας παραγωγής τροφίμων Τιμολόγηση τροφίμων και ποτών Μενού Ανάλυση Προτύπων Ελέγχου Κόστους Εργασίας Νόμοι για διακρίσεις, Εκφοβισμός στο χώρο εργασίας και Έλεγχος εσόδων από παρενόχληση και χρήση Τεχνολογία 3. Διαχείριση Ποιότητας Τροφίμων: Τι είναι η Ποιότητα Τροφίμων; Έλεγχος Παραγωγής και Διατήρησης Αλλεργιογόνων στα Τρόφιμα Ανάπτυξη Προγράμματος Ασφάλειας Τροφίμων Υποστηρικτικά Έγγραφα σε Πρόγραμμα Ασφάλειας Τροφίμων Έλεγχος Προγράμματος Ασφάλειας Τροφίμων 4. Έννοιες εστιατορίων: Έννοιες εστιατορίων και αγορές στόχος Τοποθεσία, Τοποθεσία, Τοποθεσία Μάρκετινγκ Το μενού και το μενού Σχεδιασμός Οι αρχές του Σχεδιασμός και διάταξη εστιατορίου Εξοπλισμός κουζίνας και μπαρ Το οικονομικό σχέδιο και οι νομικές υποχρεώσεις Το επιχειρηματικό σχέδιο
Tokyo Kasei Gakuin University
Επαγγελματίας τροφίμων
- Machida, Ιαπωνία
Bachelor
Στην Πανεπιστημιούπολη
Με βάση τις γνώσεις και τις δεξιότητες των διαιτολόγων, και με την ενσωμάτωση ενός ευρέος φάσματος πολιτισμών όπως η επιχείρηση και η εκπαίδευση, η ικανότητα ανακάλυψης και επίλυσης διαφόρων προβλημάτων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και η ικανότητα δημιουργίας και πρότασης «τροφίμων που εξασκούν πλούσια ζωή» . Υπάρχουν επίσης άφθονα πρακτικά προγράμματα σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες και εταιρείες. Μετά την αποφοίτησή του, ο τομέας θα επεκταθεί όχι μόνο στον τομέα των διαιτολόγων, αλλά και στον τομέα των τροφίμων, του συντονιστή και της εκπαίδευσης.
Recep Tayyip Erdogan University
Πτυχίο Γαστρονομίας και Μαγειρικής
- Rize, Τουρκία
Bachelor
Στην Πανεπιστημιούπολη
Τούρκικος
Ο στόχος αυτού του προγράμματος? επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στον τομέα της γαστρονομίας και των μαγειρικών τεχνών · ανάλυση, σχεδίαση και βελτίωση θεμάτων εξυπηρέτησης και ποιότητας · δημιουργία σχεδίων καριέρας που σχετίζονται με την επιχειρηματική ζωή · θα είναι σε θέση να ανανεώνεται με τη συνειδητοποίηση της δια βίου μάθησης. να μοιραστούν και να διαδώσουν γνώσεις και εμπειρίες, να εκπαιδεύσουν επαγγελματίες του τουρισμού που μπορούν να κάνουν ακαδημαϊκές μελέτες για την παραγωγή καθολικής γνώσης.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
Πτυχίο Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών
- 1號, Ταϊβάν
Bachelor
Αγγλικά
Το τμήμα ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1985. Το σχολείο ιδρύθηκε. Η πρώτη εγγραφή 50 μαθητών στην ανοιξιάτικη τάξη του δεύτερου κολλεγίου βασίστηκε σε ανεξάρτητη εγγραφή. Τον Φεβρουάριο της Δημοκρατίας της Κίνας, 50 μαθητές εγγράφηκαν στο νυχτερινό τμήμα του δεύτερου κατώτερου κολεγίου. Τον Αύγουστο του 1989, σε συνεργασία με την αναδιάρθρωση του σχολείου, το Τμήμα Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών αναβαθμίστηκε για να ιδρύσει το Τμήμα Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών και προσέλαβε 100 μαθητές από το πρώτο τμήμα της ημέρας. Τον Αύγουστο του 1991, άρχισε να προσλαμβάνει 50 μαθητές για το πρώτο τμήμα της ημέρας. Fangfang Επαγγελματίες Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών.
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Bachelor Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών
Τα προγράμματα πτυχίου Bachelor έχουν σχεδιαστεί ώστε τα άτομα να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση ενός συγκεκριμένου τομέα σπουδών. Πολλές φορές, το πτυχίο του πτυχιούχου είναι αρκετό για να προσγειωθεί μια καλή δουλειά, αλλά μερικές φορές οι απόφοιτοι πηγαίνουν για να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό πτυχίο, όπως ένα μεταπτυχιακό ή Ph.D.
Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν τι είναι Bachelor στη Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών; Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις βασικές γνώσεις τους σχετικά με την ποιότητα των τροφίμων, την παραγωγή τροφίμων και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες τροφίμων. Οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα όπως η παραγωγή τροφίμων, η διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων, η εμπορία τροφίμων, ο νόμος περί φιλοξενίας, η φιλοσοφία τροφίμων και οίνου και η ποιοτική διαχείριση των υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να περάσουν σημαντικό χρονικό διάστημα σε πρακτικά εργαστήρια, εκτεταμένες εργαστηριακές συνεδρίες γευσιγνωσίας και εργαστήρια που επικεντρώνονται στην τέχνη των εκλεκτών τροφίμων.
Τα άτομα που αποφοιτούν με πτυχίο στη διαχείριση τροφίμων και ποτών έχουν συχνά πολλά επιθυμητά προσόντα. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν εν γένει ισχυρότερες αισθητηριακές δεξιότητες από άλλους, καθώς και τις επιχειρηματικές ικανότητες για να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες τροφίμων. Πολλοί είναι επίσης δημιουργικοί και καινοτόμοι στοχαστές. Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι χρήσιμο σε έναν αριθμό πεδίων.
Το κόστος ενός πτυχίου πανεπιστημίου εξαρτάται πραγματικά από το πρόγραμμα που ο σπουδαστής επιλέγει να συμμετάσχει και τη διάρκεια του εν λόγω προγράμματος. Οι σπουδαστές θα πρέπει επίσης να υπολογίσουν το κόστος των δαπανών διαβίωσης στο συνολικό κόστος της εκπαίδευσής τους.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για μια σειρά συναρπαστικών ευκαιριών σταδιοδρομίας. Εκτός από την εργασία σε κουζίνα ως σεφ, οι απόφοιτοι μπορούν να έχουν τις δεξιότητες για να προχωρήσουν στην ανάπτυξη προϊόντων, στην καινοτομία στον τομέα των τροφίμων και του σχεδιασμού, στην προώθηση των τροφίμων ή στη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων. Μπορούν να γίνουν διευθυντής μάρκετινγκ ή φωτογράφος τροφίμων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν επιτυχία στον κλάδο της φιλοξενίας ή ακόμα και στην ψυχαγωγία ως οικοδεσπότης καναλιών τροφίμων.
Τα περισσότερα ιδρύματα αρχίζουν να προσφέρουν αυτό το είδος προγράμματος. Ορισμένα μαθήματα μπορεί να είναι σε θέση να ολοκληρωθούν στο διαδίκτυο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.